Päivän horoskooppi tiistai 9.7. – Lue, mitä tähdet lupaavat päivääsi!

Päivän horoskooppi tiistai 9.7. – Mitä tänään on luvassa tähtimerkillesi? Horoskooppi ennustaa käänteet.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Päivän horoskooppi enteilee, millainen on tämä tiistai.

Päivän horoskooppi tiistai 9.7. – Mitä tänään on luvassa tähtimerkillesi? Horoskooppi ennustaa käänteet.
Teksti:
Paula Joentaus

Horoskooppi ennakoi, millainen päivä eläinradan merkillesi on tiedossa!

OINAS

Saat tänään ehkä tilaisuuden edistää jotain tavoitettasi tai astua aiempaa suurempiin saappaisiin. Itseluottamuksesi on kohdillaan, ja onnettaretkin pitävät puoliasi.

HÄRKÄ

Ilmassa on runsaasti romantiikkaa, ja kaikenlaiset muutkin tunteet leimuavat isolla liekillä. Huomaat ehkä olevasi tavallista ärhäkämpi tai reagoivasi asioihin tulisesti.

Lue myös: Kesän 2024 horoskoopit – Lue tähtimerkkisi ennuste ja selvitä, millaista suvea kesähoroskooppi sinulle povaa!

Kesän 2024 horoskoopit on nyt julkaistu. Onko luvassa rakkautta, iloa ja auvoa, vai jotain muuta? © iStock/Tero Vesalainen

KAKSOSET

Olet mielikuvituksekas ja keksit kaikenlaista hauskaa tekemistä. Seurassasi ei tylsää hetkeä tule, ja lähellesi hakeutuukin moni, joka on pienen piristyksen tarpeessa.

RAPU

Pane tänään omat tarpeesi etusijalle ja tee asioita, joita olet jo pitkään halunnut tehdä, mutta jotka aina ovat jääneet jonkin kiireellisemmän asian jalkoihin.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2024 – Katso mitä lohikäärmeen vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi

LEIJONA

Sinulla on selkeä visio siitä, miten haluat asioiden menevän. Et suhtaudu hyvällä, jos joku yrittää kyseenalaistaa suunnitelmiasi tai asettua niiden eteen poikkiteloin.

NEITSYT

Sinussa on nyt jotain, joka vangitsee muiden mielenkiinnon. Tunnut herättävän huomiota silloinkin, kun yrität nimenomaan välttää sitä. Hyväksy paikkasi parrasvaloissa.

Lue myös: Täältä näet kaikki päivä- ja viikkohoroskoopit, jotta tiedät mitä lähipäivinä on luvassa!

Mietitkö, mitä lähipäivinä on luvassa? Lue Seuran viikkohoroskoopit tai päivän horoskoopit selvittääksesi!
Mietitkö, mitä lähipäivinä on luvassa? Lue Seuran viikkohoroskoopit tai päivän horoskoopit selvittääksesi! © Seura / Otavamedia

VAAKA

Päätöksenteko voi nyt tuottaa suuria vaikeuksia. Siirrä sellaisten ratkaisujen tekemistä, joilla on aidosti merkitystä. Vähempiarvoisissa asioissa anna ohjat muille.

SKORPIONI

Olet intohimoinen ja uskalias ja sytyt nyt tavanomaisesta poikkeavasta menosta. Riehakkuutesi on tarttuvaa sorttia, joten saatat villitä muutkin mukaan tempauksiisi.

Lue myös: Mitä horoskoopit lupaavat sinulle vanhempana? Lue Kaksplussan päivähoroskoopit

JOUSIMIES

Maalaat nyt mieluiten isolla siveltimellä. Ideoita syntyy, mutta et malta keskittyä yksityiskohtiin. Olisikin ihanteellista, jos joku muu ottaisi ne hoitaakseen.

KAURIS

Jos olet tukahduttanut luovuuttasi tai pienentänyt muulla tavoin itseäsi, se saattaa alkaa nyt tuntua tyytymättömyytenä. Suo itsellesi enemmän iloa ja vapauksia.

Lue myös: Horoskooppi 2024 – Arki, raha ja rakkaus! Tätä kaikkea ennuste lupaa tähtimerkillesi koko vuoden ajaksi

Vuosihoroskooppi 2024
Katso, millaisia oivalluksia vuosi 2024 tuo. Lue tähtimerkkisi vuosihoroskooppi 2024! © iStock

VESIMIES

Tunnet vapauden tai seikkailun kutsun ja olet enemmän kuin valmis vastaamaan siihen. Et epäröi riuhtaista itseäsi irti tylsiksi käyneistä rutiineista tai ympyröistä.

KALAT

Vaistosi avulla erotat, keiden seura tekee sinulle hyvää ja keiden ei. Sama pätee asioihin ja paikkoihin. Antaudu intuitiosi johdatettavaksi ja katso, mihin se sinut vie.

Lue myös: Kenen kanssa sinun kannattaa perustaa perhe? Horoskooppien yhteensopivuus voi paljastaa yllätyksiä

X