Horoskooppi 27.8.–2.9.2015

Oletko horoskoopiltasi neitsyt? Voit löytää itsesi uudelta uralta.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Näyttelijä Sinikka Sokka on syntynyt 27.8.1948. Hänen horoskooppimerkkinsä on neitsyt.

Oletko horoskoopiltasi neitsyt? Voit löytää itsesi uudelta uralta.
(Päivitetty: )
Teksti:
Ulla Palomäki

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Maailma aukeaa sinulle uudella tavalla. Etenemismahdollisuudet ovat hyvät, ja voit löytää itsesi uudelta uralta. On myös mahdollista, että vuoden sisällä näet uuden alun. Olet optimistinen ja haluat enemmän ja suurempaa. Ehkä koet ansaitsevasi jotain, mitä aiemmin pidit pröystäilynä. Salaperäinen henkilö kiehtoo.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Sinussa voimistuu tunne siitä, että olet harmaa eminenssi tai jotenkin sivussa. Älä pyri turhaan keskeiseen rooliin vaan tyydy tarkkailemaan ja varmistamaan siten seuraavat askeleesi. Hanki taustatietoutta kilpailijoista tai mahdollisista vihollisista. Pyri ymmärtämään elämää isolla E:llä. Ystävä riemastuttaa.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Pyrit selkeästi tiettyyn suuntaan, ja sen näkevät myös muut. Et suhtaudu välinpitämättömästi mihinkään ja haluat edetä sydämesi mukaan. Tunteenpurkaukset kuuluvat kuvaan etkä aina ole mukavalla tuulella. Ole avoin laajemmalle yhteisölle tai verkostolle, sillä se hyödyttää nyt työelämääsi. Kolmiodraaman aineksia on olemassa.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Työelämä on tapetilla nyt ja lähikuukausien aikana. Jos olet ahkeroinut ja näyttänyt kykysi viime aikoina, saat ansaitsemasi arvostuksen, ja silloin palkinto on suuri. Päinvastainen on mahdollista, ja virheesi tulevat räikeästi esiin. Kaipaat voimakkaita tunteita ja romantiikkaa ja lisäksi niihin liittyvää seikkailua. Kuihtunut suhde on vaarassa.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Olet nousujohteisella uralla työssä tai harrastuksessa, ja se tuntuu hyvältä. Asiat etenevät yllättävän helposti, ja saat apua ylemmiltä tahoilta. Sinulle tarjoutuu tilaisuus matkustaa, ja kyseessä voi olla matka, joka parantaa olotilaasi tai terveyttäsi. Läheisessä suhteessa kaikki ei ole sitä, miltä näyttää.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Sinulla on tarve julistaa uutta. Mielipiteitäsi kuullaan siis enemmän turuilla ja toreilla ja voit keksiä aiheen, jota puolustat intohimoisesti. Jos sinulla on asioita hoidettavana virastoissa, ne kannattaa hoitaa lähiviikkoina. Tiivis tahti toisten kanssa tuo hien pintaan. Suhteessa on uskomattoman kiihkeää.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Työnteko on jollain tavalla kiihkeää. Ehkä työtoverit ilmaisevat enemmän tunteita tai työpaikalla tapahtuu jotain dramaattista. On myös mahdollista, että juhlavat hetket liittyvät arkeen ja työntekoon. Huomaat, jos työpaikkasi on liian ankea ja haluat tehdä sille jotain. Mielenkiintoisia kohtaamisia on tiedossa.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Marsin ja Venuksen myötä tunteesi ovat voimakkaat, ja se häiritsee rutiinityössä olevia. Koeta saada vapaa-ajalla elämääsi hohdokkuutta hankkimalla mieluisa vaate, jolla saat huomiota itsellesi. Viihde- ja kulttuurielämykset ovat myös tarpeen, jotta pysyt tyytyväisenä. Elämäsi rakkaus tulee kohdallesi helpommin lähiviikkoina.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Huomiosi kiinnittyy helposti ulkonäköön ja tyyliin, ja nyt onkin erinomainen aika tehdä tyylistäsi vetovoimainen ja vaikuttava. Löydät helposti kaipaamasi vaatteen ja osaat käyttää värejä. Myös kodin laittaminen kiinnostaa, ja ylellisyystavara kruunaa sisustuksen. Asian selvittäminen puhumalla parantaa suhdettasi.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Suustasi voi lipsahtaa sammakko tai sanot muuten vaan jotain uskaliasta. Ehkä sanomisistasi puhutaan, tai olet muutoin valokeilassa. Pidä kieli keskellä suutasi, jos et halua joutua huonoon valoon. Asumiseen liittyvä asia on mielessäsi, ehkä kyseessä on työn ja asumisen yhteensovittaminen. Tunteissa et lähde merta edemmäs kalaan.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Pyrit käytännöllisyyteen ja konkretiaan, joten yläilmoissa liitely, filosofia tai kulttuuri eivät niinkään kiinnosta. Saattaa olla, että puuhailet mieluiten keittiössä tai käsitöiden parissa. Löydät helposti kiinnostavaa lukemista tai tarpeellisen opinahjon. Yhteinen sävel löytyy rauhallisesta tekemisestä ja nautiskelusta.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Koska intohimon planeetat Mars ja Venus ovat merkissäsi, teet kaiken dynaamisesti. Rutiinien kanssa voi olla vaikeaa, mutta jos panostat olemuksesi säihkyvyyteen, kaikki hoituu helpommin. Anna itsellesi lupa hankkia kallis vaate tai mene hemmotteluhoitoon Älä hukkaa mahdollisuutta suuren rakkauden sytyttämiseen.

X