Benjamin Peltonen ei ole maailman paras laulaja, mutta tyyli, tukka ja asenne ovat kohdillaan

Benjamin Peltosen valtti ei suinkaan ole lauluääni vaan tukka- ja pukeutumistyyli.
Sami Sykkö
Tyylituomari Sami Sykkö 20.11.2016 19:07

Benjamin Peltosessa kiteytyy tämä aikakausi. Nuoret esittelevät sosiaalisessa mediassa itseään ja haaveilevat, että siten heistä tulisi tähtiä. Peltosesta tuli.

Hänen kasvonsa, pellavapäänsä, vartalonsa ja pukeutumisensa keräsivät Instagramissa yli 300 000 fania, jotka seurasivat kiihkeästi nuorukaisen elämästään julkaisemaa kuvavirtaa.

Sitten Peltonen sai levytyssopimuksen. Ensimmäinen levy julkaistiin viime keväänä, ja tänä syksynä hän on jo mukana Tähdet tähdet -ohjelmassa.

Mutta kun Peltonen esimerkiksi lauloi ohjelmassa oopperamusiikkia, katsoja ei huomannut pohtia hänen äänensä sävyjä, kun aika meni otsalle aseteltujen koreiden korkkiruuvikiharoiden ihasteluun.

Peltonen onkin todiste tyylin, tukan ja myönteisen asenteen merkityksestä. Maailmassa on parempia laulajia, mutta moni heistä saa hoilottaa suihkussa, kun Peltonen esiintyy televisiossa.

Benjamin Peltonen, 19, on laulaja ja some-tähti.

Tiia Ahjotuli/Otavamedia

TÄHTIHETKI

Benjamin on vapaamielinen pukeutuja. Vitsikkäässä haalarissaan hän on hieno esikuva muille nuorille miehille ja silmänilo vanhemmalle polvelle.

Paula Kukkonen/Otavamedia

BENJAMIN HASSUTTELEE

Tähän mustavalkoiseen asuun laulaja on säveltänyt iloisen ilmeen leikkisillä tennareillaan.

Jorma Marstio/Om-arkisto

HUOMIO YKSITYISKOHTIIN

Kun nuori mies ei ollut tyytyväinen etuhampaisiinsa, hän laitatti ne uusiksi.

Pekka Mustonen/Otavamedia

Hyvä Benjamin!

Peltonen ottaa mallia kansainvälisten kuuluisuuksien pukeutumisesta. Kun tähdillä on näyttävät aurinkolasit, sellaiset on Benjaminillakin.

Kari Hautala/Otavamedia

PERUSBENJAMINIA

Benjaminin isovanhempien mielestä pojan ei pitäisi esiintyä rikkinäisissä farkuissa. Sen sijaan paidan klassinen paisley-kuosi lienee myös vanhemman polven mieleen

Bulls Press

JOS PIDÄTTE BENJAMINISTA, PIDÄTTE LUULTAVASTI MYÖS

River Viiperistä. Ex-malli Riitta Viiperin valokuvamallipoika on iloinen ja kehostaan huolta pitävä ilmestys niin kuin on Benjaminkin.

SUOSITTELEMME

Edes Benjamin ei ole täydellinen, sillä hänen herkkään ihoonsa tulee helposti näppylöitä. Evolven Radiant Glow -kasvonaamio kuorii ja elvyttää ihon sopivaksi tv- ja Instagram-kuviin.