Päivän horoskooppi keskiviikko 10.7. – Lue, mitä tähdet lupaavat päivääsi!

Päivän horoskooppi keskiviikko 10.7. – Mitä tänään on luvassa tähtimerkillesi? Horoskooppi ennustaa käänteet.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Päivän horoskooppi enteilee, millainen on tämä keskiviikko.

Päivän horoskooppi keskiviikko 10.7. – Mitä tänään on luvassa tähtimerkillesi? Horoskooppi ennustaa käänteet.
Teksti:
Paula Joentaus

Horoskooppi ennakoi, millainen päivä eläinradan merkillesi on tiedossa!

OINAS

Suorastaan pursuat vetovoimaa, joten mikäli olet unelmoinut kuumasta kesäromanssista, tänään kannattaa katsella ympärilleen sillä silmällä. Vakiintuneillakin kipinöi.

HÄRKÄ

Sinusta löytyy nyt sähäkkyyttä ja vauhtia, jotka voivat lyödä yleensä rauhallisempaan toimintaasi tottuneet ällikällä. Itse riemuitset, kun pääset hieman räväyttämään.

Lue myös: Kesän 2024 horoskoopit – Lue tähtimerkkisi ennuste ja selvitä, millaista suvea kesähoroskooppi sinulle povaa!

Kesän 2024 horoskoopit on nyt julkaistu. Onko luvassa rakkautta, iloa ja auvoa, vai jotain muuta? © iStock/Tero Vesalainen

KAKSOSET

Joudut ehkä pohtimaan budjettiasi ja tekemään valintoja sen mukaan, mihin varasi riittävät. Luovuutesi ja mielikuvituksesi pitävät huolen, että hauskaa riittää silti.

RAPU

Käännät katseita ja herätät ihastusta. Sinussa on säihkettä, joka ei jää muilta huomaamatta. Olet tavallista avoimempi ja leikkisämpi ja varsin taitava flirttailija.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2024 – Katso mitä lohikäärmeen vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi

LEIJONA

Sanoillasi on nyt painoarvoa, ja ideoillesi ja ajatuksillesi riittää innokkaita kuulijoita. Jos kaipaat taustatukea tai kumppania hankkeillesi, nyt sitä löytyy helposti.

NEITSYT

Uskalla heittäytyä tunteidesi vietäväksi ja unelmoida rohkeasti. Elämääsi on tulossa jotain uutta, eikä ole pahitteeksi pohtia, mitä itse kaikkein eniten haluaisit.

Lue myös: Täältä näet kaikki päivä- ja viikkohoroskoopit, jotta tiedät mitä lähipäivinä on luvassa!

Mietitkö, mitä lähipäivinä on luvassa? Lue Seuran viikkohoroskoopit tai päivän horoskoopit selvittääksesi!
Mietitkö, mitä lähipäivinä on luvassa? Lue Seuran viikkohoroskoopit tai päivän horoskoopit selvittääksesi! © Seura / Otavamedia

VAAKA

Sosiaalinen elämäsi on nyt tavallistakin vilkkaampaa ja antoisampaa, ja solmit uusia, kiinnostavia ja hyödyllisiä tuttavuuksia leikiten. Romantiikkaakin riittää.

SKORPIONI

Tunteet lähtevät helposti laukalle niin hyvässä kuin pahassakin. Saatat ihastua tai vihastua hetkessä, mutta tunnemyrskyt ovat enimmäkseen luonteeltaan lyhytkestoisia.

Lue myös: Mitä horoskoopit lupaavat sinulle vanhempana? Lue Kaksplussan päivähoroskoopit

JOUSIMIES

Uskallat näyttää tunteesi ja ajatuksesi tavallista avoimemmin, mikä on pelkästään hyvä. Saat muilta tukea ja ymmärrystä niin mahdollisille huolillesi kuin unelmillesikin.

KAURIS

Leikkisä ja hullutteleva puolesi ottaa vallan, ja vakavuus ja suorittaminen saavat antaa tietä hauskanpidolle, ystävyydelle ja rakkaudelle. Välittömyytesi ihastuttaa.

Lue myös: Horoskooppi 2024 – Arki, raha ja rakkaus! Tätä kaikkea ennuste lupaa tähtimerkillesi koko vuoden ajaksi

VESIMIES

Haluat tilaa ajatuksillesi ja myös konkreettisesti ympärillesi. Liialliset ulkoapäin tulevat vaatimukset tai sinuun kohdistuvat odotukset saavat sinut näkemään punaista.

KALAT

Olet haaveellisella tuulella ja muiden mielestä ehkä saavuttamattomissa omissa maailmoissasi. Mielesi kuitenkin työstää kiivaasti asioita, ja tulokset näkyvät myöhemmin.

Lue myös: Kenen kanssa sinun kannattaa perustaa perhe? Horoskooppien yhteensopivuus voi paljastaa yllätyksiä

X