Päivän horoskooppi perjantai 5.7. – Lue, mitä tähdet lupaavat päivääsi!

Päivän horoskooppi perjantai 5.7. – Mitä tänään on luvassa tähtimerkillesi? Horoskooppi ennustaa käänteet.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Päivän horoskooppi enteilee, millainen on tämä perjantai.

Päivän horoskooppi perjantai 5.7. – Mitä tänään on luvassa tähtimerkillesi? Horoskooppi ennustaa käänteet.
Teksti:
Paula Joentaus

Horoskooppi ennakoi, millainen päivä eläinradan merkillesi on tiedossa!

OINAS

Ilmassa on runsaasti romanttista väreilyä, ja kohtaamisissa on kipinää ja sähköä. Mikäli olet haaveillut romanssista, nyt kannattaa olla liikkeellä ja aktiivinen.

HÄRKÄ

Sensuelli puolesi kukoistaa, mikä tietää hyvää parisuhteen kannalta. Sinkut vetävät puoleensa ihastuneita katseita ja iskuyrityksiä. Vapauttaan vaalivat ovat helisemässä.

Lue myös: Kesän 2024 horoskoopit – Lue tähtimerkkisi ennuste ja selvitä, millaista suvea kesähoroskooppi sinulle povaa!

Kesän 2024 horoskoopit on nyt julkaistu. Onko luvassa rakkautta, iloa ja auvoa, vai jotain muuta? © iStock/Tero Vesalainen

KAKSOSET

Sinulla on hieman taikapölyä hyppysissäsi, sillä toiveesi tuntuvat toteutuvan hyvin helposti. Asiaa auttanee karismasi, jonka ansiosta kiedot muut pikkusormesi ympärille.

RAPU

Elämääsi astuu kiehtova henkilö, jonka kanssa askeleet ja ajatukset sopivat harvinaisen hyvin yhteen. Saatat huomata löytäneesi uuden hengenheimolaisen tai kumppanin.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2024 – Katso mitä lohikäärmeen vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi

LEIJONA

Saatat nyt tehdä erityisen hyvän hankinnan tai romanttisen valloituksen. Joka tapauksessa pääset hyödyntämään valtavaa henkilökohtaista karismaasi ja itsevarmuuttasi.

NEITSYT

Seuraelämäsi kukoistaa. Varsinkin suhde, jossa on romanttista latausta, voi lämmetä entisestään. Olet tavallista avoimempi, kokeilunhaluisempi ja aloitteellisempi.

Lue myös: Täältä näet kaikki päivä- ja viikkohoroskoopit, jotta tiedät mitä lähipäivinä on luvassa!

Mietitkö, mitä lähipäivinä on luvassa? Lue Seuran viikkohoroskoopit tai päivän horoskoopit selvittääksesi!
Mietitkö, mitä lähipäivinä on luvassa? Lue Seuran viikkohoroskoopit tai päivän horoskoopit selvittääksesi! © Seura / Otavamedia

VAAKA

Olet vireä ja luovuutesi roihuaa. Onkin tärkeää, että tarjoat itsellesi riittävän monipuolisesti erilaista mukavaa tekemistä ja vietät aikaasi innostavassa seurassa.

SKORPIONI

Olet hieman ailahtelevainen, mikä voi tehdä suunnitelmien lukkoon lyömisestä vaikeaa. Toisaalta olet hyvässä vedossa ja ehdit ja jaksat osallistua moneen menoon.

Lue myös: Mitä horoskoopit lupaavat sinulle vanhempana? Lue Kaksplussan päivähoroskoopit

JOUSIMIES

Olet haluttua ja loistavaa seuraa. Viihdyt monenlaisten henkilöiden parissa ja olet avoin myös romanttisille seikkailuille. Saatatkin innostua tekemään valloituksia.

KAURIS

Mikäli olet hautonut romanttisia tunteita jotakuta kohtaan, nyt on hyvä hetki pukea tunteet sanoiksi ja teoiksi. Olet valovoimaisempi kuin taidat itse tiedostaakaan.

Lue myös: Horoskooppi 2024 – Arki, raha ja rakkaus! Tätä kaikkea ennuste lupaa tähtimerkillesi koko vuoden ajaksi

Vuosihoroskooppi 2024
Katso, millaisia oivalluksia vuosi 2024 tuo. Lue tähtimerkkisi vuosihoroskooppi 2024! © iStock

VESIMIES

Mitä uteliaampi ja valmiimpi olet vastaamaan spontaaneihin ehdotuksiin ja kutsuihin, sitä hauskempi ja elämyksellisempi päivästäsi tulee. Salli itsesi pitää hauskaa.

KALAT

Saatat nyt tuntea halua uudistua. Kiinnitä tietoisesti huomiota asioihin ja henkilöihin, jotka saavat sinut syttymään tai inspiroitumaan ja ota rohkeasti esimerkkiä.

Lue myös: Kenen kanssa sinun kannattaa perustaa perhe? Horoskooppien yhteensopivuus voi paljastaa yllätyksiä

X