Tyylituomari: Kari Aihinen, aika maukas soppa

Kari Aihinen ei sonnustaudu monien muiden kokkien lailla suuriin tatuointeihin vaan tyylikkäisiin vaatteisiin.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Keittiöpäällikkö Kari Aihinen

Kari Aihinen ei sonnustaudu monien muiden kokkien lailla suuriin tatuointeihin vaan tyylikkäisiin vaatteisiin.
(Päivitetty: )
Teksti:
Sami Sykkö

Hyvä kokki tietää, että reseptissä suhteiden ja mausteiden on oltava kohdillaan. Ja Kari Aihinen on hyvä kokki. Tyylituomari on monesti syönyt Savoyssa, missä Aihinen johtaa keittiötä. Enkä koskaan ole poistunut tyytymättömänä. Ennemminkin olen aina lähtenyt Savoysta sangen hilpeänä.

Mutta miltä maistuu Aihisen pukeutumistyyli?

Kivalta. Toisin kuin moni muu kokki, Aihinen ei luota vain lihan koristeluun tatuoinneilla vaan miettii myös kehon peittoa vaatteilla.

Hän näyttää ymmärtävän, että samoin kuin lihan leikkaussuunnalla on merkitystä pihvin mureuteen, vaatteiden leikkauksilla on vaikutusta asujen istuvuuteen.

Aihista ei voi kutsua kokeelliseksi pukeutujaksi, jonka vaatekaapilla syntyisi uudenlaisia sooseja. Ennemminkin Aihinen luottaa hyviin perusraaka-aineisiin. Niistä hän yhdistelee tarjottavia, joissa on makua – ja jopa jälkimakua.

Kuvat: Mtv, Mvphotos, Tiia Ahjotuli, Pekka Holmström, Jorma Marstio ja Jukka Pakarinen/ Om-arkisto

Galleria

X