Horoskooppimerkki auttaa sanoittamaan, millainen olet – Katso oma luonteenkuvauksesi!

Oletko viekas viettelijä, syvemmän merkityksen etsijä, nopeasti syttyjä vai aktivisti? Horoskooppimerkki paljastaa sen!

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Luonnehoroskooppi paljastaa heikkoudet, vahvuudet ja rakkauselämän yksityiskohdat.

Oletko viekas viettelijä, syvemmän merkityksen etsijä, nopeasti syttyjä vai aktivisti? Horoskooppimerkki paljastaa sen!
Teksti:
Seuran toimitus

Horoskooppimerkki ja horoskooppimerkin luonteenkuvaus voi auttaa sanoittamaan omia vahvuuksia ja heikkouksia niin ystävyydessä kuin rakkaudessa.

Kuulutko yksilökeskeisiin vai yhteisökeskeisiin merkkeihin? Oletko tasaisuutta arvostava merkki vai impulsiivinen seikkailija? Tutustu omaan horoskooppimerkkiisi tästä julkaisusta!

Lisäksi sinulla on myös kiinalainen horoskooppimerkki, joka on erilainen kuin länsimaiset horoskooppimerkit. Selvitä kiinalainen horoskooppimerkkisi täältä:

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi sisältää eläinmerkit syntymävuoden mukaan – Näin selvität omasi! Tällainen on luonteesi, rakkauselämä sekä onnennumerot

Lohikäärme on yksi eläinmerkki. Kiinalainen horoskooppi sisältää 12 horoskooppimerkkiä.
Lohikäärmeen vuonna syntyneiden uskotaan olevan siunattuja vauraudella. © iStock

Oinas (21.3.–19.4.) on kilpailullinen johtajaluonne

Oinas on eläinradan merkeistä ensimmäinen, joten hän on kilpailullinen. Oinaat ovat temperamenttisia ja suorasanaisia. Töissä he haluavat johtotehtäviin.
Oinas on eläinradan merkeistä ensimmäinen, joten hän on kilpailullinen. Oinaat ovat temperamenttisia ja suorasanaisia. Töissä he haluavat johtotehtäviin. © iStock

Oinas on luonteeltaan tulinen ja voitontahtoinen. Se ei pelkää sanoa suoraan, ja rakastaa toimintaa. Oinaan vahvuuksia ovat rohkeus, omistautuneisuus, itsevarmuus, intohimoisuus ja rehellisyys.

Heikkouksia ovat puolestaan kärsimättömyys, lyhyt pinna ja liika kilpailuhenkisyys. Tämä horoskooppimerkki on kiinnostunut johtajarooleista ja urheilusta.

Oinaan luonnekuvauksen mukaan rakkaussuhteet ovat kuumia mutta myrskyisiä. Jokainen, joka on koskaan rakastunut oinaaseen, on taatusti mennyt läpi tunteiden vuoristoradan.

Härkä (21.4.–20.5.) on luotettava ystävä

Härkä on itsepäinen ja haluaa tehdä asiat omalla tutulla tavallaan. Hän on luotettava ystävä ja hemmotteleva kumppani, joka rakastaa ruokaa ja luontoa.
Härkä on itsepäinen ja haluaa tehdä asiat omalla tutulla tavallaan. Hän on luotettava ystävä ja hemmotteleva kumppani, joka rakastaa ruokaa ja luontoa. © iStock

Härkä on rutiineja rakastava käytännön ihminen, joka viihtyy kotona. Luonteeltaan se osaa olla on periksiantamaton ja itsepäinen, mutta työlleen, kodilleen ja ystävilleen hän on lojaali ja rakastava.

Härän vahvuuksia ovat esimerkiksi sydämellisyys ja aikaansaavuus, mutta sen heikkouksia ovat puolestaan liika mukavuudenhalu, mustasukkaisuus ja muutoksen pelko.

Tämä horoskooppimerkki kiinnostunut asioista kodin ympärillä, kuten puutarhasta, ruoanlaitosta ja lähiluonnosta. Härän rakkaussuhteet ovat laajan luonteenkuvan mukaan vakavia, pitkiä ja voimakkaan rakkauden täyteisiä.

Kaksoset (21.5.–20.6.) on persoonallinen liihottaja

Kaksosten hallitseva elementti on ilma, joka näkyy vaikeutena kiintyä asioihin, ihmisiin, harrastuksiin projekteihin tai paikkoihin. Kaksoset liikkuvat sulavasti projektista ja harrastuksesta toiseen.
Kaksonen on älyllisesti lahjakas. Hänellä on analyyttinen ja looginen ajattelutapa. Hän pitää politiikasta ja rakastaakin keskustella laajan ystäväjoukkonsa kanssa komplekseista aiheista. © iStock

Kaksoset ovat sosiaalisia ja kukkivia persoonia, joilla on paljon harrastuksia ja ystäviä. Kaksosten hallitseva elementti on ilma, joka näkyy vaikeutena kiintyä asioihin ja ihmisiin.

Merkin vahvuuksia ovat sopeutuvuus, hyvät sosiaaliset taidot ja uteliaisuus. Heikkouksia ovat puolestaan vaikeus tehdä päätöksiä ja impulsiivisuus. Kaksonen on kiinnostunut esimerkiksi matkustelusta ja politiikasta.

Tämä horoskooppimerkki viihtyy sinkkuna ja loistaa lyhyissä, nopeasti leimahtavissa suhteissa. Pitkä suhde voi loksahtaa kohdilleen leikkisän ja aktiivisen kumppanin kanssa.

Lue koko laajempi analyysi kaksosten luonteesta ja elämästä!

Rapu (21.6.–22.7.) on toivoton empaatikko

Rapu on erittäin tunteellinen vesimerkki, joka kaipaa yksinkertaisten asioiden äärelle ja on parhaimmillaan rakkaiden ihmisten läheisyydessä.
Rapu on erittäin tunteellinen vesimerkki, joka kaipaa yksinkertaisten asioiden äärelle ja on parhaimmillaan rakkaiden ihmisten läheisyydessä. © iStock

Rapu on laajan luonteenkuvan mukaan tunteellinen ja herkkä otus, jonka elämäntuska ja -rakkaus ovat pohjattomia. Rapu on luonteeltaan hyvin empaattinen, syvällinen ja kiltti. Sen vahvuuksia ovat näiden lisäksi esimerkiksi hyvä intuitio ja lojaalius.

Heikkouksia ovat puolestaan yliherkkyys, dramaattisuus ja pitkävihaisuus. Rapu on kiinnostunut kirjoittamisesta, kirjallisuudesta, luontomaisemista ja kivojen asioiden keräilystä.

Tämä horoskooppimerkki on rakkaudessa läsnäoleva ja huomioonottava kumppani, joka voi toisaalta tulla liian mustasukkaiseksi.

Leijona (23.7.–22.8.) on näyttävä ja reilu hahmo

© istock

Leijonalla on suuri sydän, rehti luonne ja vahva oikeudentaju. Tämä horoskooppimerkki suojelee rakastamiaan ihmisiä eikä koskaan jätä heitä pulaan. Leijonan rooli monissa tilanteissa – niin sosiaalisessa elämässä kuin työelämässä – on olla säteilevä ja itsevarma johtaja, joka ei pelkää olla esillä.

Leijonan vahvuuksia ovat tyylikkyys, viehättävyys, ystävällisyys ja huumorintaju. Heikkouksia ovat puolestaan liika itsekeskeisyys ja lapsellisuus. Leijonaa kiinnostaa juhlat, hemmottelu ja nautinto. Se inhoaa konflikteja.

Rakkaussuhteissa leijonalle sopivat lyhyet ja hilpeät suhteet, mutta sen lojaali luonne sopii myös pidempään suhteeseen.

Lue koko analyysi leijonan luonteesta ja elämästä!

Neitsyt (23.8.–22.9.) on älykäs ja kiinnostunut vaikuttaja

Neitsyt on luonteeltaan huolellinen ja aikaansaava.
Neitsyt on luonteeltaan huolellinen ja aikaansaava. © iStock

Neitsyet ovat älykkäitä, perusteellisia ja ahkeria vaikuttajia, jotka pyrkivät täydellisyyteen. Neitsyet loistavat opinnoissa ja työelämässä. Niiden vahvuuksia ovat analyyttisyys, kiltteys, nopeus ja käytännöllisyys.

Heikkouksia ovat puolestaan huolestuneisuus, liika itsekriittisyys ja ylisuorittaminen. Tämä horoskooppimerkki on kiinnostunut maailman muuttamisesta, itsensä kehittämisestä ja eläimistä.

Neitsyen laajan luonteenkuvan mukaan rakkaussuhteissa neitsyt viihtyy kumppanin kanssa, joka haastaa häntä sopivasti ja jonka kanssa voi puhua mistä vain.

Vaaka (23.9.–22.10.) on välittävä ja utelias

Vaaka-ihmisillä on tarvittava karisma ja älykkyys edistää näitä itselleen tärkeitä asioita esimerkiksi kutsumusammatissaan, poliitikkona, aktivistina, kirjoittajana tai vaikuttajana.
Vaaka-ihmisillä on tarvittava karisma ja älykkyys edistää itselleen tärkeitä asioita esimerkiksi kutsumusammatissaan, poliitikkona, aktivistina, kirjoittajana tai vaikuttajana. © iStock

Vaaka on luonteenkuvauksensa mukaan ympäristöstään kiinnostunut, äärimmäisen sosiaalinen ja yhteisöllinen merkki, jonka elämäntehtävä on edistää itselleen tärkeitä asioita yhteiskunnassa. Sen vahvuuksia ovat hurmaavuus, diplomaattisuus ja tasapainoisuus. Heikkouksia ovat puolestaan päätöksenteon vaikeus. Vaakaa kiinnostaa aktivismi ja yhteisöt.

Rakkaussuhteissa tämä horoskooppimerkki on intohimoinen ja innostunut. Hän rakastaa flirttailua ja sinkkumarkkinoita osaten ottaa kaiken irti ihmisestä. Syvempi rakkaus löytyy ihmisen kanssa, joka on hänen kanssaan älyllisesti samalla tasolla.

Skorpioni (23.10.–22.11.) on viehkeä ja salaperäinen

Skorpionit ovat loka-marraskuun lapsia. He ovat mieleenpainuvia ja taitavia valehtelemaan.
Skorpioni on seurallinen ja viehkeä merkki, joka voi tehdä vaikutuksen tai jättää jäljen. © iStock

Skorpioni on luonteeltaan yksi tulisimmista ja viekkaimmista henkilöistä, joita tulet tapaamaan. Skorpioni on fyysinen ja rakastaa tanssia, urheilua, pukeutumista ja seksiä. Sen vahvuuksia ovat luja luonne, hauskuus ja hyvät tunnetaidot. Heikkouksia ovat puolestaan valehtelu, vääristely ja kiertely.

Rakkaussuhteissa skorpioni hurmaa seksikkyydellään ja viehättävyydellään, mutta voi olla kumppanina vaikea lukea. Pitkällä tähtäimellä tämä horoskooppimerkki haluaa jakaa tärkeän ihmisen kanssa kehonsa ja sielunsa.

Jousimies (23.11.–21.12.) on valoisa persoona ja oikeuden puolesta taistelija

Jousimies on luonteeltaan valovoimainen aktivisti, joka jättää lämpimän tunteen kaikkiin, jota hän kohtaa.
Jousimies on luonteeltaan valovoimainen aktivisti, joka jättää lämpimän tunteen kaikkiin, jota hän kohtaa. © iStock

Joulun ja valon kynnyksellä syntynyt jousimies on valoisa ja optimistinen persoonallisuus, joka herättää lämpimiä tunteita lähes kaikissa, jotka heidät kohtaavat.

Jousimiehen vahvuuksia ovat seikkailullisuus, hauskuus, syvällisyys ja hyvä oikeudentaju. Sen heikkouksia ovat kärsimättömyys, herkkyys ja vaativuus läheisiään kohtaan. Jousimies on kiinnostunut eläimistä ja maailman parantamisesta.

Rakkaussuhteissa tämä horoskooppimerkki on vaativa, mutta kun se oikea löytyy, ei ole paluuta!

Lue koko kattava analyysi jousimiehen luonteesta ja elämästä!

Lue myös: Vuosihoroskooppi 2024 – Arki, raha ja rakkaus! Tätä kaikkea ennuste lupaa tähtimerkillesi koko vuoden ajaksi

Kauris (22.12.–19.1.) on huumorintajuinen

Kauris on luonteeltaan taitava tasapainoilija arjen hallinnan ja unelmoinnin välilllä.
Kauris on luonteeltaan taitava tasapainoilija arjen hallinnan ja unelmoinnin välilllä. © iStock

Kauris on luonteeltaan ystävällinen ja dynaaminen. Se tasapainoilee taitavasti unelmien ja arjen välillä. Kauris on vastuullinen arjen hoitaja, joka tekee asiat pilke silmäkulmassa.

Kauriin luonteenkuvauksen mukaan sen vahvuuksia ovat itsevarmuus, motivoituneisuus ja huumorintaju. Heikkouksia ovat puolestaan herkästi hermostuminen ja ylimieliseltä vaikuttaminen. Kaurista kiinnostaa puutarha, luonto ja perhe.

Rakkaussuhteissa tämä horoskooppimerkki viihtyy ennemmin pitkään yhden ihmisen kanssa, kuin nopeasti leimahtavassa lyhyessä yhden yön jutussa.

Vesimies (20.1.–19.2.) on kiltti ja syvällinen

Vesimies-horoskooppimerkin hallitseva elementti on symbolistaan vesimiehestä huolimatta ilma. Ilmamerkeille tyypillisesti hänen voi olla vaikea pysyä paikoillaan.
Vesimies-horoskooppimerkin hallitseva elementti on symbolistaan vesimiehestä huolimatta ilma. Ilmamerkeille tyypillisesti hänen voi olla vaikea pysyä paikoillaan. © iStock

Vesimies on luonteeltaan pilke silmäkulmassa viettelevä, flirttaileva ja kiltti persoona, joka kerää ympärilleen ystäviä. Sen vahvuuksia ovat itsenäisyys, emotionaalinen syvyys, kauneus ja luovuus. Heikkouksia voivat olla itsepäisyys ja pinnallisuus muiden ihmisten suhteen. Vesimies inhoaa tylsyyttä ja rakastaa kauneutta ja juhlia.

Rakkaussuhteissa tämä horoskooppimerkki osaa olla röyhkeä ja laittaa omat tarpeensa edelle, mutta hän osaa vietellä toisen osapuolen takaisin puolelleen. Vesimies ei pidä siitä, jos hän joutuu olemaan riippuvainen toisesta, ja merkki viihtyy myös sinkkuna.

Kalat (19.2.–20.3.) on kenties tunneälykkäin merkki

Kalojen sanotaan olevan astrologian taiteilijoita. He ovat äärimmäisen tunnekypsiä, luovia ja herkkiä. Kalat tuntevat merkitystä kun he kanavoivat tunteensa luoviin tuotoksiin.
Kalat tarvitsee asioille aina syvempää merkitystä. © iStock

Kalat on luonteenkuvansa mukaan kenties astrologian tunneviisain merkki. Viimeisenä merkkinä kalat on oppinut elämänopit kaikilta muilta merkeiltä, ilot surut, toiveet ja pelot. 

Sen vahvuuksia ovat välittäminen, intuitiivisuus, resilienssi ja kiltteys. Heikkous voi taas olla se, että kalat saattaa tehdä suuriakin päätöksiä hyvin tunnepohjaisesti. Kalat on ”vanha sielu”. Sitä kiinnostaa uskonnot, maailmankaikkeus, tähtitiede ja taide.

Rakkaussuhteissa horoskooppimerkki on äärimmäisen romanttinen, joten se ihastuu ja rakastuu helposti. Oikean kumppanin löytäminen kaloille voi kestää, sillä hän romantisoi päässään vahingossa täysin väärätkin tyypit.

Lue myös: Päivän horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat päivääsi!

Lue päivän horoskooppi ja viikkohoroskooppi Seurasta!
Lue päivän horoskooppi ja viikkohoroskooppi Seurasta! © iStock
X