Päivän horoskooppi maanantai 1.7. – Lue, mitä tähdet lupaavat päivääsi!

Päivän horoskooppi maanantai 1.7. – Mitä tänään on luvassa tähtimerkillesi? Horoskooppi ennustaa käänteet.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Päivän horoskooppi maanantai. Lue tähtimerkkisi ennuste!

Päivän horoskooppi maanantai 1.7. – Mitä tänään on luvassa tähtimerkillesi? Horoskooppi ennustaa käänteet.
Teksti:
Paula Joentaus

Horoskooppi ennakoi, millainen päivä eläinradan merkillesi on tiedossa!

OINAS

Viikko alkaa kohdaltasi tavallista hitaammissa merkeissä, mutta kunhan pääset sinuiksi päivän energian kanssa, huomaat nauttivasi paljonkin leppoisasta tahdista.

HÄRKÄ

Päivän tunnelma on pysähtynyt, mutta se auttaa sinua elämään hetkessä ja huomaamaan sen, mikä on ulottuvillasi tässä ja nyt. Kohtaamisissa on aivan erityistä lämpöä.

Lue myös: Kesän 2024 horoskoopit – Lue tähtimerkkisi ennuste ja selvitä, millaista suvea kesähoroskooppi sinulle povaa!

Kesän 2024 horoskoopit on nyt julkaistu. Onko luvassa rakkautta, iloa ja auvoa, vai jotain muuta? © iStock/Tero Vesalainen

KAKSOSET

Viihdyt nyt tavallista paremmin aloillasi, ja mikäli olet lomalla, saatat pyhittää päivän silkalle rentoutumiselle. Muutkin malttavat suhtautua tekemisiinsä leppoisasti.

RAPU

Sinusta huokuu lämpöä ja hyväntahtoisuutta, joka tarttuu muihinkin ympärilläsi. Päivää leimaakin lempeä energia, joka suosii leppoisaa yhteistä puuhailua hyvässä hengessä.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2024 – Katso mitä lohikäärmeen vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi

LEIJONA

Tänään et ehkä ehdi joka paikkaan tai saa hirveästi aikaan, mutta se mitä teet, on poikkeuksellisen antoisaa ja tyydyttävää. Huomaat, että vähemmän on nyt enemmän.

NEITSYT

Asiat eivät ehkä edisty toivomallasi tahdilla, mutta etenevät silti, joten syytä epätoivoon tai hermojen menetykseen ei ole. Päivän tahti on vain hieman verkkainen.

Lue myös: Täältä näet kaikki päivä- ja viikkohoroskoopit, jotta tiedät mitä lähipäivinä on luvassa!

Mietitkö, mitä lähipäivinä on luvassa? Lue Seuran viikkohoroskoopit tai päivän horoskoopit selvittääksesi!
Mietitkö, mitä lähipäivinä on luvassa? Lue Seuran viikkohoroskoopit tai päivän horoskoopit selvittääksesi! © Seura / Otavamedia

VAAKA

Nautit kun saat uppoutua hyvään kirjaan tai muuhun itsellesi mieluisaan tekemiseen. Sen parissa saatat jopa unohtaa kokonaan ajan kulun, mikä on hyvin rentouttavaa.

SKORPIONI

Saatat tuntea paineiden tai sinuun kohdistuvien odotusten hellittävän, ja voit hengittää paljon vapaammin. Se herättää sinut nauttimaan elämästäsi kaikilla aisteilla.

Lue myös: Mitä horoskoopit lupaavat sinulle vanhempana? Lue Kaksplussan päivähoroskoopit

JOUSIMIES

Huomaat kapuloita heitettävän rattaisiisi tai muita vauhtiasi hidastavia asioita tulevan tiellesi. Tähtitaivas viestittää, että tänään on tarkoitus ottaa rauhallisemmin.

KAURIS

Saatat yllätykseksesi huomata mielesi muuttuneen jonkin asian tai hankinnan suhteen. Mikäli niin on, nyt on hyvä hetki painaa jarrua ja pitää pieni tuumaustauko.

Lue myös: Horoskooppi 2024 – Arki, raha ja rakkaus! Tätä kaikkea ennuste lupaa tähtimerkillesi koko vuoden ajaksi

Vuosihoroskooppi 2024
Katso, millaisia oivalluksia vuosi 2024 tuo. Lue tähtimerkkisi vuosihoroskooppi 2024! © iStock

VESIMIES

Vaikka sinusta tuntuu kuin polkisit paikallasi, se on vain tunne, eikä kerro läheskään koko totuutta. Alitajuntasi työstää täyttä häkää kiivaasti jotain asiaa tai ideaa.

KALAT

Päivän tunnelma on lempeä, ehkä suorastaan unenomainen ja sopii pilvilinnojen rakenteluun tai leppoisaan yhdessäoloon mieluisassa seurassa. Romantiikka kukoistaa.

Lue myös: Kenen kanssa sinun kannattaa perustaa perhe? Horoskooppien yhteensopivuus voi paljastaa yllätyksiä

X