Voita siivoustuotteita Seuranoppa 47/2014 -kilpailussa

Seuranoppa

• Valitse noppien silmälukujen summa
  • Anna osoitetietosi mahdollisen palkinnon postittamista varten.
  • Tähän voit kirjoittaa lisätietoja mahdollista palkintoa varten.

Tämän viikon Noppa-arvonnassa on palkintona kodinhoidon siivoustuotteita. Kodinhoitopaketti sisältää Glade-ilmanraikastimia suosikkituoksuilla, Mr Muscle -puhdistusaineita viemäreille ja uunille, SC Johnsonin hopeankiillotusaineen ja Pledge Parketti- ja laminaattipesun sekä parkettivahan, Bio Shout -tahranpoistoaineen, kotimaisen saunan puhdistusaineen, Verda-tärkin ja puhdistusaineen sekä uutuusraikastimen WC Duckilta. Arvomme kahdeksan palkintopakettia. Yhden palkinnon arvo on noin 40 euroa.

Noppa47

Seuranoppa 43/2014 on arvottu. Noppien yhteenlaskettu silmäluku oli 11 ja nopat löytyivät sivuilta 27, 37 ja 56. Airam LED -valosarjan ovat voittaneet Ritva Patoranta, Karvia; Seppo Raitanen, Forssa; Marjatta Ruuskanen, Heinävesi; Simo Floman, Kuusankoski ja Salla Karhunen, Helsinki. Onnea voittajille!