Kuukausihoroskooppi: Kesäkuu 2023 – Mitä tähtimerkit lupaavat? Lue oma horoskooppisi

Vivan kuukausihoroskooppi kertoo, mitä kuluvan kesäkuun 2023 aikana on tapahtuu.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Kuukausihoroskooppi kertoo, mitä kesäkuussa 2023 on luvassa.

Vivan kuukausihoroskooppi kertoo, mitä kuluvan kesäkuun 2023 aikana on tapahtuu.
(Päivitetty: )
Teksti: Paula Joentaus

Mikä on sinun horoskooppimerkkisi? Lue tähtimerkkisi ennuste – Vivan kuukausihoroskooppi kertoo, millainen kesäkuu 2023 sinua odottaa.

Oinas (21.3.–20.4.)

Jakso sisältää monia huippuhetkiä, jotka voivat liittyä paikkaasi yhteisössä, taloudelliseen menestykseen tai johonkin hankkeeseesi. Sinusta säteilee päättäväisyyttä ja karismaa, joka herättää ihastusta ja ehkä hieman kateuttakin.

Härkä (21.4.–21.5.)

Asiat ja hankkeet, jotka olet käynnistänyt aiemmin, kasvattavat merkitystään ja etenevät vakaasti. Sen sijaan uudet projektit voivat kohdata vastuksia. Romantiikan saralla voi esiintyä yllätyksiä. Joku pyyhkäisee ehkä jalat altasi.

Lue myös: Horoskooppi 2023 – Arki, raha ja rakkauselämä! Lue horoskooppimerkkisi koko vuoden ennuste

Vuosihoroskooppi 2023 ennustaa käänteet tähtimerkillesi.

Vuosihoroskooppi 2023 ennustaa käänteet tähtimerkillesi. Mitä vuosi tuokaan tullessaan? © iStock

Kaksoset (22.5.–21.6.)

Asiat sujuvat nyt sinun makuusi ehkä turhan verkkaisesti, tai elämässä tapahtuu liian vähän. Tämä tekee sinulle kuitenkin hyvää, sillä ehdit nyt rauhassa pohtia, mitä elämältäsi haluat. Usein pieni turhautuminen edeltää suurta oivallusta.

Rapu (22.6.–22.7.)

Elämässäsi tapahtuu muutosta hitaasti mutta varmasti. Suurelta osin nämä muutokset liittyvät omaan kehitykseesi. Saatat huomata ajattelevasi asioista toisin tai tunteittesi muuttuneen. Siksi haluat tavoitella jotain aivan uudenlaista.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2023 – Katso, mitä Jäniksen vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi!

Kiinalainen horoskooppi 2023 ja Jäniksen vuosi

Kiinalaisen horoskoopin mukaan vuosi 2023 on jäniksen vuosi. Kiinalainen horoskooppi määräytyy syntymävuoden mukaan kiinalaista kuukalenteria noudattaen. © iStock

Leijona (23.7.–23.8.)

Pääset esittelemään lahjojasi ja ideoitasi monipuolisesti, ja jokin hankkeesi voi ottaa suorastaan jättiharppauksen eteenpäin. Ihmissuhteissa olet suora, ja tunteet leimuavat sekä hyvässä että pahassa. Vanha suola saattaa janottaa.

Neitsyt (24.8.–22.9.)

Saat jaksosta eniten irti, kun uskallat rikkoa rutiinejasi ja murtautua ulos liiankin tutuiksi käyneistä ympyröistä. Hakeudu erilaisista taustoista ja piireistä tulevien ihmisten pariin. Luvassa voi olla oivalluksia ja uusia ystäviä.

 

Vaaka (23.9.–23.10.)

Jakso sisältää runsain mitoin menestyksen siemeniä, ja sinun tulee vain valita, mitä niistä ryhdyt vaalimaan ja kasvattamaan. Sinulla on tavallista enemmän päättäväisyyttä ja tarmoa, joten tuloksia syntyy. Ystävyyssuhteetkin kukoistavat.

Skorpioni (24.10.–22.11.)

Asiat voivat nyt edetä hieman töksähdellen. Myös ihmissuhteissa voi esiintyä pieniä väärinkäsityksiä, mutta kaiken kaikkiaan jakso on varsin tuottelias ja mukiinmenevä. Jos intohimo on ollut kateissa, se palaa nyt moninkertaisena.

Jousimies (23.11.–21.12.)

Hankkeissasi on nyt haaveilun sijaan koittanut konkreettisen toiminnan aika. Yrityksen ja erehdyksen kautta pääset paremmin eteenpäin kuin pelkän unelmoinnin voimalla. Olet reipasotteinen ja suorapuheinen, samalla myös suosittua seuraa.

Kauris (22.12.–20.1.)

Olet kunnianhimoinen ja haluat nähdä tuloksia, mutta jos vaadit samaa myös muilta, he saattavat nousta kapinaan. Höllennä vaatimuksiasi äläkä ota itseäsikään liian vakavasti. Leikkimieli ja spontaanius tekevät elämästäsi hauskempaa.

Vesimies (21.1.–18.2.)

Sinulla riittää ideoita, joita haluat edistää, mutta yhteisen sävelen löytäminen muiden kanssa on vaikeaa. Osaat ja uskallat toimia myös omin päin, mutta jos kaipaat kumppania hankkeillesi, yritä pukea ajatuksesi sanoiksi selvemmin.

Kalat (19.2.–20.3.)

Maailma tuntuu nyt taipuvan tahtoosi ilman että joudut näkemään suurta vaivaa sen eteen. Sinulle sataa kutsuja, ja saat osaksesi ystävyyttä ja romanttistakin huomiota. Eteen saattaa tulla myös tilaisuus kohentaa taloustilannettasi.

Lue myös: Tietovisa! Tunnetko horoskoopit ja tähtimerkkien salat? Tähän kinkkiseen visaan tietävät vastaukset vain todelliset horoskooppigurut!

Tietovisa horoskooppi ja tähtimerkki - oletko taitaja?

Onko sinulla astrologia, tähtimerkit ja horoskoopit hallussa? © istock

Kiinnostuitko? Tilaa Viva-lehti

X