Voita LED-valosarja Seuranoppa 43/2014 -kilpailussa

Seuranoppa

• Valitse noppien silmälukujen summa
  • Anna osoitetietosi mahdollisen palkinnon postittamista varten.
  • Tähän voit kirjoittaa lisätietoja mahdollista palkintoa varten.

Tämän viikon Noppa-arvonnassa on palkintona Airam Valomaa jatkettavat LED-sarjan valot, joilla voi valaista ja koristella pihan. Osat liitetään toisiinsa ja liitos- ja haaroitusjohtoja voi laittaa tarvittavan määrän. LEDien sävy on lämmin valkoinen. Tuote on turvallinen matalajännitetuote – toimii IP44-suojausluokan muuntajalla. Palkintopaketti sisältää muuntajan, 2 kpl liitosjohtoja, haaroitusjohdon, jääpuikkosarjan ja pallosarjan. Palkinnon arvo on noin 87 euroa. Arvomme viisi palkintoa.

Noppa43-2014

Seuranoppa 39/2014 on arvottu. Noppien yhteenlaskettu silmäluku oli 10 ja nopat löytyivät sivuilta 41, 45 ja 54. Helokkiöljykapseleita voittivat Joonas Ruutana, Valkeakoski; Kalevi Värränkivi, Raisio; Kaarina Majava, Pokka; Kyllikki Laamanen, Mellakoski; Tuija Sorthan, Järvenpää; Tellervo Kangastie, Alajärvi; Susanna Kallamäki, Helsinki; Anja Rosqvist, Hint-
haara; Anita Joutsen, Pietarsaari; Kirsti Laukkonen, Jokela; Tarja Porkka, Hamina ja Raili Hömmö, Alastaipale. Onnea voittajille!