Päivän horoskooppi perjantai 28.6. – Lue, mitä tähdet lupaavat päivääsi!

Päivän horoskooppi perjantai 28.6. – Mitä tänään on luvassa tähtimerkillesi? Horoskooppi ennustaa käänteet.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Päivän horoskooppi enteilee, millainen on tämä perjantai.

Päivän horoskooppi perjantai 28.6. – Mitä tänään on luvassa tähtimerkillesi? Horoskooppi ennustaa käänteet.
Teksti:
Paula Joentaus

Horoskooppi ennakoi, millainen päivä eläinradan merkillesi on tiedossa!

OINAS

Ilmassa on nyt runsaasti romanttista väreilyä. Saatat saada osaksesi tavallista enemmän huomiota, ja joku voi panna kaikkensa peliin saadakseen sinut hurmatuksi.

HÄRKÄ

Olet hyvin aistillinen ja hehkut lämpöä ja viehätysvoimaa. Sinun on nyt tavallista helpompaa tehdä romanttisia aloitteita, mutta niitä tehdään myös sinua kohtaan.

Lue myös: Kesän 2024 horoskoopit – Lue tähtimerkkisi ennuste ja selvitä, millaista suvea kesähoroskooppi sinulle povaa!

Kesän 2024 horoskoopit on nyt julkaistu. Onko luvassa rakkautta, iloa ja auvoa, vai jotain muuta? © iStock/Tero Vesalainen

KAKSONEN

Sinulla riittää energiaa, eikä se tunnu aktiivisuudestasi huolimatta ehtyvän. Päin vastoin – saat lisää virtaa hauskasta tekemisestä ja kiinnostavista kohtaamisista.

RAPU

Kaikki, mihin panostat täydestä sydämestäsi, menee nyt nappiin. Kannattaakin lyödä kirkkain tavoitteesi lukkoon, keskittyä siihen ja siirtää muu tekeminen hetkeksi sivuun.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2024 – Katso mitä lohikäärmeen vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi

LEIJONA

Vetovoimasi häikäisee, ja otat varmoin ottein ohjat tilanteissa, joissa esiintyy vähänkään huojuntaa tai epävarmuutta. Saat halutessasi puhuttua muut pyörryksiin.

NEITSYT

Olet nyt poikkeuksellisen leikkisällä tuulella ja saatat innostua irrottelemaan hieman enemmänkin. Moni hämmästyy ja ihastuu nähdessään uusia puolia persoonastasi.

Lue myös: Täältä näet kaikki päivä- ja viikkohoroskoopit, jotta tiedät mitä lähipäivinä on luvassa!

Mietitkö, mitä lähipäivinä on luvassa? Lue Seuran viikkohoroskoopit tai päivän horoskoopit selvittääksesi!
Mietitkö, mitä lähipäivinä on luvassa? Lue Seuran viikkohoroskoopit tai päivän horoskoopit selvittääksesi! © Seura / Otavamedia

VAAKA

Saatat saada tukea ideoillesi tai hankkeillesi yllättävältä taholta. Sinun kannattaakin nyt viedä tavoitteitasi aktiivisesti ja rohkeasti eteenpäin. Tähtitaivas auttaa.

SKORPIONI

Saat siipiesi alle ilmaa, ja mielialasi on korkealla. Saatat nyt intoutua spontaaneihin tempauksiin tai tekemään romanttisen aloitteen. Se voi hyvinkin tuottaa tulosta.

Lue myös: Mitä horoskoopit lupaavat sinulle vanhempana? Lue Kaksplussan päivähoroskoopit

JOUSIMIES

Pieni on nyt tärkeää. Et tähyile seikkailujen perään, vaan osaat iloita kaikesta siitä hyvästä, mikä on ulottuvillasi tässä ja nyt. Ystävyys ja rakkaus kukoistavat.

KAURIS

Olet avainasemassa jonkin tärkeän asian edistämisessä tai ongelman ratkaisemisessa ja hoidat tonttisi moitteettomasti. Aikaa jää myös romantiikalle ja hauskanpidolle.

Lue myös: Horoskooppi 2024 – Arki, raha ja rakkaus! Tätä kaikkea ennuste lupaa tähtimerkillesi koko vuoden ajaksi

Vuosihoroskooppi 2024
Katso, millaisia oivalluksia vuosi 2024 tuo. Lue tähtimerkkisi vuosihoroskooppi 2024! © iStock

VESIMIES

Jos olet ollut lennokkaalla tai levottomalla tuulella, nyt huomaat rauhoittuvasi ja keskittymiskykysi vahvistuu. Kuulet yllättäviä uutisia tai saat kiinnostavaa tietoa.

KALAT

Luovuutesi roihuaa, vetovoimasi on suorastaan hätkähdyttävää, ja olet rohkea niin ulostuloissasi kuin toimissasikin. Odotettavissa on sähköisiä romanttisia kohtaamisia.

Lue myös: Kenen kanssa sinun kannattaa perustaa perhe? Horoskooppien yhteensopivuus voi paljastaa yllätyksiä

X