Päivän horoskooppi lauantai 15.6. – Lue, mitä tähdet lupaavat päivääsi!

Päivän horoskooppi lauantai 15.6. – Mitä tänään on luvassa tähtimerkillesi? Horoskooppi ennustaa käänteet.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Päivän horoskooppi enteilee, millainen on tämä lauantai.

Päivän horoskooppi lauantai 15.6. – Mitä tänään on luvassa tähtimerkillesi? Horoskooppi ennustaa käänteet.
Teksti:
Paula Joentaus

Horoskooppi ennakoi, millainen päivä eläinradan merkillesi on tiedossa!

OINAS

Olet valmis kokeilemaan uutta ja tekemään asioita toisella tavalla kuin olet tottunut ollaksesi mieliksi jollekulle, josta pidät. Muuten pidät kyllä ohjat itselläsi.

HÄRKÄ

Jokin yllättävä tilanne tai kohtaaminen saa sinut toimimaan tänään tavallista rohkeammin ja päättäväisemmin. Jälkikäteen saat olla varsin tyytyväinen ja ylpeä itsestäsi.

Lue myös: Kesän 2024 horoskoopit – Lue tähtimerkkisi ennuste ja selvitä, millaista suvea kesähoroskooppi sinulle povaa!

Kesän 2024 horoskoopit on nyt julkaistu. Onko luvassa rakkautta, iloa ja auvoa, vai jotain muuta? © iStock/Tero Vesalainen

KAKSOSET

Joku koettaa ehkä kyseenalaistaa ratkaisujasi tai horjuttaa päätöksiäsi. Älä anna hänelle valtaa puuttua asioihisi, vaan pidä pääsi. Tiedät kyllä mitä olet tekemässä.

RAPU

Romanttiset tuulet puhaltavat, ja vahvempi puuska voi jopa pyyhkäistä jalat altasi. Ihastumisia tapahtuu, ja jokin niistä voi osoittautua suorastaan kohtalonomaiseksi.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2024 – Katso mitä lohikäärmeen vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi

LEIJONA

Aiemmin kylvämäsi siemenet alkavat tuottaa satoa. Jostain ideasta tulee totta tai jokin pintapuolinen tuttavuus voi syventyä ystävyydeksi tai romanttiseksi ihastukseksi.

NEITSYT

Olet tavallista vapautuneempi, kekseliäs ja halukas irrottelemaan. Luovuutesi on valloillaan, ja käytätkin sitä rohkeasti elämäsi eri osa-alueilla. Romantiikka kukoistaa.

Lue myös: Täältä näet kaikki päivä- ja viikkohoroskoopit, jotta tiedät mitä lähipäivinä on luvassa!

Mietitkö, mitä lähipäivinä on luvassa? Lue Seuran viikkohoroskoopit tai päivän horoskoopit selvittääksesi!
Mietitkö, mitä lähipäivinä on luvassa? Lue Seuran viikkohoroskoopit tai päivän horoskoopit selvittääksesi! © Seura / Otavamedia

VAAKA

Sinun on tänään helppoa saada haluamasi, sillä muut tuntuvat suorastaan kilpailevan siitä, kuka ehtii ensimmäisenä täyttää toiveesi. Vetovoimasi on vastaansanomatonta.

SKORPIONI

Viikonloppu tuo mukanaan kepeän ja hauskan tuulahduksen. Seuraelämäsi on vilkasta, ja tuttavapiirisi voi saada mielenkiintoisen lisän, joka tulee kuvioihin jäädäkseen.

Lue myös: Kenen kanssa sinun kannattaa perustaa perhe? Horoskooppien yhteensopivuus voi paljastaa yllätyksiä

JOUSIMIES

Päivä on antelias yllätysten suhteen, ja ne kannattaa ottaa vastaan avosylin ja kiinnostunein mielin. Tunnut olevan onnetarten lempilapsi, jota he haluavat hemmotella.

KAURIS

Sinulla leikkaa nyt tavallistakin terävämmin, ja osaat ilmaista ajatuksiasi ja toiveitasi mielenkiintoisesti ja vivahteikkaasti niin suullisesti kuin kirjallisestikin.

Lue myös: Horoskooppi 2024 – Arki, raha ja rakkaus! Tätä kaikkea ennuste lupaa tähtimerkillesi koko vuoden ajaksi

Vuosihoroskooppi 2024
Katso, millaisia oivalluksia vuosi 2024 tuo. Lue tähtimerkkisi vuosihoroskooppi 2024! © iStock

VESIMIES

Olet motivoitunut kiinnittämään huomiota hyvinvointiisi ja saatat tehdä sitä parantavia muutoksia. Vaalit tasapainoa ja mielenrauhaa, ja osaat puolustaa rajojasi.

KALAT

Viikonloppuasi leimaa lempeä energia. Ihmissuhteet ovat sopuisia, ja asiat tuntuvat hoituvan omalla painollaan. Otat rennosti ja nautit elämästäsi täysin rinnoin.

Lue myös: Mitä horoskoopit lupaavat sinulle vanhempana? Lue Kaksplussan päivähoroskoopit

X