Taaperoperheestä loppui hellyys ja sen mukana seksi

Mikan ja Saaran avioliitto on muuten hyvä, mutta läheisyys on hukassa.
Hertta-Mari Kaukonen
Suhteet 4.12.2016 21:27

Saara ja Mika rakastuivat parikymppisinä. Suhde eteni nopeasti avoliittoon, sillä pariskunta tuli hyvin toimeen keskenään. Nyt he ovat asuneet yhdessä kahdeksan vuotta ja heillä on yksi lapsi.

Liitto voi edelleen hyvin, mutta Saara kaipaisi enemmän hellyyttä. Alkuhuumassa he olivat aina lähekkäin, mutta nyt läheisyys on jäänyt pelkiksi kiireisiksi pusuiksi ovensuussa töihin lähtiessä.

Saaraa ei enää oikein huvita seksikään, sillä niin suuri läheisyys vaivaannuttaa, kun suhteessa ei olla iho ihoa vasten muuten oikein ollenkaan.

Mikan mielestä heillä on ihan tarpeeksi hellyyttä, sillä heillä on tapana kuitenkin pusutella.

”Miten muka olisi aikaa hoitaa parisuhdetta, kun 1-vuotias lapsi vaatii jatkuvasti huomiota ja me juoksemme töiden, tarhan, kaupan ja kodin väliä?” Mika ihmettelee.

Saaraa loukkaa se, että Mika on valmis laittamaan parisuhteen sivuun. Mika ajattelee, että ei ole realistista odottaa mitään pariskunta-aikaa niin kauan, kun lapsi on vaippaikäinen. Nyt pitää vain suoriutua jotenkuten ja paikkailla parisuhteen kolhuja myöhemmin, sitten kun on enemmän aikaa hengähtää.

Saaran mielestä selitys on outo, sillä halaaminen ja kädestä kiinni pitäminen onnistuu lapsen läsnä ollessakin.

Mika vaan ei osaa ottaa häntä huomioon samaan aikaan, kun puhuu lapselle, Saara nurisee.

Mika valittelee vähiä yöunia, mikä onkin aivan totuudenmukainen valituksenaihe. Univelka saa hänet toimimaan kuin robotti: suorittamaan vain aivan välttämättömän.

Miten kiireinen pariskunta saisi hellyyden palautettua takaisin suhteeseensa? Vai onko se edes mahdollista taaperoperheessä?