Joko tunnet nämä seksilelujen suursuosikit: ”14 orgasmia alle tunnissa” – ”Miehen mustasukkaisuus laitetta kohtaan oli ainoa miinus”

Seksilelut eivät ole nykyaikana enää samanlainen tabu kuin aiemmin. Esittelemme neljä suosittua lelua, jotka aiheuttavat monille käyttäjille suurta nautintoa.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Womanizer Duo on seksiväline, jossa on klitorista kiihottavan osan lisäksi värisevä, emättimeen laitettava osa.

Seksilelut eivät ole nykyaikana enää samanlainen tabu kuin aiemmin. Esittelemme neljä suosittua lelua, jotka aiheuttavat monille käyttäjille suurta nautintoa.
Teksti:
Armi Kauppila

Erilaiset seksivälineet voivat olla tie suloiseen nautintoon sooloseksissä. Ne voivat myös tuoda lisämaustetta yhteisiin sessioihin kumppanin kanssa.

Seksilelut ovat nykypäivänä huomattavasti vähemmän tabu aihe kuin aiemmin. Inspiraatiota ja rohkaisua saadaan elokuvista ja televisiosta, kuten Sinkkuelämää-sarjasta tai Fifty Shades of Grey -elokuvista.

Kokemuksia jaetaan ystävien kesken ja jopa avoimesti sosiaalisen median keskusteluryhmissä. Erilaisia surisevia ja pöriseviä sauvoja vertaillaan, ja jokaisella on oma suosikkinsa.

Seuraavista leluista on tullut todellisia suursuosikkeja naisten keskuudessa. Kuten kaikki muutkin seksilelut, myös nämä jakavat mielipiteitä. Jokaisella näistä kapineista on kuitenkin omat uskolliset faninsa, jotka saavat joka kerta suurta nautintoa laitteen avulla.

Satisfyer Pro – ”Miehen mustasukkaisuus oli ainoa miinus”

Yksi kuumimmista ja puhutuimmista seksivälineistä suomalaisten naisten ja pariskuntien keskuudessa on ollut jo jonkin aikaa Satisfyer Pro. Se on klitoriskiihotin, joka toimii USB-latauksella ja luo imevän tunteen paineaaltojen avulla. Moni laitetta kokeillut nainen kuvailee tunnetta suuseksin kaltaiseksi.

Laitteen ympyränmuotoinen pää asetetaan klitorikselle, ja sopivan kohdan löydyttyä laite tekee tehtävänsä itsekseen. Käyttäjän ei siis tarvitse tehdä juuri mitään muuta kuin nauttia.

”Otin laitteen käyttöön miehen kanssa yhdynnän jälkeen ja sain heti tajunnanräjäyttävän orgasmin. Laitetta kokeiltiin myös molempien nänneihin. Mies hämmästyi siitä, kuinka nopeasti laite todella toimi sekä siitä, kuinka voimakkaan orgasmin se sai aikaan. Miehen mustasukkaisuus laitetta kohtaan oli ainoa miinus. Siitäkin päästiin yli keskustelemalla. Mies ei voinut kuin nöyrtyä ihailemaan laitteen tehoa. Voin lämpimästi suositella tätä kaikille naisille!” hehkuttaa nimimerkki Vaimo30v Kaalimato.com-seksikaupan nettisivuilla.

Satisfyer Pro on suosittu klitoriskiihotin, joka luo imevän tunteen.

Satisfyer Pro on suosittu klitoriskiihotin, joka luo imevän tunteen. © Kaalimato.com

Laitteesta on useita versioita. Perinteinen malli on tarkoitettu klitoriksen kiihottamiseen naisella, mutta myös pariskuntien yhteiseen käyttöön on suunniteltu oma versionsa. Miehillekin on omia renkaan muotoisia, penikseen pujotettavia malleja, jotka lisäävät verenkiertoa peniksessä ja samalla kiihottavat myös naisen klitorista seksin aikana.

Satisfyerin hinta on mallista ja kaupasta riippuen noin 30–130 euroa.

Womanizer – ”Lelu on hiljainen, käyttäjä ei”

Myös toinen suursuosikki, Womanizer, poikkeaa perinteisemmistä, värisevistä klitoriskiihottimista. Se toimii sykkivien ilmavirtojen avulla, jotka kiihottavat ja tuottavat nautintoa käyttäjälle.

Womanizerista on useita versioita. Yksi niistä, Womanizer Duo, on klitoriskiihottimen lisäksi samanaikaisesti myös värisevä hieromasauva, joka laitetaan sisälle emättimeen.

 

Womanizer Premiumia on kehuttu myös siitä, että se on hiljainen laite.

Womanizer Premiumia on kehuttu myös siitä, että se on hiljainen laite. © Sinful.fi

Monet laitetta kokeilleet naiset ylistävät sen auttavan taivaalliseen nautintoon.

”Odottelin malttamattomana iltaa kunnes laitoin naiselleni huivin silmille ja leikittelin perinteisesti kunnes otin Womanizerin käyttöön, naiseni hämmästeli minkä ihmeen lelun olen nyt hankkinut. Yllätys oli melkoinen, naiseni sai huikean orgasmin alle minuutin, ja uudelleen ja uudelleen…” kuvailee nimimerkki J&M Womanizeria Sinful.fi-nettikaupassa.

”Lelu on todellakin hiljainen, käyttäjä ei. Ei varmasti ole jäänyt naapureille epäselväksi, mitä tapahtuu makuuhuoneessa. Tämän hommaamisen jälkeen voikin heittää kaikki muut lelut roskiin. Taivaallinen kapistus”, nimimerkki Ikisinkku ylistää Womanizeria Kaalimato-nettikaupassa.

Womanizer maksaa mallista ja kaupasta riippuen noin 70–190 euroa.

Europe Magic Wand – ”14 orgasmia alle tunnissa”

Imevien laitteiden lisäksi perinteisemmän malliset vibraattorit pitävät yhä pintansa. Hitachi Magic Wand on ollut tunnettu klassikko jo vuosikymmeniä, ja samankaltaisia laitteita on tullut markkinoille useilta eri valmistajilta.

Europe Magic Wand muistuttaa esikuvaansa Hitachi Magic Wandia. Laitteen lahjapaketista avatessaan saattaisi joku erehtyä luulemaan sitä karaokemikrofoniksi tai niskahierontalaitteeksi. Viimeisempi oletus ei ole kaukana totuudesta, sillä valmistajan mukaan vibraattori sopii klitoriksen kiihottamisen lisäksi lihasten hierontaan.

Europe Magic Wand soveltuu valmistajan mukaan myös lihasten hierontalaitteeksi.

Europe Magic Wand soveltuu valmistajan mukaan myös lihasten hierontalaitteeksi. © Kaalimato.com

Europe Magic Wand toimii verkkovirralla, ja sen pää asetetaan klitorikselle tai muulle hierottavalle alueelle. Laitteessa on useita värinänopeuksia, joista käyttäjä valitsee itselleen sopivimman, jolla saattelee itsensä kohti nautintoa.

”Ensimmäinen yritys oli täysin tajunnanräjäyttävä kokemus. 14 orgasmia alle tunnissa, ensimmäiset kaksi täysin ilman mitään varoitusta. Jos olisin omistanut tämän sinkkuna ollessani en olisi tarvinnut enkä huolinut miehiä mihinkään”, sanoo nimimerkki Kaalimato.comissa.

Europe Magic Wandin arvo on noin 135 euroa.

Doxy – ”Kuin pala paratiisia”

Perinteistä Hitachi Magic Wandia muistuttaa myös Doxy. Tämänkin laitteen voisi ulkonäkönsä puolesta helposti sekoittaa mikrofoniin. Se on erittäin voimakas vibraattori, jonka kaikista kovin teho on monille jopa liikaa. Asetuksia on kuitenkin useita, joten se sopii myös herkemmille. Moni suomalaisnainenkin luottaa juuri tähän laitteeseen halutessaan täydellisen orgasmin.

Doxyn kovin värinävoimakkuus on monille jopa liikaa. Laitteessa on kuitenkin hellempiäkin asetuksia.

Doxyn kovin värinävoimakkuus on monille jopa liikaa. Laitteessa on kuitenkin hellempiäkin asetuksia. © Cattysparty.fi

”Ei sanat riitä kuvaamaan kyseistä tuotetta! Se on kuin pala paratiisia! Moottori on uskomattoman tehokas ja tuntuu taivaalliselta. Aikaisemmin en ole onnistunut squirttaamaan itsenäisesti, mutta nyt… huhhuh!” kehuu tyytyväinen käyttäjä Cattysparty.fi-nettikaupan sivuilla.

”On kyllä tehokas moottori. Emäntä ei edes kestä täydellä voimakkuudella mutta ahkerassa käytössä on ollut eikä tarvitse pattereista murehtia”, kertoo toinen käyttäjä samalla sivustolla.

Doxyn arvo on noin 190 euroa.

X