Päivän horoskooppi tiistai 18.6. – Lue, mitä tähdet lupaavat päivääsi!

Päivän horoskooppi tiistai 18.6. – Mitä tänään on luvassa tähtimerkillesi? Horoskooppi ennustaa käänteet.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Päivän horoskooppi enteilee, millainen on tämä tiistai.

Päivän horoskooppi tiistai 18.6. – Mitä tänään on luvassa tähtimerkillesi? Horoskooppi ennustaa käänteet.
Teksti:
Paula Joentaus

Horoskooppi ennakoi, millainen päivä eläinradan merkillesi on tiedossa!

KAKSONEN

Päivä sopii kaikenlaiseen kanssakäymiseen. Juttu luistaa, ja osaat tuoda itsestäsi parhaat puolet esiin. Niin neuvottelut kuin romanttinen kosiskelukin hoituvat tyylillä.

RAPU

Tunnet olosi varmaksi ja tarmokkaaksi ja saatkin aikaan paljon. Luovuutesi kukoistaa. Kenties hyödynnät sitä järjestämällä kutsut tai muuta yhteistä hauskaa tekemistä.

Lue myös: Kesän 2024 horoskoopit – Lue tähtimerkkisi ennuste ja selvitä, millaista suvea kesähoroskooppi sinulle povaa!

Kesän 2024 horoskoopit on nyt julkaistu. Onko luvassa rakkautta, iloa ja auvoa, vai jotain muuta? © iStock/Tero Vesalainen

LEIJONA

Se mihin tänään isket kyntesi, tulee olemaan elämässäsi vielä pitkään. Ole siis valikoiva projektien ja hankintojen suhteen. Sama pätee myös romanttisiin valloituksiin.

NEITSYT

Sinulla on kyky saada asioita tapahtumaan, ja tänään panet niihin vauhtia oikein kunnolla. Kun muut vielä pohtivat mistä lähtisivät liikkeelle, sinä tuuletat jo maalissa.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2024 – Katso mitä lohikäärmeen vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi

VAAKA

Asiat, jotka ovat aiheuttaneet päänvaivaa tai valinnanvaikeutta, kannattaa kaivaa uudelleen esiin. Saatat huomata vastausten löytyvän aivan ällistyttävän helposti.

SKORPIONI

Jokin vahva mielihalu tai toive voi nyt viedä mennessään. Olet valmis pieneen seikkailuun tai ottamaan muuten jotain uutta elämääsi ja panemaan itsesi aidosti likoon.

Lue myös: Täältä näet kaikki päivä- ja viikkohoroskoopit, jotta tiedät mitä lähipäivinä on luvassa!

Mietitkö, mitä lähipäivinä on luvassa? Lue Seuran viikkohoroskoopit tai päivän horoskoopit selvittääksesi!
Mietitkö, mitä lähipäivinä on luvassa? Lue Seuran viikkohoroskoopit tai päivän horoskoopit selvittääksesi! © Seura / Otavamedia

JOUSIMIES

Ilmaiset itseäsi kiehtovasti ja vivahteikkaasti, ja muut innostuvat jutuistasi ja ideoistasi. Sinulla voi olla hieman taipumusta liioitteluun tai asioiden kaunisteluun.

KAURIS

Se, mihin tänään ryhdyt aidosta halustasi, saa vahvan ja menestyksekkään alun. Älä kuuntele liikaa muiden mielipiteitä, vaan uskalla luottaa omiin näkemyksiisi.

Lue myös: Kenen kanssa sinun kannattaa perustaa perhe? Horoskooppien yhteensopivuus voi paljastaa yllätyksiä

VESIMIES

Järki ja tunteet menevät iloisesti sekaisin, mikä voi johtaa ratkaisuihin, jotka yllättävät itsesikin. Tosin sinä jos kuka olet tottunut poikkeamaan totutulta polulta.

KALAT

Saatat huomata mielipiteesi jonkin asian tai henkilön suhteen muuttuneen, mikä voi herättää hämmennystä. Anna itsellesi aikaa sulatella asiaa kaikessa rauhassa.

Lue myös: Horoskooppi 2024 – Arki, raha ja rakkaus! Tätä kaikkea ennuste lupaa tähtimerkillesi koko vuoden ajaksi

Vuosihoroskooppi 2024
Katso, millaisia oivalluksia vuosi 2024 tuo. Lue tähtimerkkisi vuosihoroskooppi 2024! © iStock

OINAS

Asioilla on tänään taipumusta heittää häränpyllyä. Jokin hanke, joka on tuottanut vaikeuksia voi edistyä rivakasti, kun taas jokin yksinkertainen homma käy mutkikkaaksi.

HÄRKÄ

Jokin rahaan tai omaisuuteen liittyvä asia nousee esiin. Saatat tehdä hankinnan, josta olet haaveillut pitkään tai myydä hyvään hintaan jotain tarpeettomaksi käynyttä.

Lue myös: Mitä horoskoopit lupaavat sinulle vanhempana? Lue Kaksplussan päivähoroskoopit

X