Kesän 2024 horoskoopit – Lue tähtimerkkisi ennuste ja selvitä, millaista suvea kesähoroskooppi sinulle povaa!

Lue nyt kesän 2024 horoskoopit. Valitse horoskooppimerkkisi ja katso, mitä Seuran kesähoroskooppi ennustaa sinun tähtimerkillesi.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Kesän 2024 horoskoopit on nyt julkaistu. Onko luvassa rakkautta, iloa ja auvoa, vai jotain muuta?

Lue nyt kesän 2024 horoskoopit. Valitse horoskooppimerkkisi ja katso, mitä Seuran kesähoroskooppi ennustaa sinun tähtimerkillesi.
Teksti:
Paula Joentaus

Lue nyt kesän 2024 horoskoopit. Kuumaa rakkauden huumaa, inspiraation puuskia, rentoutumista hyvässä seurassa – vai kenties näitä kaikkia? Seuran kesähoroskooppi valottaa, millaiset teemat leimaavat oman tähtimerkkisi kesää.

OINAS (21.3.–19.4.)

Vaalit tiukasti itsenäisyyttäsi ja huomaat ehkä kaipaavasi tavallista enemmän tilaa ja mahdollisuuksia toteuttaa itseäsi ja päähänpistojasi. Vakiintuneiden kannattaa viestiä kumppanilleen tarpeistaan suoraan ja rehellisesti ja suoda hänellekin yhtä paljon liekaa. Näin vältytään turhilta riidoilta, ja suhde voi saada tervetulleen piristysruiskeen.

Sinkut nauttivat niin ikään vapaudestaan ja saattavat varsinkin kesän loppupuolella ajautua kiihkeän romanssin pyörteisiin. Heinäkuun puolivälistä lähtien kilpailunhalusi ja kunnianhimosi herää, ja saatat tuntea vetoa johonkin tavoitteelliseen toimintaan.

HÄRKÄ (20.4.–20.5.)

Kesä herättää luovuutesi, ja löydät uusia tapoja ilmaista itseäsi. Veti sinua puoleensa sitten akvarellikurssi, tanssilava tai karaokebaari, uskallat panna itsesi aiempaa rohkeammin likoon ja yllätät niin itsesi kuin muutkin. Heinäkuu on romantiikan kannalta kulta-aikaa.

Sensuelli puolesi puhkeaa kukoistukseen, ja rakkaudennälkäsi mouruaa. Vakiintuneiden tarpeet eivät ehkä täysin kohtaa, mistä saattaa seurata mökötystä tai kinaa. Huumori ja vastapuolen asemaan asettuminen auttavat. Elokuuhun mennessä olet ottanut jonkin tavoitteen, jota alat sinnikkäästi ja innokkaasti viedä eteenpäin.

KAKSOSET (21.5.–20.6.)

Sinun ei tarvitse etsiä kesäseikkailuja, sillä ne löytävät sinut. Luvassa on varsin vauhdikasta ja yllätysten täyttämää menoa, ja spontaaniutesi on valttikortti, jonka avulla osaat ottaa eteesi tulevista mahdollisuuksista parhaan irti.

Laiturin nokassa istuskelu ei ehkä ole omin juttusi, mutta välillä on hyvä pysähtyä vetämään henkeä ja viettää kiireetöntä aikaa ystävien ja rakkaiden kanssa. Loistat sosiaalisilla taidoillasi ja olet kutsujen ja kokoontumisten kiistaton keskipiste ja tunnelman nostattaja. Heinäkuun vaihtuessa elokuuksi akkusi ovat täynnä virtaa, ja panet isomman vaihteen silmään.

Lue myös: Täältä näet kaikki päivä- ja viikkohoroskoopit, jotta tiedät mitä lähipäivinä on luvassa!

Mietitkö, mitä lähipäivinä on luvassa? Lue Seuran viikkohoroskoopit tai päivän horoskoopit selvittääksesi!
Mietitkö, mitä lähipäivinä on luvassa? Lue Seuran viikkohoroskoopit tai päivän horoskoopit selvittääksesi! © Seura / Otavamedia

RAPU (21.6.–22.7.)

Vetovoimasi on valtaisaa, ja saat osaksesi kiinnostunutta huomiota, mikä voi ajoittain tuntua jopa liialliselta ja herättää halun pötkiä pakoon. Huolehdi siitä, että sinulle jää tarpeeksi aikaa olla omissa oloissasi ja järjestellä rauhassa ajatuksiasi.

Ne, jotka päästät lähellesi, saavat kylpeä rakkaudessa ja huomionosoituksissasi ja tuntea itsensä etuoikeutetuiksi. Vaistosi toimii tarkasti, ja tunnistat tilanteet, joihin kannattaa heittäytyä täysillä, samoin kuin ihmiset, joiden kanssa syntyy ainutlaatuinen yhteys. Heinäkuun loppuun mennessä olet saavuttanut tasapainon, ja itsevarmuutesi on huipussaan.

LEIJONA (23.7.–22.8.)

Olet haluttua seuraa, ja kutsuja satelee. Romantiikan saralla elämässäsi on jopa tunkua, ja huomiostasi voidaan käydä kamppailua, jossa turvaudutaan hieman kyseenalaisiinkin keinoihin. Älä anna suosiosi sokaista vaan pyri erottamaan jyvät akanoista.

Hauskaa voi pitää monenkin kanssa, mutta mikäli kaipaat aitoa ja syvää kumppanuutta, siihen tulee sitoutua aidosti ja täysillä. Heinäkuun edetessä kohti loppuaan sinussa herää halu ottaa ohjat omiin käsiisi, näyttää osaamistasi ja saada asioita tapahtumaan. Saatat silloin järjestää vaikkapa kunnon kemut tai jonkinlaisen hyväntekeväisyystempauksen.

NEITSYT (23.8.–22.9.)

Ihmissuhteissasi voi kuluvana kesänä tapahtua käänne, joka vaikuttaa elämääsi paljonkin. Et ole ehkä suurin yllätysten ystävä, mutta ne, joita nyt kohtaat, ovat luonteeltaan varsin mukavia. Kuvioihin saattaa astua kiinnostava tuttavuus.

Olet yleensäkin aktiivinen ja omaksut tietoa helposti, mutta loppukesästä nuo piirteet korostuvat entisestään. Jonkin uuden konkreettisen taidon opettelu voisikin nyt olla paikallaan. Innostuessasi jostain kunnianhimosi herää, ja saatat alkaa suhtautua tekemisiisi liiankin ryppyotsaisesti. Pyri säilyttämään tekemisissäsi ilo ja rentous, vaikka tähtäisitkin korkealle.

Lue myös: Horoskooppi 2024 – Arki, raha ja rakkaus! Tätä kaikkea ennuste lupaa tähtimerkillesi koko vuoden ajaksi

Vuosihoroskooppi 2024
Katso, millaisia oivalluksia vuosi 2024 tuo. Lue tähtimerkkisi vuosihoroskooppi 2024! © iStock

VAAKA (23.9.–23.10.)

Jos alkuvuosi on mennyt suunnitellessa tai haaveillessa, nyt alkaa toiminnan aika. Asiat tuntuvat nyt loksahtelevan paikoilleen kuin itsestään. Tiedät, mitä haluat, ja kuljet sitä kohti varmoin askelin. Vaikka muutokset, joita nyt alat toteuttaa, voivat olla suuriakin, mielesi on kepeä ja luottavainen.

Rakkauden ja seuraelämän kannalta paras aika koittaa heinäkuun puolivälin jälkeen, ja vatsaa kutkuttavaa ja riemua tuottavaa menoa jatkuu aina pitkälle elokuuhun asti. Saatat löytää silloin uusia intohimon kohteita myös harrastusten tai taiteen parista. Ilmaiset itseäsi viehättävästi ja eloisasti.

SKORPIONI (24.10.–22.11.)

Kesä on ihmissuhteidesi kannalta merkityksellistä aikaa. Sinkut saattavat kohdata henkilön, jonka vuoksi ovat valmiita asettumaan viimein aloilleen, ja vakiintuneiden kumppanuus joutuu tavallista tarkempaan syyniin.

Jos orastavat ongelmat ratkeavat, ne jäävät nyt lopullisesti taakse. Jos taas eivät, voivat ristiriidat kasvaa niin suuriksi, että on syytä ottaa aikalisä tai lähteä eri suuntiin. Heinäkuun puolivälin jälkeen löydät itsestäsi uutta pontta ja saatat innostua uusista projekteista. Ihmissuhteisiin tulee silloin aiempaa enemmän rentoutta, jolloin olet halukas ja kykenevä myös kompromisseihin.

JOUSIMIES (23.11.–21.12.)

Antaudu inspiraatiolle ja tee asioita, jotka saavat sinut syttymään. Kun huolehdit itse omasta tyytyväisyydestäsi, aito persoonasi puhkeaa kukkaan. Se vetää muita vastustamattomasti puoleensa ja saa ihmiset viihtymään ja avautumaan seurassasi.

Nautit elämyksistä ja eteenpäin menemisen tunteesta, ja kuluva kesä tarjoaakin niitä avokätisesti. Uusi harrastus, tuttavuus tai muu mielenkiinnon kohde voi muodostua hyvinkin tärkeäksi. Kesän kallistuessa kohti loppuaan voit innostua ajamaan jotain hankettasi liiankin kiihkeästi, mikä saa muut takajaloilleen. Muista tilannetaju ja käytä pehmeitä keinoja.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2024 – Katso mitä lohikäärmeen vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi

Lohikäärme on yksi eläinmerkki. Kiinalainen horoskooppi sisältää 12 horoskooppimerkkiä.
Lohikäärmeen vuonna syntyneiden uskotaan olevan siunattuja vauraudella. © iStock

KAURIS (22.12.–19.1.)

Olet monin tavoin tavallista avoimempi ja aktiivisempi. Saatat innostua kuntoilemaan entistä tavoitteellisemmin ja uskallat panna itsesi likoon myös henkisesti. Sen sijaan että pitäisit mielipiteesi ominasi, nautit saadessasi vaihtaa ajatuksiasi muiden kanssa, mikä laajentaa näkökantojasi.

Romantiikan saralla olet tavallista rohkeampi ja aloitteellisempi. Kuuma kesäromanssi sellaista toivovalle on varsin mahdollinen, mutta tosirakkautta ja aidosti syvällisiä kohtaamisia on todennäköisimmin luvassa vasta heinäkuun puolivälistä elokuun loppuun kestävällä jaksolla. Karismasi on silloin huipussaan.

VESIMIES (20.1.–18.2.)

Kiinnitä turvavyö ja varaudu vauhdikkaaseen menoon! Jos olet haaveillut rauhallisesta kesästä omissa oloissasi, unohda se. Karismasi on nyt sitä luokkaa, että sitä ei käy piilottaminen, ja se vetää vaikutuspiiriisi ihmisiä, jotka haluavat siitä osansa.

Olet vakuuttava puhuja ja saat nyt ideasi ja aloitteesi läpi leikiten. Vetovoimasi saa myös monen sydämen sykkimään, joten voit varautua romanttisiin lähestymisyrityksiin. Et kuitenkaan ole helposti hurmattavissa ja saatat särkeä sydämiä tahtomattasikin. Heinäkuun lopulla inspiroidut jostakin, johon alat satsata aikaasi ja voimiasi säästämättä.

KALAT (19.2.–20.3.)

Kesä tuo eteesi monia mahdollisuuksia ja houkutuksia, ja antaudut niille täysin rinnoin. Menosi on kepeää, ja asetat hauskanpidon puurtamisen edelle, mutta se ei tarkoita sitä, että olisit pinnallinen tai et piittaisi tärkeistä kysymyksistä.

Samalla kun rentoudut, alitajuntasi työstää jotain tulevaisuutesi kannalta tärkeää asiaa, ja sille on vain eduksi, että se saa työrauhan. Kesän edetessä tavoitat entistä paremman tasapainon, ja ajatuksesi alkavat kirkastua. Jokin todella suuri oivallus odottaa alkusyksystä, joten nauti hyvällä omallatunnolla kepeistä kesäfiiliksistä aina elokuun loppuun asti.

Lue myös: Kenen kanssa sinun kannattaa perustaa perhe? Horoskooppien yhteensopivuus voi paljastaa yllätyksiä

X