Tyylituomari: Anna-Maija Tuokko on parhaimmillaan punaisilla matoilla

Seura
Tyylituomari Sami Sykkö 18.4.2017 07:00

Kun suomalaisnäyttelijät marssivat edustustilaisuuksiin, Tyylituomari repii harmaantuvia haihtuviaan. Tähdet kun pukeutuvat ensi-iltoihinkin suunnilleen samalla innolla kuin kavereidensa viini-iltoihin.

Poikkeuksia onneksi on, kuten Anna-Maija Tuokko.

Hän ei ole ainoastaan linjakas liikkuja Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa, hän on myös valloittava tanssahtelija punaisilla matoilla.

Usein Tuokko on luottanut suunnittelija Teemu Muurimäkeen, ja kuten sivun kuvista näkee, parityöskentely sujuu kuin tanssi.

Tosin arkisemmissa edustustilaisuuksissa Tuokko ottaa välillä harha-askeleita: värivalinnat toimivat, mutta tyyli saattaa toisinaan olla liian rento tai turhan jäykkä.

Mutta koska Tuokko on jo saanut juonesta kiinni iltapukeutumisessa, Tyylituomari odottaa tanssikenkä napsuen, koska pääsee antamaan hänelle myös päivätyylistä täyden kympin.

Kuvat: MV-photos, Tiia Ahjotuli, Pekka Mustonen, Kari Pekonen ja Tommi Tuomi/OM-arkisto

HYVÄ ANNA-MAIJA!

Veistosmainen puku sopisi Oscar-gaalaankin. Myös näyttävät korut ja kirkkaat huulet ansaitsevat aplodit!

VÄHEMMÄN ON ENEMMÄN

Nanson yksinkertainen kietaisumekko on reipas valinta nuorelle näyttelijälle. Voimakas puna huulissa ja mekossa nostavat energiatasoja.

TAKUUVARMAA ANNA-MAIJAA

Toisenlainen kampaus olisi raikastanut ja nuorentanut kokonaisuutta, mutta puvun väri on napakymppi.

TÄHTIHETKI

Harva on kyennyt raskaana ollessaan tekemään yhtä säkenöivää sisääntuloa Presidentinlinnaan! Iltapuvun väri sähköisti juhlan tunnelman.

ANNA-MAIJA KOMPUROI

Kumisandaalit kuuluvat uimahalliin, eivät edustustilaisuuksiin. Ja miksi peittää upeat sääret veteliin pyjamahousuhin?

JOS PIDÄTTE ANNA-MAIJASTA, PIDÄTTE LUULTAVASTI MYÖS

Claire Danesista. Näyttelijät ovat melkein samannäköisiä ja -ikäisiä. Molemmilla on myös näyttelijäpuoliso ja yksi lapsi.

SUOSITTELEMME

Anna-Maija hurmaa taidokkaasti tanssivien sääriensä lisäksi ihanalla hymyllään. Hänen kannattaa korostaa huuliaan Axiologyn luomuhuulipunalla.