Melania Trump kohautti takkivalinnallaan – Näin Ivana Helsinki pukisi presidenttipuolison

Jaa artikkeliLähetä vinkki
Ivana Helsingin Heart of Gold -takki
Ivana Helsingin Heart of Gold -takki kyseenalaistaa, onko sen kantajalla sydän puhdasta kultaa. © IVANA HELSINKI
Melania Trump aiheutti kohun kantaaottavalla takillaan. Muotitalo Ivana Helsinki valitsisi presidenttipuolison päälle metsäneläimiä ja paljetteja.

Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpin puoliso Melania on tyylituomareiden herkeämätön silmätikku. Sloveniasta kotoisin oleva ensimmäinen nainen on tunnettu elegantista tyylistään, joka aika ajoin osaa olla myös rohkea.

Kesäkuun 22. päivänä Melania aiheutti kansainvälisen kohun asuvalinnallaan. Päällään presidenttipuolisolla oli ZARA:n vihreä parkatakki, jonka selässä luki teksti ”I really don’t care, do u?” eli ”En todellakaan välitä, välitätkö sinä?”

Takki oli Melanian yllä Texasin matkan yhteydessä, kun tämä kävi tapaamassa siirtolaislapsia Meksikon rajalla.

Asuvalinta käynnisti välittömästi spekulaatiot siitä, mihin Yhdysvaltain presidentin puoliso halusi takillaan ottaa kantaa. Melanian tiedottaja raportoi pian tapahtuneen jälkeen, ettei takissa ollut piiloviestiä, mutta teoriat käyvät kiivaana edelleen.

Mediassa lausahduksen ”en todellakaan välitä” on epäilty viittaavan esimerkiksi puoliso Donald Trumpiin, tai vaihtoehtoisesti johonkin ajankohtaiseen poliittiseen tilanteeseen. Presidentti Trump taas vakuutti Twitter-tilillään, että oikeasti Melania viittasi takin tekstillä valeuutisiin.

En todellakaan välitä, välitätkö sinä? kirjoitettuna Melanian takin selkään viittaa valeuutismediaan. Melania on oppinut, kuinka epärehellisiä he ovat, eikä toden totta enää välitä!” presidentti kirjoittaa.

”Melania, toivottavasti sinulla on sydän puhdasta kultaa!”

Melania Trump saapuu presidenttipuolisonsa kanssa Helsingin huippukokoukseen ja Seura päättikin antaa kansainvälisesti menestyneelle suomalaismerkille ja sen designista vastaavalle Paola Suhoselle tehtävän. Mitä Melanian päälle pukisi Ivana Helsinki, jos muotitalo saisi siihen täysvapauden?

Miten olisi kantaaottava takki? Sellainen löytyy myös Ivana Helsingin vaaterekistä.

Ivana Helsingin Heart of Gold -takki

© IVANA HELSINKI

”Takin selässä lukee Heart of Gold, eli sydän puhdasta kultaa. Siinä olevat suomalaiset metsäneläimet liittyvät pyyteettömyyteen, sillä ne eivät pelaa pelejä niin kuin ihmiset”, toinen muotitalon perustaneista siskoista, Pirjo Suhonen, kertoo.

Ivana Helsingin Leola-mekko.

© IVANA HELSINKI

”Takki ottaa kantaa. Se vaatii kantajaansa miettimään, onko hänellä omasta mielestään sydän puhdasta kultaa. Tavallaan siihen voisi laittaa myös kysymysmerkin perään – Melania, toivottavasti sinulla on Heart of Gold!”, Suhonen heittää.

Luonto- ja eläintematiikkaa edustusasuun

Muut valinnat muotitalo poimi viimeisimmästä Amber, Shells and Stones -mallistostaan, joka esiteltiin Pariisin Haute Couture -muotiviikoilla.

Ivana Helsingin mallistoille tyypillisiä ominaisuuksia ovat muun muassa koristeellisuus ja ornamentit. Eläin- ja luontotematiikkaa brändin kuoseissa on ollut jo 20 vuotta.

”Ivana Helsinkiin pukeutuu rohkea, itsenäinen, ajatteleva nainen”, Pirjo Suhonen tiivistää.

X