Horoskooppi 12/2015

Oinaille Aurinko ja Mars tuovat ylettömästi energiaa seuraavan parin viikon ajan.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Jere Karalahti 25.3.1975, jääkiekkoilija

Oinaille Aurinko ja Mars tuovat ylettömästi energiaa seuraavan parin viikon ajan.
(Päivitetty: )
Teksti:
Ulla Palomäki

Oinas

(21.3.–19.4.)

Aurinko ja Mars ovat molemmat merkissäsi ja tuovat sinulle ylettömästi energiaa seuraavan parin viikon ajan. Älä siis arastele vaan näytä epäilijöille perimmäinen rohkea, tietä raivaava ja aloitteellinen luonteenlaatusi. Tunne-elämäsi on jo rauhoittumaan päin etkä enää ihastu niin helposti.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Osa sinusta haluaa yhä olla tavoittamattomissa, modernin tekniikan ulottumattomissa. Eräretkeily ja karun luonnon kosketus tekevät sinulle hyvää. Voit viihtyä myös hiihtokeskuksessa, jossa ei turhia mietiskellä. Venus on tullut merkkiisi, joten olet jälleen sinut tunteittesi kanssa.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Nyt on vipinää ryhmissä, ja välillä kokoonnutaan kiireellä tai lyhyellä aikataululla. Kuten viime viikkoina, kyse on laajoista ympyröistä tai verkostoista, joissa olet mukana. Tapaamisiin sisältyy tulevaisuuden suunnittelua ja ennakkoluulotonta ajattelua. Rakkauselämä palaa hiljaisella liekillä tai sitä ei ole.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Ehkä viime viikot ovat rasittaneet sinua, sillä olet joutunut ratkomaan vaativia ongelmia työssä tai läheisten kanssa. Nyt seurauksena on heikentynyt vastustuskyky, johon olisi hyvä ottaa runsaita vitamiinimääriä. Energiatasosi on välillä hurjassa nousussa, kunnes laskee taas. On aika taas ajatella ystäviä.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Viime viikkojen seikkailuhenkisyys jatkuu, ja jaksat yllättävän paljon liikuntaa. Voit parantaa asemiasi työyhteisössä tai harrastuksessa. Se johtuu paljolti karismastasi, joka hehkuu täysipainoisesti. Joku voi olla kuitenkin kateellinen ja laittaa kapuloita rattaisiisi. Vaatimus haittaa rakkauselämääsi.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Omat tai yhteiset raha-asiat askarruttavat yhä, ja voit joutua löysäämään kukkarosi nyörejä useaan otteeseen. Työelämässä täytyy laatia salaisia strategioita tai sitten esillä on muita seikkoja, joita on salattava. Tai sitten juoruja liikkuu työtovereista ja heidän tekemisistään. Matka tuo tyydytystä.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Energiatasosi vaihtelee laidasta laitaan ja se tuo levottomuutta. Rauhaa ja tasapainoa haluavana ihmisenä tämä rasittaa sinua ja voit joutua flunssan kouriin. Aina kun luulet voivasi rentoutua, jotain tulee väliin ja se voi olla kiireellistä tekemistä. Tarvitaanko rakkauselämässäsi enemmän aistillisuutta?

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

On tärkeää, että pidät mielessä ahertamisen ilman palkkiota. Saat hyvän otteen konkreettisesta tehtävästä, joten älä luovuta! Hio yksityiskohtia ja toista niin kauan kun on tarpeellista. Tämä on sopivaa aikaa kunnon kohotukselle ainutlaatuisen teknisen menetelmän tai ruokavalion avulla. Romanttiset tarpeet nostavat päätään.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Olet valloittavalla mielellä, kuten olet ollut viime viikkoina. Saat tilaisuuksia näyttää osaamistasi ja olla ohjaavassa asemassa. Jos ei työssä, niin sitten harrastuksessa sinulla on mahdollisuus loistaa. Kotielämässä on jotain sekavaa, tai sitten sinun on keskityttävä kotisi järjestämiseen. Tunne-elämä tasaantuu hieman.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Väsymys iskee sinuun yllättäen ja toimit sekavasti. Voit tasata energioitasi liikkumalla riittävästi tai tekemällä fyysisesti raskaita töitä. Työnteko sujuu hyvin paperiasioiden parissa. Myös oppiminen ja tiedon välittäminen ovat oivia kanavia itsesi ja muiden kehittämiseen. Rakkaus kukoistaa jopa elävässä elämässä.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Pitkäaikainen paperityö on saatu päätökseen, joten sillä saralla on hiljaisempaa. Harmaiden aivosolujen kanssa ponnistelun sijaan keskityt suorempaa tekemiseen ja liikkumiseen. Parhaimmassa tapauksessa huomaat piakkoin, kuinka hyvän liikuntarytmin olet saanut aikaiseksi. Toivottavasti se ei koske pelkästään kumipyöriä!

Kalat

(19.2.–20.3.)

Merkurius-planeetta on merkissäsi ja aktivoi ajatteluasi parin viikon ajan. Kiinnostut helpommin uusista aiheista ja jaksat pitkiä keskusteluja. Työtehtäviin tarttuminen on helppoa. Eniten kaipaat kuitenkin luonnollista ja selkeää tekemistä, joten sinun kannattaa vaikka tehdä pieniä luontoretkiä. Lähisuhteet sujuvat mukavasti.

X