Kesän 2023 horoskoopit – Lue tähtimerkkisi ennuste, tällaista suvea kesähoroskooppi sinulle lupaa!

Kaivattu kesä on täällä! Pitäisikö heittäytyä riippumattoon vai sännätä seikkailuun? Entä millaisia menoa on lupa odottaa rakkausrintamalla? Lue tästä, mitkä teemat leimaavat erityisesti oman tähtimerkkisi kesää.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Tässä on kesän 2023 horoskooppi, lue tähtimerkkisi kesähoroskooppi!

Kaivattu kesä on täällä! Pitäisikö heittäytyä riippumattoon vai sännätä seikkailuun? Entä millaisia menoa on lupa odottaa rakkausrintamalla? Lue tästä, mitkä teemat leimaavat erityisesti oman tähtimerkkisi kesää.
(Päivitetty: )
Teksti: Paula Joentaus

Lue nyt kesän 2023 horoskoopit. Valitse horoskooppimerkkisi ja katso, mitä Seuran kesähoroskooppi ennustaa sinun tähtimerkillesi. Onko sinulle luvassa rakkautta, reissuja, rahaa vai mitä?

Oinas (21.3.–19.4.)

Elämäsi on laajenemassa ja saa uusia sävyjä. Ehkä ammennat siihen sisältöä menneestä vaikkapa innostumalla uudelleen vanhasta harrastuksesta tai käymällä läpi varaston kätköihin unohtuneita tavaroita. Vanha suolakin voi alkaa janottaa. Toisaalta uusi ja ennen kokematon vetää myös puoleensa.

Suostut mielelläsi asettumaan aloittelijan rooliin, kunhan vaivan palkkana on uusien taitojen oppiminen. Elokuussa ihmissuhteesi voivat joutua koetukselle, ja yhteisen sävelen löytäminen voi olla tavallista vaikeampaa. Joustava asenne ja huumori kannattaa silloin ottaa käyttöön. Rakkauselämä tuo yllätyksiä.

Härkä (20.4.–20.5.)

Verkkainen tahti sopii sinulle yleensäkin hyvin, ja nyt se on erityisen suositeltavaa, sillä tiedostitpa sitä tai et, olet luomassa pohjaa isolle muutokselle elämässäsi. Siksi on tärkeää, että sinulla on aikaa kuulostella rauhassa ajatuksiasi ja tuntemuksiasi ja kerätä voimia varastoon.

Olet mestari nauttimaan elämän yksinkertaisista iloista etkä haikaile huimiin seikkailuihin. Aistillisuutesi puhkeaa kukkaan, ja vakiintuneiden suhde hehkuu. Kumppania etsivien kannattaa pitää rima korkealla ja olla kärsivällinen. Hyvää kannattaa odottaa, sillä loppukesä on romantiikan kannalta alkua antoisampi.

Lue myös: Kuukausihoroskooppi: Kesäkuu 2023 – Mitä tähtimerkit lupaavat? Lue oma horoskooppisi

Kuukausihoroskooppi kesäkuu 2023

Kuukausihoroskooppi kertoo, mitä kesäkuussa 2023 on luvassa. © iStock

Kaksoset (21.5.–20.6.)

Jos olet kokenut olevasi jumissa jossain tilanteessa henkilökohtaisessa elämässäsi tai luullut jonkin sinulle tärkeän hankkeen jo pysähtyneen tyystin, juhannuksen jälkeen alkaa tapahtua rytinällä. Olet sähäkkä liikkeissäsi ja nouset nopeasti hämmentävienkin tilanteiden tasalle, mutta sinunkin energiasi ehtyy, jos et malta pysähtyä välillä lataamaan akkujasi.

Vietä aikaa ystäviesi ja rakkaittesi kanssa äläkä pelkää pyytää apua, jos koet, ettet jaksa tai osaa tehdä jotain yksin. Loppukesä on seuraelämän kannalta antoisaa ja tarjoaa sinulle runsain mitoin mahdollisuuksia rentoutumiseen ja hauskanpitoon.

Rapu (21.6.–22.7.)

Sinulle on koittanut varsinainen elämäsi kesä, joten antaudu seikkailuille ja vastaa myöntävästi saamiisi kutsuihin ja tarjouksiin. Vedät nyt muita vastustamattomasti puoleesi ja saat osaksesi sekä romanttista huomiota että muunkinlaista kiinnostusta. Saatat löytää hengenheimolaisen harrastuksen parista tai tukijan jollekin hankkeellesi.

Nyt ei pidä olla turhan vaatimaton vaan kurkottaa rohkeasti kohti unelmiaan. Loistava vire jatkuu koko kesän, ja saatat sen rohkaisemana löytää itsestäsi aivan uusiakin puolia. Pidä johtotähtinäsi innostusta ja omaa tyytyväisyyttäsi. Se vain lisää tenhovoimaasi.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2023 – Katso, mitä Jäniksen vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi!

Kiinalainen horoskooppi 2023 ja Jäniksen vuosi

Kiinalaisen horoskoopin mukaan vuosi 2023 on jäniksen vuosi. Kiinalainen horoskooppi määräytyy syntymävuoden mukaan kiinalaista kuukalenteria noudattaen. © iStock

Leijona (23.7.–22.8.)

Et yleensäkään sulaudu tapettiin, mutta etenkin heinäkuussa nautit huomion keskipisteenä olemisesta tavallistakin enemmän. Sinussa on showtähden elkeitä, ja jos innostut järjestämään juhlat, niistä tulee taatusti ikimuistoiset. Älä silti laadi liian tarkkoja suunnitelmia, sillä spontaanit tempaukset ja päähänpistot voivat olla kesän parasta antia.

Sinkuille riittää heidän niin halutessaan seuraa, ja vakiintuneet saattavat löytää rakkauteensa uutta hehkua. Elokuussa vauhti hieman hiipuu, ja saatat hauskanpidon sijaan viihtyä syvällisten keskustelujen parissa ja kyseenalaistaa joitakin asioita elämässäsi.

Neitsyt (23.8.–22.9.)

Kuluva kesä tarjoaa sinulle paljon muutakin kuin lomailua ja kesäleikkejä. Välillä voit kokea kyntäväsi melko syvissäkin vesissä, mutta palkinto ponnisteluistasi on kaiken vaivan ja epämukavuuden arvoinen.

Jokin menoasi jarruttanut ongelma tai mieltäsi painanut asia ratkeaa, ja saat kokea tärkeitä oivalluksia, jotka viitoittavat tulevaisuuttasi koskevia päätöksiä. Olosi on energinen, ja kupliva ilo ja rohkeus valtaavat mielesi. Loppukesä on rakkauden ja sosiaalisen elämän riemujuhlaa. Uskallat ilmaista tunteitasi ja ajatuksiasi tavallista vapaammin, ja useampikin voi menettää sinulle sydämensä.

Vaaka (23.9.–23.10.)

Elät tärkeää voimakautta. Sinun on tänä kesänä aika panna oma hyvinvointisi ja tarpeesi etusijalle. Siihen sinulta löytyy nyt myös riittävästi uskallusta. Ihmissuhteesi ovat suurennuslasin alla, ja niissä voi tapahtua paljonkin liikehdintää. Jokin onneton tai liikaa energiaasi vienyt ihmissuhde saattaa jäädä omasta päätöksestäsi taakse.

Vedät myös vahvasti puoleesi uusia tuttavuuksia, joiden joukosta voi löytyä jokin kiinnostava yhteisö tai harrastus, sydänystävä tai rakkaus. Elokuussa edessäsi on jokin tärkeä päätös tai valinta. Kaipaat silloin myös tavallista enemmän rauhallista aikaa omissa oloissasi.

Lue myös: Horoskooppi 2023 – Arki, raha ja rakkauselämä! Lue horoskooppimerkkisi koko vuoden ennuste

Vuosihoroskooppi 2023 ennustaa käänteet tähtimerkillesi.

Vuosihoroskooppi 2023 ennustaa käänteet tähtimerkillesi. Mitä vuosi tuokaan tullessaan?

Skorpioni (24.10.–22.11.)

Et kaipaa rannalla tai riippumatossa löhöilyä, sillä haluat käyttää kykyjäsi, oppia uutta ja saada asioita aikaiseksi. Jokin aiemmin aloittamasi projekti voi nyt nousta kunnolla siivilleen ja tuottaa sinulle onnistumisen riemun lisäksi huomiota ja kiitosta laajemminkin.

Jos raha-asiat ovat tuottaneet huolta, niihinkin on luvassa parannusta. Jokin tärkeä päätös voi myös tulla heinäkuussa eteen. Elokuussa löydät myös viimein aikaa rakkaudelle ja maltat panostaa entistä enemmän läheisiin ihmissuhteisiisi. Silloin olet myös valmiimpi sitoutumaan joko suhteeseen tai hankkeeseen, jota sinulle ehdotetaan.

Jousimies (23.11.–21.12.)

Kesä tarjoaa sinulle seikkailuja ja mahdollisuuksia sylin täydeltä. Jos olet kokenut olevasi kiinni velvollisuuksissa tai rutiineissa, nyt murtaudut niistä irti ja saat viimein maistaa kaipaamaasi vapautta. Elämääsi astuu uusia kiinnostavia ihmisiä, ja ammennat inspiraatiota ja energiaa yllättävistä lähteistä. Suhtaudut pikku vastoinkäymisiin huumorilla ja käännät tilanteen kuin tilanteen eduksesi. Et halua pelata varman päälle vaan otat pieniä riskejäkin, mikä tuo lisää jännitystä elämääsi. Nautit lennokkaasta menosta pitkälle elokuuhun, eikä sinua ole aivan helppo kesyttää takaisin arkeen.

Kauris (22.12.–19.1.)

Mikäli sinulla on ollut riitaa tai jännitteitä jonkun kanssa, juhannuksen jälkeinen aika sopii hyvin sovinnon hieromiseen. Kyse voi olla myös jostain puhtaasti itseäsi koskevasta asiasta. Jos olet vaatinut itseltäsi liikaa tai kieltänyt itseltäsi jotain haluamaasi, nyt on aika hellittää liian tiukoista vaatimuksista ja nauttia elämästä.

Tee jotain, jota et aiemmin ole uskaltanut tai tohtinut sallia itsellesi. Loppukesä asettaa sinut jonkin tärkeän valinnan eteen. Vaikka harkitsevaisuus on yleensä hyvästä, nyt sinulla ei ole varaa jahkailla liikaa. Luota intuitioosi ja tee niin kuin sydän sanoo.

Vesimies (20.1.–18.2.)

Olet tunnettu viileydestäsi ja itsenäisyydestäsi, ja siksi kesä voikin sekoittaa pasmasi pahemman kerran. Tulinen ihastuminen tai rakastuminen voi viedä jalat altasi, ja huomaat olevasi kaikkea muuta kuin viileä ja etäinen. Vakiintuneetkin löytävät suhteestaan uutta kipinää ja syvemmän yhteyden.

Ne, jotka eivät halua antautua romanssin pyörteisiin, huomaavat kuitenkin kaipaavansa tavallista enemmän seuraa ja saattavat löytää hengenheimolaisen vaikkapa harrastuksen parista. Kumppanuus eri muodoissaan leimaa kesää pitkälle syksyyn. Opit arvostamaan muiden tukea ja ilmaiset tunteitasi avoimemmin.

Kalat (19.2.–20.3.)

Kesä on sinulle ennen kaikkea pysähtymisen ja itsetutkiskelun aikaa. Tarvitset tilaa ja aikaa omille ajatuksillesi, ja sitä kannattaakin nyt ottaa, sillä sopiva määrä joutilaisuutta houkuttelee luovuutesi esiin. Sen sijaan että yrittäisit täyttää ensi sijassa muiden toiveita, huolehdi siitä, että pääset toteuttamaan omia tarpeitasi.

Sen myötä itsetuntemuksesi paranee ja osaat tehdä jatkossa rohkeammin itsesi näköisiä päätöksiä. Älä suostu hoputettavaksi, sillä tärkeät oivallukset ottavat aikansa. Elokuussa tiedät jo paremmin, mitä haluat, ja se saattaakin lyödä ällikällä sekä itsesi että muut.

X