Horoskooppi 23.–29.4.

Härälle sopii normaalia lyhytjänteisempi ja dynaaminen toiminta juuri nyt.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Muusikko Lauri Ylönen on syntynyt 23.4.1979 eli hän on horoskooppimerkiltään härkä.

Härälle sopii normaalia lyhytjänteisempi ja dynaaminen toiminta juuri nyt.
(Päivitetty: )
Teksti:
Ulla Palomäki

Härkä

(20.4.–20.5.)

Tämä on koko vuotta ajatellen merkittävä jakso, sillä sinulla tuntuu olevan paukkuja mihin vain. Älä päästä suurta tilaisuutta lipumaan ohi, vaan tartu siihen lujalla otteella! Normaalia lyhytjänteisempi, dynaaminen toiminta sopii sinulle juuri nyt, vaikka olet yleensä pitkäjänteinen puurtaja. Muista kuitenkin, että muilla on oma tahto.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Onko elämässäsi asioita, joita haluat pitää piilossa tai joita häpeät? Vai onko piilotajuntasi nyt voimakas? Psykologia voi tuoda elämääsi jotain, mikä yllättää sinut. Ota rauhallisesti, tunnustele tunteitasi ja jätä päätöksenteko myöhemmäksi. On aika tarkastella vaatetustasi ja tyyliäsi. Voit löytää värikkään dynaamisen yksityiskohdan.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Yritä nähdä asiat laajasta perspektiivistä ja mahdollisimman monen ihmisen näkökulmasta. Muuhun sinulla ei ole varaa, sillä olet riippuvainen muista. Yhteisösi merkitsee paljon myös vapaa-ajalla, ja välittäminen laajenee suuremmalle alueelle. Saat paljon suuresta paikasta, messuilta tai markkinoilta. Romantiikka ei ole mainittavaa.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Sinulla on kiire saada tahtosi läpi ja päästä päämäärääsi. Kilpailuhenkisyytesi on vailla vertaa, ja pärjäät fyysisissä harjoituksissa. Ilmassa on kuitenkin myös esteitä, ja vihamiehesi näyttää, mitä mieltä on sinusta. Jos asetat palikat oikein, voit edetä suurin harppauksin vastoinkäymisistä huolimatta. Ystävä yllättää yhteydenotollaan.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Tämä on todella kohottava jakso, joka vie sinut arjen yläpuolelle. On mahdollista, että yrittämisesi kantaa hedelmää ja saat paljon kiitosta. Paranna asemiasi kaikin tavoin. Jos matkakärpänen puree, kuuntele sitä äläkä jää neljän seinän sisälle. Työelämän suhteissa riittää enemmän pohdittavaa kuin yksityiselämän puolella.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Jos olet tuhlannut liikaa, voit joutua vastaamaan siitä juuri nyt. Mikään raha-asioihin ja taloudenpitoon liittyvä ei jää huomaamatta. Tilanne voi olla toisinkin päin, ja silloin olet se, joka koordinoi tai pitää kurissa toisten rahankäyttöä. Nauti Venuksesta, sillä se työntää eteesi ihania kokemuksia varsinkin matkoilla.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Sinulla on vaihe, joka vaatii nopeita reaktioita ja ripeää askareisiin tarttumista. Tilanteita on monenlaisia, ja toiset vaativat sinulta paljon. Aika ajoin vaatimusten ristitulessa menetät hermosi. Vakava riitakin on mahdollinen, ja silloin välit menevät poikki tuosta vaan. Jokin suhde paranee, jos harrastatte jotain aktiivista yhdessä.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Älä luovu hyvästä työrytmistä, johon olet tottunut viime viikkoina. Ehkä olet saanut liikkumisen tai painosi parempaan hallintaan, ja siitä on hyvä jatkaa. Nyt sinulla on kurinalaisuutta. Huomaat helpommin ympärilläsi esineitä tai vaatteita, jotka tarvitsevat kor- jausta, ja muiden ihmisten puutteetkin osuvat silmääsi.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Sinulla näyttäisi olevan autuaallisen vapauttava jakso. Planeetat suorastaan huutavat sinua puhkeamaan kukkaan, näkymään ja olemaan oma itsesi. Pystyt ilmaisemaan itseäsi arvokkaasti ja ehkä siihen löytyy tilaisuus. Monenlaisia hienoja elkeitä on luvassa puolin toisin, mutta tyytyväisin olet työkavereiden parissa.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Tämä on kevään ristiriitaisimpia jaksoja. Perhe- ja kotiasiat pitävät sinua kiireisenä, jopa niin, ettet saa kaipaamaasi lepoa. Asunnon kunnostus kiinnostaa enemmän kuin uran luominen. Mökkeily merkitsee työntekoa ja raatamista. Erimielisyys voi syntyä silkasta väsymyksestä. Venus pehmittää kokonaisuutta, ja varsinkin ihana ostos.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Keskustelukykysi on parhaimmillaan, joten olet kyvykäs neuvottelemaan vaikeasta asiasta tai olemaan välittäjä kahden osapuolen välillä. Tiedon keruu ja papereiden järjestäminen sujuvat sutjakkaasti ja analysoit kaiken nopeasti. Jakson avainsana on järjen käyttö, joten luovuutta ja romantiikkaa ei ihmeemmin ole luvassa.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Haluat tehdä asioita, joissa näkyvät kättesi jäljet. Tartu siis harjanvarteen, maalauspensseliin, pölynimuriin, kastelukannuun tai kuokkaan. Jos olet luovempi, voit muokata taidetta savesta tai kivestä. Jos puutarha- tai kasvi-innostus ei ole vielä kohdallasi herännyt, siihen on nyt erittäin suuri todennäköisyys.

X