Katse sormiin! Nyt salat naisten seksuaalisuudesta selviävät sormien pituudesta

Jaa kaverilleTilaa Seura
© iStock
Brittitutkimuksen mukaan ne naiset, joiden vasemman käden etusormi ja nimetön ovat eripituisia, ovat todennäköisemmin lesboja.

Sormien pituus voi olla yhteyksissä seksuaaliseen suuntautumiseen, kertoo BBC.

Iso-Britanniassa sijaitsevan Essexin yliopiston tutkijat mittasivat naisten sormien pituuksia 18 ​​identtisellä kaksosparilla, joista toinen oli hetero- ja toinen homoseksuaali.

Näistä kaksosista lesboilla oli pituusero etusormen ja nimettömän välillä. Ero havaittiin ainoastaan naisten vasemmassa kädessä.

Sen sijaan heteronaisten sormissa ei havaittu pituuseroa.

Miesten sormet eivät paljasta seksuaalista suuntautumista

Tutkijat mittasivat myös 14 miespuolisen identtisen kaksosparin sormet. Näistäkin kaksosista toinen oli hetero ja toinen homo. Miesten seksuaalisen suuntautumisen kohdalla ei löydetty yhteyttä sormien pituuseroihin lainkaan.

Tutkija Tuesday Wattsin mukaan tutkimus viittaa siihen, että seksualisuutemme määräytyy kohdussa ja riippuen siitä, kuinka paljon yksittäiset elimemme altistuvat mieshormoonille. Ne henkilöt, jotka altistuvat enemmän testosteronille, ovat todennäköisemmin bi- tai homoseksuaaleja.

”Koska hormonitasojen välinen yhteys ja sormenvälien pituudet eroavat tutkimuksen mukaan toisistaan, katsomalla jonkun toisen käsiä voi saada vihjeen heidän seksualisesta suuntautumisestaan.” 

 


 

X