Pilasivatko Heidi Huhtamaan risat farkut Matti Vanhasen mahdollisuuden?

Jaa artikkeliTilaa Seura
Seuran lukijat suuttuivat Matti Vanhasen seuralaisen tyylivalintaan. © KARI SANTALA/KUVARYHMÄ/SKOY
Presidenttiehdokas Matti Vanhasen naisystävän risaiset farkut ärsyttivät. Nyt meni Matin mahollisuudet.

Jos Seuran lukijat saisivat valita,  Suomen seuraava presidentti ei ole Matti Vanhanen. Syy tähän on yllättävä: Vanhasen naisystävän Heidi Huhtamaan rikkinäiset farkut.

Huhtamaa oli pukeutunut heinäkuussa Porissa SuomiAreena-tapahtumassa trendikkäisiin, reikäisiin farkkuihin. Se suututti Seuran lukijat.

Matti Vanhanen ja hänen naisystävänsä Heidi Huhtamaa SuomiAreenalla. Seuran lukijat kimpaantuivat Huhtamaan kesähousuista. © PEKKA MUSTONEN/OTAVAMEDIA

”Olisi skandaali, jos Matti Vanhasen tyttöystävästä tulisi Suomen ensimmäinen nainen. Olen sitä ikäluokkaa, joka eli köyhässä Suomessa, mutta koskaan emme kulkeneet rikkinäisissä farkuissa. Onneksi meillä on tällä hetkellä tyylikäs nainen presidentin rinnalla”, kirjoittaa nimimerkki Tyyliä.

Huono maku

Nimimerkki Mummeli puolestaan ihmettelee, että onpa Matilla huono maku, kun on ottanut itselleen naisystävän, joka ei osaa pukeutua.”Voi kauhistus, jos hänestä tulisi maan äiti”, Mummeli murehtii.

”Miksi aikamies styylaa risareisifarkkutytön kanssa”? kysyy nimimerkki Järki- älä vielä jätä!

Yksi lukija ennustaa, että jos Vanhasesta tulisi presidentti,  Huhtamaa varmaankin pukeutuisi Linnan juhliin Ryysy-Reetaksi.

Sama lukija päivittelee myös, että Huhtamaan risafarkut olivat loukkaus myös SuomiAreenaan järjestäjiä kohtaan.

Ei siis ole ollenkaan sama, millaisia vaatteita presidenttiehdokkaan naisystävä vetää päälleen – vaikka kyseesssä olisi vapaa-aika.

Vanhanen ja Huhtamaa ovat seurustelleet jo muutaman vuoden. Huhtamaa on kotoisin Raumalta ja hän on ammatiltaan peruskoulunopettaja. Vanhanen on Suomen Keskustan presidenttiehdokas.

Toimitus sai sähköpostien lisäkis pinon kirjeitä, joissa paheksuttiin risoja housuja. © SEURA

 

 

Mitä mieltä olet, sopiiko reikäiset farkut presidenttiehdokkaan seuralaiselle?

Vastaus Vastanneiden osuus tällä hetkellä
Ei
60%
Kyllä
37%
En osaa sanoa
3%

Siirry takaisin kyselyyn

X