Horoskooppi 13/2015

Oinaalla rippeet energianplaneetasta ovat vielä käytettävissä.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Ex-uimari Jani Sievinen on syntynyt 31.3.1974, eli hän on horoskooppimerkiltään oinas.

Oinaalla rippeet energianplaneetasta ovat vielä käytettävissä.
(Päivitetty: )
Teksti:
Ulla Palomäki

Oinas

(21.3.–19.4.)

Rippeet energianplaneetasta ovat vielä käytettävissäsi, joten hoida lihasvoimaa vaativat tai repivät hommat alta pois. Saat ottaa jatkossa rauhallisemmin, mutta kiinnostus maata ja materiaaleja kohtaan nousee voimakkaasti. Aivan pian on aika iskeä sormet multaan tai tarttua harjanvarteen ympäristön siistimiseksi.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Toivottavasti saat lomailla tai rentoutua usein, sillä voimasi hiipuvat nopeasti. Tämä ei ole parasta aikaa viedä merkittävää hanketta eteenpäin. Harrasta meditaatiota, joogaa tai kevyttä uintia voimiesi elvyttämiseksi, sillä tasapaino on nyt ykkösasia. Aivan kohta energialataus herättää sinut ja silloin heräävät myös aistisi.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Olet käyttänyt kaikki taitosi verkostojesi parantamiseksi, ja tulosten pitäisi alkaa näkyä. Se voi olla uusi säännöllinen kokoontuminen työssä tai sitten vaikka jumpparyhmä, joka pistää sinuun vauhtia. Kaikkien suhteiden jäsentämisvaihe on muutenkin käynnissä, mutta se voi kestää parikin vuotta. Haaveiletko kaukaisesta rakkauden kohteesta?

Rapu

(21.6.–22.7.)

Kuljeskelet väsymyksen ja hermostumisen välimaastossa, joten sinun on syytä pitää kieli keskellä suuta. Voit luulla, että ärsytys johtuu toisesta ihmisestä, vaikka se onkin kiinni omasta asenteestasi. Liikkumattomuus on pahinta, mihin voit sortua. Hoidat hyvin suhteet ylempiin tahoihin tai virastoon ja siitä tulee kehuja.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Näinä aikoina olet enemmän esillä, eikä tämä jakso tee siihen poikkeusta. Nyt sinuun voi iskeä yritys tehdä tärkeään henkilöön vaikutus ja muotoilet sanomasi ennennäkemättömästi. Tai sitten olemukseesi liittyy näyttäviä elementtejä. Olet suuntautunut ulkomaihin tai katseesi on muuten kaukana horisontissa. Parisuhteessa liioitellaan.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Sinulle on hiljattain tullut halu saada tärkeä seikka järjestykseen ja nyt sinulla on todella tahtoa saada se aikaan. Asia toteutuu pikku hiljaa ja näet tulokset mahdollisesti vasta paljon myöhemmin. Idealismisi on huipussaan myös näinä aikoina ja toiveesi ja halusi hämmentävät sinua aika ajoin. Saat kiinni siitä, mitä vapaus tarkoittaa suhteessa.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Viime viikkojen valtava ponnistus ja innostus eivät ole vielä ohi. Energiaa kannattaa hyödyntää suunnitelmasi loppuviilaukseen. Ajoittainen rasitus kuitenkin rassaa ja olet alttiimpi flunssaviruksille. Älä kaiva liian aikaisin kevätvaatteita esiin! Tunteissa saat kokea mustasukkaisuutta ja se yllättää. Tai sitten sinulle ollaan kateellisia.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Työtä ja ahertamista riittää, mutta hoidat kaiken hyvällä, rutiininomaisella otteella. Erinäiset laitteet kaipaavat korjausta tai korjaaminen tulee ajankohtaiseksi terveyden kohdalla. Tietyt yksityiskohdat kannattaa hoitaa nyt loppuun, sillä seuraavina viikkoina työn painopiste muuttuu. Suhteissa on näyttämisen tarvetta.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Luvassa on vauhtia ja kiihkeitä tilanteita. Rutiinityössä et niinkään viihdy vaan mieluiten lähdet katsomaan näytöksiä, harrastamaan liikuntaa tai valloittamaan maailmaa. Työ on kiireistä, mutta vapauttava käänne on tuloillaan. Lähennyt työpaikallasi ihmistä, joka on kiehtonut sinua pitkään. Haluat estetiikkaa työympäristöösi.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Oletko saamassa valmiiksi pitkän rupeaman kodissasi? Vai onko perheenjäsenen kinkkinen tilanne järjestymässä? Kodin ja perheen tilanne ei joka tapauksessa askarruta enää pitkään, ja tulevina viikkoina saat enemmän tilaa harrastuksille, hauskuudelle ja vapaa-ajalle. Voit löytää upean vaatteen, jolla viimeistelet tyylisi.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Mars pitää sinua vielä liikkeessä etkä tarvitse lähtemiseen kuin pienen yllykkeen. Ota siitä kaikki irti ja kiertele katsomassa tuttuja, sillä jatkossa joudut rehkimään. Laita loput paperisi ja kirjasi järjestykseen, sillä motivaatiosi moiseen alkaa kohta hiipua. Kahdenkeskinen romantiikka on katkolla, sillä perhe vetää pidemmän korren.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Käytännöllisyys on tärkeää ja huomaat sen joka käänteessä. Jos olet työsi puolesta tekemisissä abstraktien seikkojen kanssa, voit joutua tekemään juuri nyt kaikenlaista muuta esimerkiksi käsilläsi. Tavaroiden koskettelu ja näkeminen on mukavaa shoppailun tai ruoanlaiton parissa. Suuri romantiikka saa odottaa.

X