Voita hyttyskarkotin Seuranoppa 31/2014 -kilpailussa

Seuranoppa

• Valitse noppien silmälukujen summa
  • Anna osoitetietosi mahdollisen palkinnon postittamista varten.
  • Tähän voit kirjoittaa lisätietoja mahdollista palkintoa varten.

Tämän viikon Noppa-arvonnassa on palkintona ThermaCELL® -hyttyskarkotin. Se on mukana kuljetettava, lähes hajuton karkotin ulkokäyttöön. Karkottaa hyttyset ja hirvikärpäset 20 neliömetrin alueelta. Lyhtykarkottimen paristokäyttöiset LED-valot valaisevat illan hämärtyessä pitäen samalla hyttyset loitolla. ThermaCELL® on ratkaisu pihoille, terasseille, mökeille, retkeilyyn, veneilyyn, metsästykseen ja marjastukseen. Palkintopaketti sisältää lyhdyn, kapulan ja kantolaukun. Yhden palkintopaketin arvo on noin 80 euroa. Arvomme viisi palkintoa.

GrayMR_Blk_tiplantern-outdoor-lantern-large

Seuranoppa 27/2014 on arvottu. Noppien yhteenlaskettu silmäluku oli 9 ja nopat löytyivät sivuilta 29, 48 ja 68. Crocs-purjehduskengät ovat voittaneet Kai Valtoaho, Imatra; Pirjo Fihlman, Suuraho; Heidi Rantanen, Nokia ja Anu Petrell, Helsinki. Onnea voittajille!