Voita Legoja Seuranoppa 45/2016 -kilpailussa

Seura
Seuranoppa Seuranoppa 10.11.2016 04:31

Tämän viikon Noppa-arvonnassa on palkintona Legoja. Friends Heartlaken on ratsastuskoulu, jossa voi lämmitellä ponit ulkoiluttajan avulla ja harjoitella esteiden hyppäämistä sekä harjata hevoset ja vaihtaa vaatteet pukuhuoneessa. Ratsastuskoulun kahvilassa voi viettää aikaa, ennen kuin lähtee parvelle nukkumaan. Joulua voi odottaa yhdessä Friends-joulukalenterin ja ystävien kanssa. Lisäksi voi rakentaa viihtyisään kotiin juhlat ja lisätä joka päivä uuden osan. Joulukalenterista voi löytyä myös pörröisiä ystäviä. Arvomme neljä palkintopakettia, jotka sisältävät ratsastuskoulun ja joulukalenterin. Yhden palkinnon arvo on noin 105 euroa.

noppa_web

Seuranoppa

• Valitse noppien silmälukujen summa
  • Anna osoitetietosi mahdollisen palkinnon postittamista varten.
  • Tähän voit kirjoittaa lisätietoja mahdollista palkintoa varten.

Seuranoppa 41/2016 on arvottu. Noppien yhteenlaskettu silmäluku oli 7 ja nopat löytyivät sivuilta 39, 46 ja 50. Sico -vakuumilaitteen voittivat Hebe Reilamo, Sääksjärvi ja Annikki Tarvonen, Naarajärvi. Onnea voittajille!