Päivän horoskooppi maanantai 24.6. – Lue, mitä tähdet lupaavat päivääsi!

Päivän horoskooppi maanantai 24.6. – Mitä tänään on luvassa tähtimerkillesi? Horoskooppi ennustaa käänteet.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Päivän horoskooppi maanantai. Lue tähtimerkkisi ennuste!

Päivän horoskooppi maanantai 24.6. – Mitä tänään on luvassa tähtimerkillesi? Horoskooppi ennustaa käänteet.
Teksti:
Paula Joentaus

Horoskooppi ennakoi, millainen päivä eläinradan merkillesi on tiedossa!

OINAS

Tunteet saattavat nyt kuohahdella, mutta voit itse valita lähdetkö mukaan niiden pyöritykseen vai tyydytkö vain tarkkailemaan mistä milloinkin puhaltaa. Muista huumori.

HÄRKÄ

Kotiin ja asumiseen liittyvät asiat korostuvat. Voit innostua siivoamaan, sisustamaan tai remontoimaan. Muuttokin voi olla ajankohtainen. Pohdi, mitä kodiltasi haluat.

Lue myös: Kesän 2024 horoskoopit – Lue tähtimerkkisi ennuste ja selvitä, millaista suvea kesähoroskooppi sinulle povaa!

Kesän 2024 horoskoopit on nyt julkaistu. Onko luvassa rakkautta, iloa ja auvoa, vai jotain muuta? © iStock/Tero Vesalainen

KAKSONEN

Jokin kohtaaminen voi nyt saada sukat pyörimään jaloissasi. Olet herkkä syttymään ja saatat nyt innostua palavasti niin uusista asioista kuin tuttavuuksistakin.

RAPU

Sinulla on etulyöntiasema jossain asiassa, jolla voi olla paljonkin merkitystä tulevaisuutesi kannalta. Älä kursaile äläkä jahkaile, vaan käytä se rohkeasti hyväksesi.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2024 – Katso mitä lohikäärmeen vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi

LEIJONA

Joku osoittaa hellittämätöntä kiinnostusta sinua kohtaan. Ota selvää, mikä hänen mielenkiintonsa on sytyttänyt. Saatat löytää hengenheimolaisen tai yhteistyökumppanin.

NEITSYT

Sanoillasi ja teoillasi on nyt huomattavasti enemmän painoarvoa kuin ehkä arvaatkaan. Moni pitää sinua esikuvanaan ja ihailee aikaansaannoksiasi ja tapojasi toimia.

Lue myös: Täältä näet kaikki päivä- ja viikkohoroskoopit, jotta tiedät mitä lähipäivinä on luvassa!

Mietitkö, mitä lähipäivinä on luvassa? Lue Seuran viikkohoroskoopit tai päivän horoskoopit selvittääksesi!
Mietitkö, mitä lähipäivinä on luvassa? Lue Seuran viikkohoroskoopit tai päivän horoskoopit selvittääksesi! © Seura / Otavamedia

VAAKA

Tyylitajusi tekee vaikutuksen ja antaa uskottavuutta esiintymisellesi. Osaat valita oikeat sanat ja toimintatavat ja käyttäytyä sulavasti tilanteessa kuin tilanteessa.

SKORPIONI

Sinussa on sopivassa suhteessa sekä sähäkkyyttä että salaperäisyyttä, mikä saa monen polvet heikoiksi. Olet itsevarma ja tuot persoonaasi esiin kiehtovalla tavalla.

Lue myös: Mitä horoskoopit lupaavat sinulle vanhempana? Lue Kaksplussan päivähoroskoopit

JOUSIMIES

Haluat tehdä asiat haluamallasi tavalla ja ärryt, jos joku tulee hämmästelemään tai päsmäröimään. Jokin ideasi voi kohdata ihmettelyä, mutta tiedät mitä olet tekemässä.

KAURIS

Mikäli olet haaveillut jostain asiasta, nyt on oikea päivä ryhtyä konkreettisiin toimiin unelmasi toteuttamiseksi. Sinulta löytyy sekä uskallusta että resursseja.

Lue myös: Horoskooppi 2024 – Arki, raha ja rakkaus! Tätä kaikkea ennuste lupaa tähtimerkillesi koko vuoden ajaksi

Vuosihoroskooppi 2024
Katso, millaisia oivalluksia vuosi 2024 tuo. Lue tähtimerkkisi vuosihoroskooppi 2024! © iStock

VESIMIES

Luovuutesi kaipaa purkautumiskanavaa. Etsi sellainen, tai se etsii sen itse, mikä saattaa johtaa ylilyönteihin tai muuten arvaamattomiin tempauksiin ja irtiottoihin.

KALAT

Sinulla on nyt keinot saada tahtosi läpi. Osaat olla hyvin suostuttelevainen ja miellyttävä niin halutessasi, mutta myös varsinainen tuittupää, jos kohtaat vastarintaa.

Lue myös: Kenen kanssa sinun kannattaa perustaa perhe? Horoskooppien yhteensopivuus voi paljastaa yllätyksiä

X