Voita ihonpesutuotteita Seuranoppa 44/2016 -kilpailussa

Seura
Seuranoppa Seuranoppa 3.11.2016 04:31

Tämän viikon Noppa-arvonnassa on palkintona Orion Pharman Sebamed-ihonpesutuotteita. Sebamed-sarja on kehitetty yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa. Laajassa pesutuote-valikoimassa on useita tuotteita ihon hellävaraiseen pesuun. Kaikki tuotteet sopivat kaikenikäisille ja kaikille ihoalueille. Palkintopaketti sisältää: Face&Body Wash 1 l, Olive face&Body Wash 300 ml, Spa Shower 200 ml, Shower Oil 200 ml, Granaattiomenasuihkugeeli 250 ml, Sitruunaruoho&Vihreä tee -suihkugeeli 250 ml, Active Hand Wash Gel 300 ml ja Hand&Nail käsivoide 300 ml. Arvomme viisi palkintoa. Yhden palkinnon arvo on noin 80 euroa.

noppa_web

Seuranoppa

• Valitse noppien silmälukujen summa
  • Anna osoitetietosi mahdollisen palkinnon postittamista varten.
  • Tähän voit kirjoittaa lisätietoja mahdollista palkintoa varten.

Seuranoppa 40/2016 on arvottu. Noppien yhteenlaskettu silmäluku oli 11 ja nopat löytyivät sivuilta 33, 39 ja 52. Plastex Ewergreen -tuotesetin voittivat Terttu Siipola, Nivala; Kirsti Hannonen, Jokikunta; Risto Juntunen, Karhuvaara; Siru Laurila, Sastamala; Maritta Intosalmi, Lahti; Pirjo Sundqvist, Kuusisto; Seppo Sirpoma, Vantaa ja Liisa Frimodig, Hirvensalmi. Onnea voittajille!