Suomi-testi paljastaa, kuinka hyvin sinä tunnet tämän maan asiat – Tee testi ja näet, olisiko sinusta ainesta peräti Arkadianmäelle!

© Otavamedia
Ensin oli suo, kuokka ja Jussi. Moni asian on muuttunut sen koommin. Tunnetko sinä Suomen historian ja nykypäivän asiat? Tämä testi kannattaa tehdä.

Jos kertoisit Suomesta vaikkapa maassa vierailevalle turistille, mitä siitä kertoisit? Tunnetko yleisimmät faktat kuin omat taskusi?

Tiedätkö, näkeekö Helsingin korkeammalta Olympiastadionin tornista vai Linnanmäen Kingi-laitteesta?

Seuran supervaikea Suomi-testi sukeltaa historiaan mutta tarkastelee myös tämän päivän asioita. Haasta nyt itsesi – opit taatusti uuttakin!

Testaa nyt tietosi: Yllättääkö testi sinut kuin talvi autoilijat vai löytyy selkärangastasi taattua suomalaista sisua?