Päivän horoskooppi perjantai 14.6. – Lue, mitä tähdet lupaavat päivääsi!

Päivän horoskooppi perjantai 14.6. – Mitä tänään on luvassa tähtimerkillesi? Horoskooppi ennustaa käänteet.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Päivän horoskooppi enteilee, millainen on tämä perjantai.

Päivän horoskooppi perjantai 14.6. – Mitä tänään on luvassa tähtimerkillesi? Horoskooppi ennustaa käänteet.
Teksti:
Paula Joentaus

Horoskooppi ennakoi, millainen päivä eläinradan merkillesi on tiedossa!

OINAS

Kumppanuudet kukoistavat, ja hyödyt monenlaisesta yhteistyöstä. Sinulla on myös erityistä onnea romantiikan rintamalla, ja saat osaksesi paljon kiinnostunutta huomiota.

HÄRKÄ

Kukoistat niin kauan kuin teet asioita omista lähtökohdistasi ja omia vahvuuksiasi hyödyntäen. Muiden mielipiteille ja ehdotuksille ei kannata antaa liikaa painoarvoa.

Lue myös: Kesän 2024 horoskoopit – Lue tähtimerkkisi ennuste ja selvitä, millaista suvea kesähoroskooppi sinulle povaa!

Kesän 2024 horoskoopit on nyt julkaistu. Onko luvassa rakkautta, iloa ja auvoa, vai jotain muuta? © iStock/Tero Vesalainen

KAKSOSET

Seurasi tuntuu nyt kiinnostavan monia. Romanttista seikkailua kaipaavilla on nyt kissanpäivät, kun taas vapauttaan vaalivat saattavat joutua hätistelemään ihailijoita.

RAPU

Olet vahvasti elossa, rohkea, energinen ja kiidät riennosta toiseen. Herätät muissa kiinnostusta ja sytyt itsekin tavallista herkemmin uusista asioista ja ihmisistä.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2024 – Katso mitä lohikäärmeen vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi

LEIJONA

Alitajuntasi on työstänyt jotain ongelmaa tai suunnitelmaa, ja valmis ratkaisu saattaa nyt putkahtaa eteesi yllättäen ja valmiina sellaisenaan käyttöön otettavaksi.

NEITSYT

Elämässäsi on kepeyttä ja helppouden tuntua, vaikka joutuisit tekemään isojakin päätöksiä. Olet itsevarma, ja asiat tuntuvat loksahtelevan paikoilleen kuin itsestään.

Lue myös: Täältä näet kaikki päivä- ja viikkohoroskoopit, jotta tiedät mitä lähipäivinä on luvassa!

Mietitkö, mitä lähipäivinä on luvassa? Lue Seuran viikkohoroskoopit tai päivän horoskoopit selvittääksesi!
Mietitkö, mitä lähipäivinä on luvassa? Lue Seuran viikkohoroskoopit tai päivän horoskoopit selvittääksesi! © Seura / Otavamedia

VAAKA

Ystävyyssuhteet korostuvat, ja niistä on sekä iloa, lohtua että hyötyä. Suhteet ovat vastavuoroisia. Sekä annat että saat apua ja neuvoja, ja jaettu ilo moninkertaistuu.

SKORPIONI

Matkaan saattaa tänään tulla mutkia, ja joudut käyttämään suostuttelutaitojasi ja charmiasi päästäksesi eteenpäin. Niissä onkin tenhoa enemmän kuin ehkä tiedostatkaan.

Lue myös: Kenen kanssa sinun kannattaa perustaa perhe? Horoskooppien yhteensopivuus voi paljastaa yllätyksiä

JOUSIMIES

Jokin vanha asia nousee pintaan tai suunnitelma tai haave muistuttaa itsestään. Pohdi mitä konkreettista voisit tehdä jo tänään, että sen toteutuminen mahdollistuisi.

KAURIS

Haluat tehdä sen mihin ryhdyt hyvin ja huolellisesti ja siksi oletkin valikoiva sen suhteen, mitä otat hoitaaksesi. Kavahdat hutilointia ja puolivillaista tekemistä.

Lue myös: Horoskooppi 2024 – Arki, raha ja rakkaus! Tätä kaikkea ennuste lupaa tähtimerkillesi koko vuoden ajaksi

Vuosihoroskooppi 2024
Katso, millaisia oivalluksia vuosi 2024 tuo. Lue tähtimerkkisi vuosihoroskooppi 2024! © iStock

VESIMIES

Viihdyt hyvin omien kiinnostuksen kohteidesi ja ajatustesi parissa, eikä sinua ole helppoa houkutella mukaan yhteisiin rientoihin, vaikka kutsuja ja ehdotuksia sataakin.

KALAT

Sinussa on nyt kosolti lumovoimaa ja säihkettä, joiden edessä moni sokaistuu. Jossakussa suosiosi saattaa tosin herättää myös kateuden tai mustasukkaisuuden tunteita.

Lue myös: Mitä horoskoopit lupaavat sinulle vanhempana? Lue Kaksplussan päivähoroskoopit

X