Missä on oma tyylisi Johanna Försti?

Johanna Försti on laulamassa itseään tähtiin, mutta pysyykö pukeutuminen perässä?
Sami Sykkö
Tyylituomari Sami Sykkö 29.10.2016 15:18

Tyylituomari syttyy, jos ihmisellä on oma tyyli – oli se millainen tahansa. Riittää, että pukeutuminen herättää tunteita, tai pitää edes hereillä.

Johanna Försti on se Tanssii tähtien kanssa -ohjelman kehuttu laulaja, joka on tänä syksynä noussut tähtien joukkoon. Esiintyyhän hän Tähdet tähdet -ohjelmassa.

Ohjelman laulajista Mikko Alatalo tiedetään sinisistä laseistaan, Eini lyhyistä hameistaan ja nuori Benjamin Peltonen villistä otsatukastaan, mutta kuinka Försti erottuu joukosta?

Kun näytin hollantilaiselle kaverilleni Förstin kuvia, hän arvioi laulajan pukeutumista skitsofreeniseksi. Se oli ilkeästi sanottu kauniista ja säteilevästä Förstistä, mutta tyylillisestä linjasta on tosiaan hiukan hankala saada kiinni.

Jokaisen laulajan on tärkeää löytää äänelleen sopiva sovitus, ja sama pätee vaatekaappiin. Ja siinä auttaa sovittaminen.

Johanna Försti, 42, on laulaja.

Pekka Nieminen/om-arkisto

JOHANNA KOMPUROI

Yläosan siivekkeet ja etuosaa halkova vauhtiviiva ovat lennokkaita, mutta ylipitkä helma tiputtaa mekon Johannalle epäedulliseen sävellajiin.

Kari Hautala/om-arkisto

YKSINKERTAISET EVÄÄT

Dramaattinen yksiolkaiminen mekko ja suuret punaiset korvarenkaat synnyttävät kiehtovan dueton!

Pekka Mustonen/om-arkisto

 OIKEILLA JÄLJILLÄ

Hapsuyläosa on pirteä ja eloisa. Jos Johanna haluaa pukea sen kaveriksi housut, hän voisi harkita kapeampia lahkeita ja mattapintaista kangasta.

Miguel Vera/om-arkisto

HYVÄ JOHANNA!

Näin leivotaan silmää ja kantajaansa lämmittävä talviasu! Kokonaisuus pienine karvahattuineen ja punaisine käsineineen on raikas kuin puolukkajäädyke.

Hannu Lindroos/om-arkisto

TÄHTIHETKI!

Presidentinlinnassa itsenäisyyspäivänä kaikki napsahti kohdilleen: savuinen silmämeikki ja ihastuttava iltapuku, joka peitti ja paljasti juuri oikeista paikoista.

Pekka Nieminen/om-arkisto

JOS PIDÄTTE JOHANNASTA, PIDÄTTE LUULTAVASTI MYÖS

Laura Voutilaisesta. Molemmilla riittää laulu- ja muuntautumiskykyä. Ja molemmat ovat esiintyneet Tähdet tähdet -ohjelmassa.

SUOSITTELEMME

Johanna suojaa mielellään työvälinettään eli kurkkuaan huiveilla. Kotimaisen Balmuirin lila mohairshaali kohottaa laulajan tyyliä ja korostaa sinisilmiä.