Päivän horoskooppi lauantai 29.6. – Lue, mitä tähdet lupaavat päivääsi!

Päivän horoskooppi lauantai 29.6. – Mitä tänään on luvassa tähtimerkillesi? Horoskooppi ennustaa käänteet.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Päivän horoskooppi enteilee, millainen on tämä lauantai.

Päivän horoskooppi lauantai 29.6. – Mitä tänään on luvassa tähtimerkillesi? Horoskooppi ennustaa käänteet.
Teksti:
Paula Joentaus

Horoskooppi ennakoi, millainen päivä eläinradan merkillesi on tiedossa!

OINAS

Lojaaliuteen ja sitoumuksiin liittyvät kysymykset voivat nyt nostaa päätään. Saatat itse kokea tai aiheuttaa muille yllätyksiä. Uskallat tehdä rohkeitakin ratkaisuja.

HÄRKÄ

Jokin ystävyys tai muu läheinen suhde saattaa nyt olla muuttamassa muotoaan. Älä vedä hätiköityjä johtopäätöksiä, vaan katso rauhassa, mihin suuntaan tilanne kehittyy.

Lue myös: Kesän 2024 horoskoopit – Lue tähtimerkkisi ennuste ja selvitä, millaista suvea kesähoroskooppi sinulle povaa!

Kesän 2024 horoskoopit on nyt julkaistu. Onko luvassa rakkautta, iloa ja auvoa, vai jotain muuta? © iStock/Tero Vesalainen

KAKSONEN

Saatat nyt kokea kasvaneesi ulos jostain asiasta, suhteesta tai roolista. Kun uskallat myöntää sen itsellesi, huojennuksen tunne on valtava ja tunnet heti voimaantuvasi.

RAPU

Jokin asia tai suhde, jota olet pitänyt vuorenvarmana, voikin yllättäen näyttäytyä uudessa valossa. Se antaa paljon pohtimisen aihetta. Älä hötkyile, vaan pysy tyynenä.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2024 – Katso mitä lohikäärmeen vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi

LEIJONA

Kiinnität ehkä tavallista enemmän huomiota raha-asioihisi ja siihen, miten kustannukset jaetaan. Saatat nyt päättää kiristää kukkaronnyörejäsi ja karsia menojasi.

NEITSYT

Koet ehkä panostavasi enemmän yhteisiin tavoitteisiin kuin muut, mikä herättää sinussa oikeutettua kiukkua. Ota asia esiin suoraan, mutta ystävällisesti ja rakentavasti.

Lue myös: Täältä näet kaikki päivä- ja viikkohoroskoopit, jotta tiedät mitä lähipäivinä on luvassa!

Mietitkö, mitä lähipäivinä on luvassa? Lue Seuran viikkohoroskoopit tai päivän horoskoopit selvittääksesi!
Mietitkö, mitä lähipäivinä on luvassa? Lue Seuran viikkohoroskoopit tai päivän horoskoopit selvittääksesi! © Seura / Otavamedia

VAAKA

Tähyät tulevaisuuteen ja haluat ehkä tehdä muutoksia henkilökohtaisessa elämässäsi. Mikäli olet suunnitellut hankkiutuvasi eroon jostain huonosta tavasta, nyt onnistut.

SKORPIONI

Saatat kokea, että puhtisi on poissa tai intosi johonkin asiaan lässähtänyt. Ei huolta. Ilmiö on ohimenevä ja saattaa johtua vain siitä, että olet kuormittunut. Lepää.

Lue myös: Mitä horoskoopit lupaavat sinulle vanhempana? Lue Kaksplussan päivähoroskoopit

JOUSIMIES

Perheeseen ja sukuun liittyvät asiat korostuvat, ja saatat pian joutua pohtimaan isojakin niihin liittyviä asioita. Viikonloppu kannattaa pyhittää voimien keräämiseen.

KAURIS

Olet pääsemässä jyvälle siitä, miten paljon sisälläsi on luovuutta ja muita turhan vähälle käytölle jääneitä voimavaroja. Olet löytämässä uusia tapoja ilmaista itseäsi.

Lue myös: Horoskooppi 2024 – Arki, raha ja rakkaus! Tätä kaikkea ennuste lupaa tähtimerkillesi koko vuoden ajaksi

Vuosihoroskooppi 2024
Katso, millaisia oivalluksia vuosi 2024 tuo. Lue tähtimerkkisi vuosihoroskooppi 2024! © iStock

VESIMIES

Useampikin yllätys saattaa tänään osua kohdallesi, ja osaat itsekin yllättää. Päivän perusvire on innostunut ja jopa riehakas. Romantiikka voi viedä mennessään.

KALAT

Saatat saada jonkin äkillisen älynväläyksen tai oivalluksen, jonka innoittamana olet valmis muuttamaan suunnitelmiasi. Voit myös asettaa itsellesi aivan uuden päämäärän.

Lue myös: Kenen kanssa sinun kannattaa perustaa perhe? Horoskooppien yhteensopivuus voi paljastaa yllätyksiä

X