Tangotietovisa: Tunnetko upeiden tangokappaleiden sanat ja tiedätkö niiden esittäjät?

Hiljaa yössä – tai ei sinnepäinkään! Nyt on aika kerrata tangokappaleiden sanoja.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Osaatko ikivihreiden tangojen sanat?

Teksti:
Seura

Tangotietovisa haastaa myös todellisen tangotietäjän!

Tangotietämystä pääset testaamaan myös seuraavalla visalla:

tangomarkkinat
Vuonna 2004 tangokuninkaallisiksi kruunattiin Tommi Soidinmäki ja Johanna Debreczeni. © Otavamedia

Tietovisa: Oletko tangotietäjä? Jos tunnet Tangomarkkinat ja sen kuninkaalliset esityksineen kautta vuosien, saatat saada jopa täydet pisteet!

Jos tangotietovisa ei ollut mieleesi, niin kokeile seuraavia testejä:

Oletko urheilu-hullu? Tee tietovisa! Tässä kysymyksiä todellisille moniottelijoille ja millintarkoille mittamiehille

Tietovisa F1-legendasta! Ayrton Senna menehtyi vappuna 1994 – Testaa tietoutesi huippukuskista!

Tee rock-testi: Tunnetko suomirockin klassikot 80-luvulta? Pisteet paljastavat hallitsetko yhä kasarin kotimaiset hitit

Tunnetko suomalaisen musiikin tekijät ja laulujen sanat? Musiikkivisa paljastaa, montako pistettä saat

Tietovisa! Tunnetko 80-luvun klassikkoleffat? Muistuvatko Ghostbustersin, Indiana Jonesin ja muiden nostalgiapläjäysten yksityiskohdat mieleen?

tauno ja ansa, suomi-filmi
Tämä paljon yhdessä näytellyt parivaljakko on sinulle ainakin tuttu! © Otavamedia © Otavamedia

Kuinka hyvin tunnet historian merkkihenkilöiden taustat ja hauskat nippelitiedot heistä? Ota selvää ja tee haastava testi!

Tietovisa rakkaudesta! Mitä rakkaus on? Tee testi ja saatat yllättyä!

Tunnetko horoskoopit ja tähtimerkkien salat? Tähän kinkkiseen visaan tietävät vastaukset vain todelliset horoskooppigurut!

Tunnistatko uudet mepit kuvien perusteella? Testaa!

Tunnistatko tunnetut suomalaislaulajat heidän katseistaan?