Päivän horoskooppi perjantai 21.6. – Lue, mitä tähdet lupaavat päivääsi!

Päivän horoskooppi perjantai 21.6. – Mitä tänään on luvassa tähtimerkillesi? Horoskooppi ennustaa käänteet.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Päivän horoskooppi enteilee, millainen on tämä perjantai.

Teksti:
Paula Joentaus

Horoskooppi ennakoi, millainen päivä eläinradan merkillesi on tiedossa!

RAPU

Ilma väreilee romantiikkaa, ja kumppania kaipaavan kannattaa tehdä juhannustaikoja. Yhdessä tähtitaivaan vankan tuen kanssa ne voivat hyvinkin tuoda rakkauden elämääsi.

LEIJONA

Saatat nyt innostua tekemään asioita toisin kuin yleensä. Juhannuksestasi saattaakin tulla yllätysten täyteinen, mutta koet nopeat käänteet pelkästään piristäviksi.

Lue myös: Kesän 2024 horoskoopit – Lue tähtimerkkisi ennuste ja selvitä, millaista suvea kesähoroskooppi sinulle povaa!

Kesän 2024 horoskoopit on nyt julkaistu. Onko luvassa rakkautta, iloa ja auvoa, vai jotain muuta? © iStock/Tero Vesalainen

NEITSYT

Sinua ympäröi pieni salaperäisyys, joka vetää muita vastustamattomasti puoleensa. Moni pyrkiikin nyt hieromaan tuttavuutta ja yrittää herättää huomiosi monin keinoin.

VAAKA

Perhe, suku ja ystävät ovat sydäntäsi lähellä, ja vietät mielelläsi keskikesän juhlaa läheistesi kanssa. Näet paljonkin vaivaa, jotta kaikilla olisi hauskaa.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2024 – Katso mitä lohikäärmeen vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi

SKORPIONI

Yötön yö nostaa valoon jotain, mitä sinulta on ehkä yritetty pimittää, mikä voi saada tunteesi kuohumaan. Totuuden varaan voi kuitenkin rakentaa jatkossa jotain parempaa.

JOUSIMIES

Osaat nauttia elämän pienistä iloista ja annat paljon arvoa hyvälle seuralle ja mukavalle puuhastelulle. Leppoisa asenteesi saa muutkin vapautumaan ja rentoutumaan.

Lue myös: Täältä näet kaikki päivä- ja viikkohoroskoopit, jotta tiedät mitä lähipäivinä on luvassa!

Mietitkö, mitä lähipäivinä on luvassa? Lue Seuran viikkohoroskoopit tai päivän horoskoopit selvittääksesi! © Seura / Otavamedia

KAURIS

Juhannus on rakkauden juhlaa, ja omilla toimillasi teet siitä ikimuistoisen. Uskallat nyt panna itsesi täysillä likoon, ja osoitat tunteesi niin sanoin kuin teoinkin.

VESIMIES

Saatat nyt nähdä jonkin asian, elämäntilanteen tai ihmissuhteen uudessa valossa ja huomata haluavasi siihen muutosta. Uskallat myös tuoda ajatuksesi rohkeasti julki.

Lue myös: Mitä horoskoopit lupaavat sinulle vanhempana? Lue Kaksplussan päivähoroskoopit

KALAT

Juhannus on riemun täyteistä yhdessäolon, ystävyyden ja rakkauden juhlaa, ja tunnelmaa voi kohottaa entisestään jokin hauska yllätys tai erityisen onnekas sattumus.

OINAS

Olet hyvin kekseliäs ja touhukas ja saat aikaan säpinää ja juhlamieltä kaikkialla missä liikut. Ystävyys ja rakkaus kukoistavat, ja saat osaksesi paljon huomiota.

Lue myös: Horoskooppi 2024 – Arki, raha ja rakkaus! Tätä kaikkea ennuste lupaa tähtimerkillesi koko vuoden ajaksi

Vuosihoroskooppi 2024
Katso, millaisia oivalluksia vuosi 2024 tuo. Lue tähtimerkkisi vuosihoroskooppi 2024! © iStock

HÄRKÄ

Olet nyt avoin ja sosiaalinen, ja viihdyt monenlaisessa seurassa ja erilaisten aktiviteettien parissa. Sytyt tavallista helpommin, ja romantiikassa kipinät sinkoilevat.

KAKSONEN

Kukoistat kun saat osallistua erilaisiin aktiviteetteihin ja uppoutua kiinnostavaan tekemiseen. Juhannusjuhlissa olet se, joka järjestää ohjelmaa ja nostaa tunnelmaa.

Lue myös: Kenen kanssa sinun kannattaa perustaa perhe? Horoskooppien yhteensopivuus voi paljastaa yllätyksiä