Horoskooppi 21.–27.5.2015

Kaksosten kannattaa kokeilla vesiharrastusta.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Kansanedustaja Ben Zyskowicz on syntynyt 24.5. 1954, eli hän on horoskooppimerkiltään kaksoset.

Kaksosten kannattaa kokeilla vesiharrastusta.
(Päivitetty: )
Teksti:
Ulla Palomäki

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Olet tapahtumien keskiössä ja ympärilläsi on ihmisiä, jotka haluavat toteuttaa suuria haaveitaan. Näet itsekin laajemman perspektiivin ja osaat arvioida eri asioiden vaikutukset toisiinsa, olivatpa ne kuinka kaukana tahansa toisistaan. Uskalla elää ihanteesi mukaan! Harrastuksista voi lyödä läpi laji, johon liittyy vesi.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Kuulut niihin, joilla väsymys ottaa vallan, kun stressi laukeaa. Ole tietoinen siitä, että myös lähiviikkoina energiatasosi ei ole kovin koholla ja viihdyt omissa oloissasi. Olisit mieluusti muualla kuin arkisessa työssä, mutta hommat kyllä hoituvat hammasta purren. Kaiva itsestäsi runoilija ja mene luontoon aina kun voit.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Kaikki viittaa siihen, että olet keskittynyt moneen seikkaan samalla kertaa. Et halua jumittua mihinkään ja olet valmis arvioimaan uudelleen itsestäänselvyyksiä. Tapaat ihmisiä, jotka suunnittelevat tulevaisuutta ja se on inspiroivaa. Jos oma elämäsi tuntuu kankealta heidän seurassaan, ota heistä oppia! Rakkaus ei ole ykkösasia nyt.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Ilmassa on kipinöitä. Joudut tekemään töitä hirvittävässä kiireessä ja aika ei tunnu riittävän kaikkeen. Voit kokea hoputtamista tai painostusta ylempiesi taholta, mutta sinun on mahdollista näyttää poikkeuksellinen osaamisesi. Olet todella päämäärätietoinen nyt ja tulevina viikkoina. Sinun kannattaa keskittyä kulissien kohottamiseen.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Planeetat nostavat ajatuksiasi esiin ja maailmalle. Mielipiteesi vaikuttavat toisten ajatteluun. Älä hukkaa aikaa jonninjoutavien seikkojen parissa, sillä nyt luot pohjaa etenemiselle arvokkaimman päämääräsi suhteen. Jakso voi olla täynnä kiinnostusta matkailuun ja toisiin kulttuureihin, joita ymmärrät paremmin. Vireä metropoli kiinnostaa.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Jakso on kaikkea muuta kuin yksinkertainen. Jos luulet asioiden olevan tietyllä lailla, voi yhtäkkiä paljastua, että se ei ole totta. Salaperäisyydestä ja piilevistä asioista et pääse mihinkään ja voit kuulla hämmästyttävän salaisuuden. Raha-asia on myllättävä oikein kunnolla, jotta se selkenee. Venus tuo tunteenilmauksen.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Otat aktiivisesti yhteyttä toisiin, joko työn merkeissä tai henkilökohtaisista syistä. Monenlaisia intensiivisiä kohtaamisia on luvassa, ja hermosi ovat koetuksella. Liikut väsymyksen ja yliaktiivisuuden välimaastossa, mutta elät varsin mielenkiintoisia aikoja. Tunne-elämässä voi mustasukkaisuus yllättää, joten pidä varasi.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Keskity tähdellisiin tehtäviin! Siis työhön, työhön ja työhön. Älä odota palkintoja työnteosta, sillä voit joutua tekemään toistenkin puolesta. Tarkista asiat ja viimeistele hyvin. Kaikessa on tärkeä huomioida yksityiskohdat, myös ruokavaliossa. Kuntosi kohotus onnistuu, jos paneudut siihen tarkkaan. Rakkaussuhde ei etene ilman työtä.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Jakso saa sinusta näyttävimmät puolet esiin. Joudut herkästi huomion kohteeksi tai valokeilaan, mutta suoriudut tehtävästä upeasti. Hauskanpito vie selkeän voiton työrutiineista, joten viiletät töiden jälkeen mielihalujesi perässä. Jokaisen Vesimiehen sydämessä oleva pelaaja nousee esiin, ja olet omimmillasi lottokuponkia täyttämässä.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Tämä ei ole ainakaan yhdentekevä jakso! Tekemistä riittää enemmän kuin tarpeen, ja voit joutua suorittamaan suursiivouksen. Jynssäämistä tarvitaan ehkä muuallakin, ja mökkeilijät käärivät hihansa ylös. Valmistautuminen juhlaan voi selittää siivoukset. Ärtymystä on puolin ja toisin. Jokin suhde on kuitenkin hyvällä tolalla.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Ota vihjeestä vaarin työpaikalla, sillä tarvitset todennäköisesti tietoa päivänpolttavasta aiheesta. Mietit, mikä itsellesi sopiva kurssi olisi tarjolla. Omaksut tietoa tällä hetkellä erittäin hyvin ja siksi voit imeä sitä myös kirjoista. Raporttien laatiminen onnistuu myös, tai löydät itsestäsi kirjailijan. Perhekuvioissa myllertää.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Olisikohan sinun, maaelementin merkin, aika tehdä tosissasi jotain käsilläsi? Voikin olla, että ennätykselliset multakuormat tai lapio ja harava odottavat vain työhön tarttumistasi. Kokeile kevään kunniaksi valmistaa uusi ruokalaji, jota voit sitten tarjoilla tilaisuuden tullen. Suhteet sujuvat parhaiten aivan lähipiirissä.

X