Päivän horoskooppi torstai 11.7. – Lue, mitä tähdet lupaavat päivääsi!

Päivän horoskooppi torstai 11.7. – Mitä tänään on luvassa tähtimerkillesi? Horoskooppi ennustaa käänteet.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Päivän horoskooppi enteilee, millainen on tämä torstai.

Päivän horoskooppi torstai 11.7. – Mitä tänään on luvassa tähtimerkillesi? Horoskooppi ennustaa käänteet.
Teksti:
Paula Joentaus

Horoskooppi ennakoi, millainen päivä eläinradan merkillesi on tiedossa!

OINAS

Olet omapäinen ja huikentelevainen, mikä onkin sellainen yhdistelmä, että alta pois. Parhaassa tapauksessa saat kokea elämäsi seikkailun tai teet jonkinlaisen läpimurron.

HÄRKÄ

Sinulla on silmää kauneudelle, ja osaat iloita myös elämän pienistä iloista. Arvostat niin hyvää ruokaa kuin seuraakin. Höysteeksi lisäät ripauksen romantiikkaa.

Lue myös: Kesän 2024 horoskoopit – Lue tähtimerkkisi ennuste ja selvitä, millaista suvea kesähoroskooppi sinulle povaa!

Kesän 2024 horoskoopit on nyt julkaistu. Onko luvassa rakkautta, iloa ja auvoa, vai jotain muuta? © iStock/Tero Vesalainen

KAKSOSET

Sinulla on virtaa, luovuutta ja poikkeuksellisen hyviä ideoita, mutta jos vauhtisi on liian kova, et mitenkään ehdi syventyä niihin niiden ansaitsemalla tavalla. Hidasta.

RAPU

Ilmassa on jännitystä ja yllätyksiä, jotka ovat luonteeltaan enimmäkseen hauskoja tai romanttisia, mutta jossain ihmissuhteessa voi nousta pintaan myös jännitteitä.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2024 – Katso mitä lohikäärmeen vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi

LEIJONA

Toimit nyt johtajana tai edelläkävijänä jossain hankkeessa ja kannat roolisi varmaotteisesti ja tyylikkäästi. Muut seuraavat auliisti esimerkkiäsi ja ohjeitasi.

NEITSYT

Se, mihin ryhdyt täydestä sydämestäsi, saa räjähtävän alun ja paljon ilmaa siipiensä alle. Jokin tulevaisuutesi kannalta varsin merkittävä muutos voi nyt saada alkunsa.

Lue myös: Täältä näet kaikki päivä- ja viikkohoroskoopit, jotta tiedät mitä lähipäivinä on luvassa!

Mietitkö, mitä lähipäivinä on luvassa? Lue Seuran viikkohoroskoopit tai päivän horoskoopit selvittääksesi!
Mietitkö, mitä lähipäivinä on luvassa? Lue Seuran viikkohoroskoopit tai päivän horoskoopit selvittääksesi! © Seura / Otavamedia

VAAKA

Saatat nyt innostua yllättävistä asioista tai henkilöistä, mitä ihmettelet ehkä itsekin. Alkuhämmennyksestä selvittyäsi antaudut kuitenkin täysillä tilanteisiin.

SKORPIONI

Nautit kiivaasta ajatustenvaihdosta ja olet myös varsin kilpailunhenkinen. Otat kernaasti mittaa niin itsestäsi kuin kanssakulkijoistasikin etkä anna helpolla periksi.

Lue myös: Mitä horoskoopit lupaavat sinulle vanhempana? Lue Kaksplussan päivähoroskoopit

JOUSIMIES

Kaipaat haasteita ja virikkeitä, ja nautit eloisasta seurasta. Tylsyys on sinulle kauhistus, ja teet parhaasi pitääksesi sen loitolla. Onnistutkin siinä varsin hyvin.

KAURIS

Ota rohkeasti aikaa itsellesi, jos tunnet tarvetta saada selvitellä rauhassa ajatuksiasi. Jokin suuri oivallus tai tärkeä päätös tekee tuloaan ja ansaitsee kasvurauhaa.

Lue myös: Horoskooppi 2024 – Arki, raha ja rakkaus! Tätä kaikkea ennuste lupaa tähtimerkillesi koko vuoden ajaksi

Vuosihoroskooppi 2024
Katso, millaisia oivalluksia vuosi 2024 tuo. Lue tähtimerkkisi vuosihoroskooppi 2024! © iStock

VESIMIES

Tänään kannattaa pysyä liikkeellä ja pitää silmät ja korvat auki. Saatat saada jonkin kullanarvoisen vihjeen tai idean tai kohdata erityisen kiehtovan henkilön.

KALAT

Jokin tärkeä suunnitelma tai päätös on kypsymässä, ja seuraavaksi sinun on vain uskallettava ryhtyä tuumasta toimeen. Voit luottaa siihen, että siipesi kantavat.

Lue myös: Kenen kanssa sinun kannattaa perustaa perhe? Horoskooppien yhteensopivuus voi paljastaa yllätyksiä

X