Voita ihonpesunesteitä Seuranoppa 42/2014 -kilpailussa

Seuranoppa

• Valitse noppien silmälukujen summa
  • Anna osoitetietosi mahdollisen palkinnon postittamista varten.
  • Tähän voit kirjoittaa lisätietoja mahdollista palkintoa varten.

Tämän viikon Noppa-arvonnassa on palkintona Sebamed -pesunesteitä. Valikoiman sisältämien tuotteiden pH on iholle sopiva 5.5. Kaikki yleisesti allergisoivat hajusteet on jätetty tuotteista pois. Palkintopaketti sisältää SEBAMED Liquid Face&Body Wash 400 ml, Olive Face&Body Wash, Spa Shower 400 ml, Fresh Shower 400 ml ja Granaattiomena-pesugeeli 250 ml. Arvomme kahdeksan palkintopakettia. Yhden palkinnon arvo on noin 50 euroa.

Noppa 4214 Sebamed-group

Seuranoppa 38/2014 on arvottu. Noppien yhteenlaskettu silmäluku oli 13 ja nopat löytyivät sivuilta 37, 53 ja 74. Hair Volume -ravintolisiä ovat voittaneet Anu Immonen, Tohmajärvi; Annaliisa Rahkola, Kotka; Aune Juopperi, Rovaniemi; Pirjo Fihlman, Suuraho ja Liisa Halonen, Hyvinkää. Onnea voittajille!