Voita ihonhoitotuotteita Seuranoppa 30/2014 -kilpailussa

Seuranoppa

• Valitse noppien silmälukujen summa
  • Anna osoitetietosi mahdollisen palkinnon postittamista varten.
  • Tähän voit kirjoittaa lisätietoja mahdollista palkintoa varten.

Tämän viikon Noppa-arvonnassa on palkintona Erisan-tuotteita. Suomalaiset, hajusteettomat Erisan-tuotteet on kehitetty herkälle iholle yhteistyössä Allergia- ja Astmaliiton kanssa. Palkinto sisältää hellävaraisia tuotteita kasvojen ja vartalon ihon puhdistukseen sekä kosteutukseen. Yhden palkinnon arvo on noin 52 euroa. Arvomme kahdeksan palkintoa.

Noppa30-2014_Erisan

Seuranoppa 25–26/2014 on arvottu. Noppien yhteenlaskettu silmäluku oli 8 ja nopat löytyivät sivuilta 26, 32 ja 43. Orionin perusvoiteita ovat voittaneet Kirsi Saarinen, Äänekoski; Hilkka Ranta, Lohja; Onerva Alajoki, Jämsä; Mikko Talviaro, Kokkola; Leena Polemikos, Helsinki; Lea Uhre, Muhos; Laila Haahtio, Turku ja Eeva-Liisa Kuuliainen, Keuruu. Onnea voittajille!