Paraati

Kategoriasta Historia
Julkaisupäivämäärä

Paltamolaiselle Korkkosen perheelle oli suuri apu Suur-Seuran keräyksestä 40 vuotta sitten. Näin toimittaja Heljä Tuoriniemi esitteli perheen asuinoloja ja keräyksen onnistumista Seuran alkuperäisissä jutuissa.

Suur-Seura keräsi suuren rahasumman paltamolaiselle perheelle vuonna 1979.
Siirry lukemaan artikkelia, Suur-Seura keräsi köyhäinapua paltamolaiselle Korkkosen perheelle vuonna 1979 – Rahoilla ostettiin talo ja perheen lapset saivat isäänsä paremman lapsuuden

Juttuvirta

Blogeissa

Anja Snellman avatar