Kaipaatko kesätekemistä? Tee Seuran yleistietovisa!

Vastaa kymmeneen haastavaan kysymykseen yleistiedosta ja selvitä pisteesi!

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Kesäpäivää voi viettää vaikka tietovisoja tehden!

Vastaa kymmeneen haastavaan kysymykseen yleistiedosta ja selvitä pisteesi!
Teksti:
Seura

Tietovisaguru Magnus Malin laatimien kysymysten aiheina ovat niin presidentit, urheilu kuin viinitkin! Tämä yleistietovisa ei olekaan mikään helppo nakki.

Kokeile myös näitä yleistietovisoja:

Yleistietovisa: Onko popkulttuuri eri vuosikymmeniltä hallussa? Saatko täydet pisteet?

Hyvänen aika, mikä yleistietovisa! Jos tästä saat täydet pisteet, tunnet asiat todella laajalla kattauksella!

Sekalaisia ja hauskoja kysymyksiä yleistiedosta − Saatko täydet pisteet? Tietovisa sisältää 15 kysymystä

Tietovisa lapsille – Hauskat kysymykset odottavat: Muistuvatko Peppi Pitkätossu, Mikko Mallikas ja Ryhmä Hau mieleen?

Yleissivistys testiin! Montako pistettä saat? Vastaa nyt 12 kysymyksen tietovisaan

Helppo tietovisa – Testaa yleistietosi! Saatko ansaitusti testin 10 kysymyksestä jopa täydet pisteet?

Muita tietovisoja löydät tästä:

Elokuvamusiikki tietovisan teemana – Tunnistatko legendaariset tunnuskappaleet ja leffatunnareiden esittäjät?

Tietovisa: Tunnistatko nämä suositut suomalaisnäyttelijät kuvista?

Iskelmä-tietovisa: Tunnista iskelmätähdet kuvista!

TV-Maailman tietovisa: Tunnistatko nämä legendaariset tv-sarjat? Vain kunnon sarjanörtti saa täydet pisteet 10 kysymyksestä

tauno ja ansa, suomi-filmi
Tämä paljon yhdessä näytellyt parivaljakko on sinulle ainakin tuttu! © Otavamedia © Otavamedia © Otavamedia

Tietovisa: Tunnistatko nostalgiset Suomi-Filmi elokuvat ja niiden upeat näyttelijät kuvista?

Koukuttaako tositelevisio? Tee tietovisa! Tunnetko reality-ohjelmat ja niiden tähdet?

Tunnistatko suosituimmat kissarodut? Tee testi ja selvitä, oletko todellinen kissatietäjä

Bongaatko julkkikset suloisista lapsuuskuvista? Testaa, tunnistatko!

Testaa, mitä oikeasti tiedät Ahvenanmaasta – yksi kysymyksistä on erityisen kinkkinen

Kuinka hyvin hallitset suomen kieliopin? Tämän testin läpäisee vain todellinen kielioppipoliisi!