Päivän horoskooppi lauantai 22.6. – Lue, mitä tähdet lupaavat päivääsi!

Päivän horoskooppi lauantai 22.6. – Mitä tänään on luvassa tähtimerkillesi? Horoskooppi ennustaa käänteet.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Päivän horoskooppi enteilee, millainen on tämä lauantai.

Päivän horoskooppi lauantai 22.6. – Mitä tänään on luvassa tähtimerkillesi? Horoskooppi ennustaa käänteet.
Teksti:
Paula Joentaus

Horoskooppi ennakoi, millainen päivä eläinradan merkillesi on tiedossa!

RAPU

Sinussa on nyt säihkettä ja kipinää, joka herättää muissa kiinnostusta ja ihastusta. Olet kaikin tavoin hyvässä vedossa ja kiinnostunut monenlaisista aktiviteeteista.

LEIJONA

Tuntosarvesi ovat koholla, ja osaat lukea taitavasti tilanteita ja muiden mielialoja. Kykenet liennyttämään orastavia jännitteitä ja täyttämään salaisia toiveita.

Lue myös: Kesän 2024 horoskoopit – Lue tähtimerkkisi ennuste ja selvitä, millaista suvea kesähoroskooppi sinulle povaa!

Kesän 2024 horoskoopit on nyt julkaistu. Onko luvassa rakkautta, iloa ja auvoa, vai jotain muuta? © iStock/Tero Vesalainen

NEITSYT

Ilma on sakeanaan romantiikkaa. Vakiintuneiden suhteissa on alkuaikojen hehkua, ja sinkut saattavat huomata sydämensä sykkivän kiihkeästi uuden tuttavuuden seurassa.

VAAKA

Huomaat ehkä mielesi muuttuneen jonkin asian suhteen, mikä voi yllättää itsesikin. Sulattele asiaa rauhassa. Kun pääset sen kanssa sinuiksi, olet valmis myös muutoksiin.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2024 – Katso mitä lohikäärmeen vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi

SKORPIONI

Olet energinen ja aktiviinen, ja innostut ehkä kokeilemaan jotain uutta. Viihdyt tavallista paremmin seurueiden keskipisteenä ja nautit kiihkeästäkin ajatustenvaihdosta.

JOUSIMIES

Sinulla on isoja asioita pohdittavana. Puhu niistä jonkun sellaisen kanssa, johon luotat ja jonka mielipiteitä arvostat. Saat uusia näkökulmia ja ehkä hyviä neuvojakin.

Lue myös: Täältä näet kaikki päivä- ja viikkohoroskoopit, jotta tiedät mitä lähipäivinä on luvassa!

Mietitkö, mitä lähipäivinä on luvassa? Lue Seuran viikkohoroskoopit tai päivän horoskoopit selvittääksesi!
Mietitkö, mitä lähipäivinä on luvassa? Lue Seuran viikkohoroskoopit tai päivän horoskoopit selvittääksesi! © Seura / Otavamedia

KAURIS

Olet viehättävää seuraa, ja moni hakeutuukin nyt lähellesi. Osaat tarpeen mukaan valita oikeat sanat lohtua kaipaavalle tai heittäytyä mukaan hauskoihin tempauksiin.

VESIMIES

Saatat huomata tunteidesi heittelevän tavallista voimakkaammin. Mielesi työstää jotain isoa asiaa, ja ailahtelu on osa prosessia. Rauha laskeutuu, kun päätös on kypsä.

Lue myös: Mitä horoskoopit lupaavat sinulle vanhempana? Lue Kaksplussan päivähoroskoopit

KALAT

Saatat inspiroitua jostain näkemästäsi tai kuulemastasi. Sinulla on riittävästi rohkeutta ja energiaa ryhtyä tositoimiin ja tehdä puheista ja ajatuksistasi totta.

OINAS

Jos joku tai jokin onnistuu vangitsemaan mielenkiintosi, se saattaa olla menoa kertaheitolla. Olet spontaani ja tavallistakin herkempi innostumaan ja heittäytymään.

Lue myös: Horoskooppi 2024 – Arki, raha ja rakkaus! Tätä kaikkea ennuste lupaa tähtimerkillesi koko vuoden ajaksi

Vuosihoroskooppi 2024
Katso, millaisia oivalluksia vuosi 2024 tuo. Lue tähtimerkkisi vuosihoroskooppi 2024! © iStock

HÄRKÄ

Saat taustatukea jollekin ideallesi, ja sinulla on itselläsikin rohkeutta ja resursseja omasta takaa. Nyt voikin olla oikea päivä tehdä viimein jostain haaveestasi totta.

KAKSONEN

Romantiikka ryöstäytyy valloilleen, ja saatat huomata tempautuvasi juhannusromanssin pyörteisiin. Aika näyttää kestääkö huuma, mutta ainakin nyt meno on kuumaa.

Lue myös: Kenen kanssa sinun kannattaa perustaa perhe? Horoskooppien yhteensopivuus voi paljastaa yllätyksiä

X