Voita SINI Ruuviton -tuotteita Seuranoppa 34/2014 -kilpailussa

Seuranoppa

• Valitse noppien silmälukujen summa
  • Anna osoitetietosi mahdollisen palkinnon postittamista varten.
  • Tähän voit kirjoittaa lisätietoja mahdollista palkintoa varten.

Tämän viikon Noppa-arvonnassa on palkintona SINI Ruuviton -tuotteita. Tuotteiden kiinnitys perustuu patentoituun imukuppikiinnitykseen. Se on helppo asentaa ja se kiinnittyy napakasti sileälle lasi- tai kaakelipinnalle. Palkintopaketti sisältää kylpyhuonetelineen suihkusaippualle, shampoolle ja hoitoainepulloille, neljä pyyhekoukkua sekä hammasmukitelineen ja kaksi muovista mukia. Yhden palkinnon arvo on noin 50 euroa. Arvomme kahdeksan palkintoa.

Noppa34

Seuranoppa 30/2014 on arvottu. Noppien yhteenlaskettu silmäluku oli 10 ja nopat löytyivät sivuilta 19, 49 ja 74. Erisan-tuotteita ovat voittaneet Airi Karppi, Renko; Jouko Siipola, Lapua; Esko Susi, Turku; Anne Honka, Turku; Raimo Laakso, Kotka; Elvi Vanhainen, Ylitornio; Maria Isomäki, Hämeenlinna ja Anja Sairanen, Pertunmaa. Onnea voittajille!