Päivän horoskooppi lauantai 6.7. – Lue, mitä tähdet lupaavat päivääsi!

Päivän horoskooppi lauantai 6.7. – Mitä tänään on luvassa tähtimerkillesi? Horoskooppi ennustaa käänteet.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Päivän horoskooppi enteilee, millainen on tämä lauantai.

Teksti:
Paula Joentaus

Horoskooppi ennakoi, millainen päivä eläinradan merkillesi on tiedossa!

OINAS

Saatat nyt huomata olevasi tavallista tunteellisempi ja nostalgisempi. Otat ehkä yhteyttä vanhaan ystävään tai huomaat haikailevasi jonkin päättyneen suhteen perään.

HÄRKÄ

Tukahdutetuilla tai kätketyillä tunteilla on nyt taipumusta nousta pintaan. Samalla se antaa sinulle mahdollisuuden kohdata ne suoraan, ja jalostaa ne toiminnaksi.

Lue myös: Kesän 2024 horoskoopit – Lue tähtimerkkisi ennuste ja selvitä, millaista suvea kesähoroskooppi sinulle povaa!

Kesän 2024 horoskoopit on nyt julkaistu. Onko luvassa rakkautta, iloa ja auvoa, vai jotain muuta? © iStock/Tero Vesalainen

KAKSOSET

Olet motivoitunut kohentamaan kotiin ja asumiseen liittyviä asioita. Ehkä innostut raivaamaan tarpeetonta tavaraa kiertoon, uusimaan sisustusta tai remontoimaan.

RAPU

Elät vahvasti tunteella, ja saatat tehdä ratkaisuja, jotka herättävät hämmästelyä. Intuitiosi toimii kuitenkin luotettavana tienviittana ja antaa varmuutta päätöksiisi.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2024 – Katso mitä lohikäärmeen vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi

LEIJONA

Esiintymisessäsi on nyt näyttävyyttä ja jopa teatraalisuutta, mikä voi sekä ihastuttaa että vihastuttaa. Varmaa ainakin on, että missä liikutkin, sinut huomataan.

NEITSYT

Sinulla on nyt käsissäsi ratkaisun avaimet johonkin lukkiutuneeseen tilanteeseen tai muiden väliseen kiistaan. Ota rohkeasti ohjat omiin käsiisi ja ratkaise asia.

Lue myös: Täältä näet kaikki päivä- ja viikkohoroskoopit, jotta tiedät mitä lähipäivinä on luvassa!

Mietitkö, mitä lähipäivinä on luvassa? Lue Seuran viikkohoroskoopit tai päivän horoskoopit selvittääksesi! © Seura / Otavamedia

VAAKA

Mikäli tyytymättömyys nostaa päätään, älä tukahduta tunnetta, vaan tutki sitä tarkemmin. Minkä asian pitäisi olla toisin, jotta voisit olla iloinen ja tyytyväinen?

SKORPIONI

Tunteet räiskähtelevät nyt helposti, ja ilmassa voi olla valtataistelua tai mustasukkaisuutta. Pyri omalta osaltasi välttämään draamaa ja liennyttämään tilanteita.

Lue myös: Mitä horoskoopit lupaavat sinulle vanhempana? Lue Kaksplussan päivähoroskoopit

JOUSIMIES

Saatat pohtia juuriasi tai innostua tutkimaan sukusi vaiheita. Se auttaa vastaamaan kysymyksiin kuka olet ja mistä tulet ja voi poikia jonkin tärkeän oivalluksenkin.

KAURIS

Rauhallisuutesi ja käytännönläheisyytesi osoittavat jälleen kerran arvonsa, kun joudut setvimään muiden ongelmia tai toimimaan sovittelijana riitapukareiden välillä.

Lue myös: Horoskooppi 2024 – Arki, raha ja rakkaus! Tätä kaikkea ennuste lupaa tähtimerkillesi koko vuoden ajaksi

Vuosihoroskooppi 2024
Katso, millaisia oivalluksia vuosi 2024 tuo. Lue tähtimerkkisi vuosihoroskooppi 2024! © iStock

VESIMIES

Sinulla on näkemyksiä, jotka jakavat mielipiteitä. Saat nyt huomata konkreettisesti sanojesi mahdin, kun joku innostuu yli äyräidensä ja toisella menee herne nenään.

KALAT

Elät suurella sydämellä ja koet asiat tavallista syvemmin. Jos joku saa sydämesi läpättämään, et emmi tuoda lämpimiä tunteitasi julki. Vakiintuneiden suhde roihuaa.

Lue myös: Kenen kanssa sinun kannattaa perustaa perhe? Horoskooppien yhteensopivuus voi paljastaa yllätyksiä