Pohditko uusia alkuja elämääsi? Nämä neljä uutuuskirjaa voivat toimia oppainasi muutoksen tiellä

Jaa artikkeliTilaa Seura
4 x Uusia alkuja elämään
Persoonallisuustyyppejä ja kehnoja pomoja. Näistä kirjavinkeistä saat mielenkiintoista luettavaa itsellesi tai vaikkapa läheisellesi lahjaksi!

Apua muutokseen

Muistatko vielä enneagrammit? Ne jakavat ihmiset 9 eri persoonallisuustyyppiin. Auli Malimaa lähtee siitä, että ne kuvaavat meidän selviytymiskeinojamme ja suojamuurejamme. Niitä voi muuttaa saadakseen onnellisen elämän.

Auli Malimaa

Auli Malimaa: Onni asuu jo sinussa, 9 tapaa olla onnellinen. © Otava

Työ sujumaan

Ovatko pomot kehnoja vai alaiset laiskoja? Yleensä ajatellaan, että vika on aina toisaalla, kuin missä itse on, mutta Thomas Erikson näyttääkin ovelasti peiliä lukijalle. Tämä kirja perustuu samaan luonnetyyppien nelikenttään kuin kirjoittajansa edellinen, supersuosittu Idiootit ympärilläni.

Kehnot pomot ympärilläni

Thomas Erikson: Kehnot pomot ympärilläni © Atena

Havahtuminen hetkeen

Tuntuuko siltä, että elämässä kaikki on ihan ok, mutta silti ei ole hyvä olla? Vastaus ongelmaan voi olla havahtuminen läsnä olevaan hetkeen. Aaro Löfin elämän se muutti arjessa selviytymisestä rakkaustarinaksi.

Rohkea elämä 7 askelta todelliseen muutokseen

Aaro Löf: Rohkea elämä 7 askelta todelliseen muutokseen © Hidasta elämää

Aika hidastaa

Ani Kellomäki havahtui siihen, miten valtavasti positiivisia alkoholiviestejä tulvii silmiimme. Juominen kuuluu nykyään ihan kaikkialle synnytyssairaalasta sisustuslehtien kotoilukuviin. Yhteinen viesti on, että me ansaitsemme alkoholia: se on palkinto ja lohdutus. Tässä on vaara; hyvästä rengistä tulee isäntä. Pysäyttävää pohdintaa arkipäiväistyneestä alkoholista.

 Tiedostava siemailu

Ani Kellomäki: Tiedostava siemailu © Atena

Artikkeli on julkaistu ensi kerran Kotilääkärissä 1/19.

Kiinnostuitko? Tilaa Kotilääkäri-lehti

X