Seura-kerho lisäsi lukijakohtaamisia – Nähdään Suomen suvessa kirjailijoiden ja tangokuninkaallisten kanssa!

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Päätoimittaja Erkki Meriluoto kutsuu Seuran tilaajat mukaan ikimuistoiselle Seura-kerhon tapaamiselle.

Teksti:
Erkki Meriluoto

Seuran 90-vuotisjuhlavuosi alkaa olla puolivälin krouvissa. Lehdentekijän näkökulmasta siihen on mahtunut paljon uutta ja ennen kaikkea mukavaa tekemistä.

Seura tekee hyvää -juttusarja on nostanut esiin arjen sankareita eri puolilta Suomea. Samalla olemme päässeet tukemaan heidän toimintaansa. Jutut ovat olleet myös teidän lukijoiden mieleen – ainakin lehtien parhaiden juttujen äänestystulosten perusteella.

Aivan uudenlaisia elämyksiä tilaajillemme on tuonut tammikuussa avattu Seura-kerho. Verkkosivuilta löytyvien pelipuuhan, etujen ja näköislehtien lisäksi myös säännölliset tapahtumat ovat innostaneet lukijoita osallistumaan.

Mielenkiintoisia kokemuksia ja unohtumattomia elämyksiä

Helmikuussa kohtasimme Riihimäen lasimuseon mielenkiintoisessa näyttelyssä. Sen päälle pääsimme tutustumaan lasinpuhalluksen saloihin. Rohkeimmat lukijat intoutuivat puhaltamaan ihka oikean oman lasiesineen.

Maaliskuussa Seuran lukijamatka keräsi peräti 60 hengen porukan Kanariansaarille. Nautimme rennosta yhdessäolosta, leikkimielisistä kisailuista ja visailuista, allasjumpista ja tangokuninkaan lauluesityksistä.

Huhtikuussa Seura-kerho pääsi tutustumaan Helsingin olympiastadionin Tahto-museossa sadan vuoden takaiseen Pariisin olympiamenestykseen ja sai kunniavieraakseen vuoden 1974 EM-kultamitalistin Riitta Salinin.

Toukokuun tapaaminen toi lukijamme yhteen Otavalle, jossa toimittaja-kirjailija Petri Saraste kertoi sotavangiksi joutuneen isänsä koskettavan tarinan. Se yhdisti monia paikalla olleita kertomaan oman sukunsa vastaavista muistoista.

Seura-kerho kokoontuu myös kesä- ja heinäkuussa

Juhannuksen jälkeisellä viikolla kohtaamiset jatkuvat. Seura-kerho kokoontuu suureen suosioon nousseella Vinhan kirjakaupalla Ruovedellä. Vieraaksemme saapuu kirjailija Kirsi Pehkonen.

Heinäkuun toisena viikonloppuna Seura näkyy perinteiseen tapaan Seinäjoen Tangomarkkinoilla. Tule paikan päälle parhaaseen seuraan: tervehtimään tangokuninkaallisia ja allekirjoittanutta!

Lue myös: Seura-kerhon vieraana kesäkuussa kirjailija Kirsi Pehkonen – Tule viettämään kesäpäivää Vinhan Kirjakaupan miljööseen Ruovedelle!