Musiikkikomedia Mitä kuuluu Marja-Leena? esittää Leevi and the Leavings -yhtyeen hittejä Hämeenlinnassa

Jaa artikkeliLähetä vinkki
Mitä kuuluu Marja-Leena?
Hämeenlinnan kesäteatterissa lauletaan tuttu kysymys: Mitä kuuluu Marja-Leena? © Kesäteatteri
Kesällä Hämeenlinnan Uudessa Kesäteatterissa nähdään road trip -henkinen musiikkikomedia Leevi and the Leavingsin hiteillä!

Vehreässä ympäristössä Hämeenlinnan kaupunginpuistossa sijaitseva Hämeenlinnan Uusi Kesäteatteri tuo näyttämölle halki kesäisen Suomen kulkevan road trip -musiikkikomedian, Mitä kuuluu Marja-Leena?

Esityksessä kuullaan Leevi and the Leavings -yhtyeen hittejä. Mikko Kivinen ja Otto Kanerva ovat kirjoittaneet näytelmän Gösta Sundqvistin laulullisten tarinoiden ympärille kunnioittaen Sundqvistin musiikkia. Tuomas Kesälän sovittamia kappaleita esittävät livebändin säestyksellä Janne Raudaskoski, Annika Eklund, Saara Lehtonen, Ilkka Merivaara ja Jani Koskinen.

”Ihanaa, kun ihmiset ovat jälleen liikkeellä!”

Suomen kesään kuuluvat kesä­teatterit − satoi tai paistoi. Pandemiavuosien jälkeen kesäteatterit ympäri Suomen valmistautuvat esityskauteen innoissaan ja ovat valmiina luomaan katsojille teatterielämyksiä.

”Työ kesäteatterin parissa on antoisaa, ja jokainen päivä on erittäin monipuolinen ja vaihteleva. Ihanaa, että ihmiset lähtevät taas liikkeelle! Meillä on niin upea kesäteatterimiljöö Kaupunginpuistossa!”, sanoo tuotantovastaava Jaana Jokisalo.

Kesäteatterin katetussa katsomossa Mitä kuuluu Marja-Leena? -esityksistä voi nauttia ensi-illasta 29.6. alkaen 13.8. asti.

Hämeenlinnan Uusi Kesä­teatteri, Tampereentie 100

Juttu julkaistu ensi kerran Vivan numerossa 6/22.

Lue myös: Lapinlahden Linnut nousee lavalle ja kunnioittaa yhtyeen edesmenneitä jäseniä – Mikko Kivinen muistokonsertin harjoituksista: ”Oli aika tunteellista”

Mikko Kivinen

”Tosi nastaa on kaiken koronahässäkän jälkeen päästä tätä tekemään”, Mitä kuuluu Marja-Leena? -musiikkikomedian ­ohjaaja Mikko Kivinen totesi. © Tiia Ahjotuli

Kiinnostuitko? Tilaa Viva-lehti

X