Tämän viikon Noppa-arvonnassa on palkintona Garnier-tuotteita. Palkintopaketti sisältää Respons-hiustenhoitotuotteita, Moisture Bomb -kasvojenhoitotuotteita ja Skin Active Micellar -puhdistusveden kasvoille. Yhden palkintopaketin arvo on noin 80 euroa. Arvomme viisi palkintoa.

noppa_web

Seuranoppa

• Valitse noppien silmälukujen summa
  • Anna osoitetietosi mahdollisen palkinnon postittamista varten.
  • Tähän voit kirjoittaa lisätietoja mahdollista palkintoa varten.

Seuranoppa 42/2016 on arvottu. Noppien yhteenlaskettu silmäluku oli 13 ja nopat löytyivät sivuilta 30, 48 ja 69. Kodin- ja hyvänolon tuotesetin voittivat Irma Leverin, Hyvinkää; Olavi Ylijoki, Virttaa; Senni Takamäki, Oulu; Raimo Jolanki, Raanujärvi; Terttu Ristolainen, Vihtavuori; Aune Viinanen, Sulkava; Keijo Malin, Helsinki; Jaana Viilamo, Lahti; Anneli Tuppurainen, Hamula ja Teemu Lehtonen, Turku. Onnea voittajille!