Etusivu

Paraati

Kategoriasta Ajankohtaista
Julkaisupäivämäärä

Päiväkoti kertoo kihomadoista nopeammin kuin koronatartunnasta – Miksi altistusepäilyjä salataan lasten vanhemmilta jopa päivien ajan?

Joissain päiväkodeissa työntekijöitä on Seuran tietojen mukaan jopa kielletty kertomasta lasten vanhemmille "liian hätäisesti", jos päiväkodissa on epäily koronavirustartunnasta.

Siirry lukemaan artikkelia, Päiväkoti kertoo kihomadoista nopeammin kuin koronatartunnasta – Miksi altistusepäilyjä salataan lasten vanhemmilta jopa päivien ajan?

Juttuvirta

Tapio Särkkä jaksaa uskoa, että Suomen ja Venäjän raja voidaan avata uudelleen jo syksyllä. Vaikka hänestä rajan sulkeminen oli pandemian takia perusteltua, se on tuottanut hankaluuksia ja harmia kaikille, joilla on kiinteät suhteet Venäjälle.
Kategoriasta Tarinat
Julkaisupäivämäärä

”Tämä oli tässä”, Tapio Särkkä ajatteli Leningradissa vuonna 1985 ensimmäisen luentonsa jälkeen – 35 vuoden aikana suomalainen on tehnyt huikean uran yhdellä Venäjän korruptoituneimmista aloista

Siirry lukemaan artikkelia, ”Tämä oli tässä”, Tapio Särkkä ajatteli Leningradissa vuonna 1985 ensimmäisen luentonsa jälkeen – 35 vuoden aikana suomalainen on tehnyt huikean uran yhdellä Venäjän korruptoituneimmista aloista

Juttuvirta

Blogeissa

Juttuvirta

X