Jari Tervo: Eniten suomalaista sananvapautta uhkaavat MV-lehden tapaiset sivustot

Jari Tervo
Jari Tervo 5.5.2016 19:35

Suomi on jälleen arvioitu lehdistönvapauden ykkösmaaksi Toimittajat ilman rajoja -järjestön mittauksessa. Venäjä sijoittui sijalle 148, kun tässä lajissa ei voi käyttää dopingia. Mittauksessa arvioitiin sataakahdeksaakymmentä maata.

Ennen kuin lyömme itse itsemme sananvapauden ritareiksi kannattaa makustella vaikkapa näitä otsikoita: ”Poliisi kielsi Odineja ottamasta anarkisteja kiinni Tapanilassa”, ”Tärkeilevä somali häiriköi taas Tapanilan mielenilmauksen osallistujia”, ”Arkkipiispa Mäkinen tuhlaa kirkon verorahat islamisaation hyväksi – pienet seurakunnat talousvaikeuksissa”, ”Hämeenlinnaan 500–1000 sandaalinläpsyttelijää”.

Otsikot ovat MV-lehden nettisivuilta. Se on suomalaisen muukalaisvihan viemäri. Se ei ole uutissivusto, vaikka se kutsuu itseään ”vapaan journalismin erikoisjulkaisuksi”. Sitä eivät liikuta tavallista tiedotusvälinettä koskevat eettiset ohjeet, joiden noudattamista valvoo Julkisen Sanan Neuvosto.

Lehti kuitenkin jäljittelee uutissivustoja. Näin se harhauttaa uuslukutaidottomat seuraajansa luulemaan, että maassa vallitsee sensuuri, jonka ainoana heidän lukemansa sivusto ohittaa.

Näitten sivustojen niin sanotut uutiset vaihtelevat täysin keksityistä puolitotuuksiin. Jatkuvan rusikoinnin kohteena ovat turvapaikanhakijat, heidän auttajansa ja ymmärtäjänsä, vastaanottokeskukset, Yhdysvallat, Ruotsi, Euroopan Unioni, monikulttuurisuus, islamisaatio, seksuaaliset vähemmistöt ja kulttuurimarxismi.

Islamisaatio tarkoittaa sivuston ymmärtämänä länsimaitten muuttumista arvoiltaan islamilaisiksi. Kulttuurimarxismilla tarkoitetaan taas kaikkia kulttuurin alalla työskenteleviä rasismin vastustajia.

Kannattaa tarkastella, kenet MV-lehti jättää haukkumatta: Venäjän ja Väyrysen. Sivustot esiintyvät mielellään ”vaihtoehtomediana”. Kun niitten ”vaihtoehtoa” tutkii lähempää, ”vaihtoehto” tarkoittaa Venäjän valtiojohdon näkemystä.

Kyllä Venäjän politiikkaa saa Suomessa, lehdistönvapauden ykkösmaassa, kannattaa. Mutta miksi se pitää naamioida? Menetettäisiinkö silloin klikkauksia?

Muukalaisviha yhdistää erikoisia pareja. Kiihkoisänmaallisuuden ja viime sotien veteraanien nimeen vannovat rasistit huomaavat marssivansa samaan tahtiin Venäjän kanssa. ”Venäjän OMON pisti mustalaiset järjestykseen!”

Paavo Väyrysen kannanotot ja näytelmät saavat sivustoilla lämpimän kohtelun eikä syytä tarvitse kaukaa hakea. Väyrysen ulkopoliittiset kannat ovat viime aikoina myötäilleet Venäjää entistä enemmän.

Suomalaista sananvapautta uhkaavat eniten tällaiset sivustot. Myös niitten tapa reagoida kritiikkiin on rajantakaista tuontitavaraa. Niitä arvostelevia journalisteja ryhdytään vainoamaan.

Keskustelu

Eniten Suomen kansan moraalille ja yhtenäisyydelle aiheuttavat tuhoa Tervon kaltaiset, kaksinaismoralistiset ”suvaitsevaiset”. Tervon kaksinaismoralismi näkyy siinä, että hän on aina valmis syyllistämään suomalaiset, mutta vaikenee tämän islamistisen invaasion tuomista epäkohdista ja suomalaisiin kohdistettavista suoranaisista sortotoimista.

Tervon kaksinaismoralismi tuli ilmi jo kauan sitten Uutisvuodossa, kun hän uskalsi heittää Raamatun lattialle ja herjata kristinuskoa. Tervo ei uskalla tehdä samaa Koraanille ja herjata islamia ja syykin on – Tervon kaksinaismoralismin lisäksi – selvä: Hän saisi päälleen fatwan, aivan kuten oikea kirjailija Salman Rushdie sai. Vaan eipä saanut Tervo kuolemantuomiota kristinuskon halventamisesta keltään.

Jari Tervo, olet äärimmäisen vastenmielinen ja epäisänmaallinen kulttuurimarxisti. Etkä edes näköjään tiedä mitä sanalla tarkoitetaan:

kulttuurimarxismi
sosiaaliseen konstruktionismiin perustuva vasemmistolainen ideologia, jossa perinteistä kulttuuria pidetään eriarvoisuuden pääsyynä länsimaissa; kieltä ja sanojen merkityksiä muovaamalla voidaan luoda liberaali yhteiskunta, jossa ihmiset ovat luopuneet eriarvoisuutta luovista ja ylläpitävistä elementeistä
Lähde: Wiktionary

Syvästi inhoten,