Päivän horoskooppi maanantai 8.7. – Lue, mitä tähdet lupaavat päivääsi!

Päivän horoskooppi maanantai 8.7. – Mitä tänään on luvassa tähtimerkillesi? Horoskooppi ennustaa käänteet.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Päivän horoskooppi maanantai. Lue tähtimerkkisi ennuste!

Teksti:
Paula Joentaus

Horoskooppi ennakoi, millainen päivä eläinradan merkillesi on tiedossa!

OINAS

Tunnut nyt onnistuvan kaikessa, mihin keksit ryhtyä, joten päivä kannattaa käyttää uskaliaidenkin hankkeiden edistämiseen. Myös ihmissuhteissa on lupaavaa jännitettä.

HÄRKÄ

Vedät puoleesi juuri oikeanlaisia henkilöitä ja asioita, ja erilaisten kumppanuuksien solmiminen ja uusien hankkeiden aloittaminen sujuvat nyt varsin mutkattomasti.

Lue myös: Kesän 2024 horoskoopit – Lue tähtimerkkisi ennuste ja selvitä, millaista suvea kesähoroskooppi sinulle povaa!

Kesän 2024 horoskoopit on nyt julkaistu. Onko luvassa rakkautta, iloa ja auvoa, vai jotain muuta? © iStock/Tero Vesalainen

KAKSOSET

Jos jokin asia aiheuttaa toistuvia hankaluuksia tai on muuten alkanut tökkiä, pohdi, kannattaako siihen tuhlata enää voimavaroja. Olisiko niille parempaa käyttöä?

RAPU

Päivä suosii aloitteita ja suoraa toimintaa. Mikäli olet ajatellut pyytää ihastuksesi kohdetta treffeille, tee se tänään. Kaikenlainen luova tekeminen on myötätuulessa.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2024 – Katso mitä lohikäärmeen vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi

LEIJONA

Et säästele sanojasi etkä panttaa jyrkkiäkään mielipiteitäsi, mutta koska ne osuvat oikeaan, ne eivät saa aikaan sen suurempaa kuohuntaa, korkeintaan pientä jupinaa.

NEITSYT

Saatat olla tavallista herkkänahkaisempi tai epäileväisempi kykyjesi suhteen. Ota tänään rennosti ja keskity keräämään voimavaroja. Pian olet taas entisessä vedossasi.

Lue myös: Täältä näet kaikki päivä- ja viikkohoroskoopit, jotta tiedät mitä lähipäivinä on luvassa!

Mietitkö, mitä lähipäivinä on luvassa? Lue Seuran viikkohoroskoopit tai päivän horoskoopit selvittääksesi! © Seura / Otavamedia

VAAKA

Olet oikea seurapiiriperhonen ja liihotat tapahtumasta toiseen. Onnistut olemaan juuri siellä, missä on kiinnostavin meno, ja nostatat myös omalta osaltasi tunnelmaa.

SKORPIONI

Huomaat kiinnostuvasi sellaisesta, jolle yleensä viittaisit kintaalla. Nyt annat itsellesi luvan kokeilla uutta. Et ota asioitasi turhan vakavasti, mikä vapauttaa.

Lue myös: Mitä horoskoopit lupaavat sinulle vanhempana? Lue Kaksplussan päivähoroskoopit

JOUSIMIES

Päivän parasta antia ovat syvälliset ja mielenkiintoiset keskustelut. Saatat nyt löytää itsellesi uuden hengenheimolaisen tai inspiraation lähteen. Mielesi avartuu.

KAURIS

Joku lähelläsi voi nyt purkaa turhautumistaan tai mielipahaansa sinuun. Kärsivällinen ja salliva asenteesi ja viisaasti valitut sanasi auttavat häntä tyyntymään.

Lue myös: Horoskooppi 2024 – Arki, raha ja rakkaus! Tätä kaikkea ennuste lupaa tähtimerkillesi koko vuoden ajaksi

Vuosihoroskooppi 2024
Katso, millaisia oivalluksia vuosi 2024 tuo. Lue tähtimerkkisi vuosihoroskooppi 2024! © iStock

VESIMIES

Jotain uutta on tulossa elämääsi, ja toivotat sen avosylin tervetulleeksi. Saatat nyt toimia myös itse muutosten alullepanijana. Olet tarmokas, rohkea ja päättäväinen.

KALAT

Sinulla on nyt sana hallussa. Pystyt halutessasi vakuuttamaan muut ideoidesi loistavuudesta, puhumaan kenet tahansa pyörryksiin tai tekemään romanttisen valloituksen.

Lue myös: Kenen kanssa sinun kannattaa perustaa perhe? Horoskooppien yhteensopivuus voi paljastaa yllätyksiä