Voita KiDMEMO:n lahjakortti Seuranoppa 37/2014 -kilpailussa

Seuranoppa

• Valitse noppien silmälukujen summa
  • Anna osoitetietosi mahdollisen palkinnon postittamista varten.
  • Tähän voit kirjoittaa lisätietoja mahdollista palkintoa varten.

Tämän viikon Noppa-arvonnassa on palkintona KiDMEMO:n lahjakortti. KiDMEMO on vauvakirja, jonka voit tehdä helposti ja hauskasti verkossa – vaikka yhdessä ystävien ja sukulaisten kanssa. Kirjan täyttäminen on maksutonta. Kun olet valmis, voit tilata 40-sivuisen kovakantisen kirjan itsellesi tai lahjaksi. Lahjakortin arvo on 39,90 euroa. Arvomme 10 lahjakorttia.

Baby Books -kuva (uusi)

Seuranoppa 33/2014 on arvottu. Noppien yhteenlaskettu silmäluku oli 13 ja nopat löytyivät sivuilta 28, 32, 44. Maxell Bluetooth -kuulokkeet ovat voittaneet Timo Loukinen, Rovaniemi; Per Sundström, Kemiö; Pekka Kokkonen, Kuorevaara; Kauko Heino, Vesajärvi; Seija Ritola, Turku; Matti Lehtiniemi, Nurmes; Tuija Koivunen, Loimaa ja Lena Roberts, Helsinki. Onnea voittajille!