Voita rikkaruohonpoistaja Seuranoppa 16-17/2014 -kilpailussa

Seuranoppa

• Valitse noppien silmälukujen summa
  • Anna osoitetietosi mahdollisen palkinnon postittamista varten.
  • Tähän voit kirjoittaa lisätietoja mahdollista palkintoa varten.

Tämän viikon Noppa-arvonnassa on palkintona Fiskarsin rikkaruohonpoistaja, joka on kätevä työkalu erilaisten puutarhan rikkaruohojen, kuten voikukkien, poistamiseen. Työkalua on helppo ja mukava käyttää – ei tarvita kaivamista, kumartelua eikä myrkkyjä. Rikkaruohonpoistajan syvälle ulottuvat ruostumattomat terästerät tarttuvat rikkaruohon juureen monesta suunnasta ja vetävät sen ylös maasta. Lopeta voikukille kumartelu! Arvomme kahdeksan palkintoa. Yhden palkinnon arvo on noin 45 euroa.

Rikkaruohonpoistaja 9691

Seuranoppa 12/2014 on arvottu. Noppien yhteenlaskettu silmäluku oli 7 ja nopat löytyivät sivuilta 26, 32 ja 53. Sebamedin ihonhoitotuotteita ovat voittaneet Eila Muttilainen, Saimaanharju; Ritva Haaksikari, Helsinki; Eija Ryky, Oulu; Taimi Polvinen, Paltamo; Marja Kekki, Huittinen; Aune Tolonen, Ristijärvi; Helena Kärpänoja, Tuusula ja Seppo Leskinen, Kajaani. Onnittelemme voittajia!