Päivän horoskooppi torstai 20.6. – Lue, mitä tähdet lupaavat päivääsi!

Päivän horoskooppi torstai 20.6. – Mitä tänään on luvassa tähtimerkillesi? Horoskooppi ennustaa käänteet.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Päivän horoskooppi enteilee, millainen on tämä torstai.

Päivän horoskooppi torstai 20.6. – Mitä tänään on luvassa tähtimerkillesi? Horoskooppi ennustaa käänteet.
Teksti:
Paula Joentaus

Horoskooppi ennakoi, millainen päivä eläinradan merkillesi on tiedossa!

KAKSONEN

Olet utelias ja nautit hyvistä keskusteluista sekä siitä, että saat ottaa asioista selvää. Sytyt kiihkeistä väittelyistä, ja niissä sinua on miltei mahdotonta päihittää.

RAPU

Vetovoimasi on suorastaan hypnoottista, ja saat halutessasi muut tanssimaan pillisi mukaan. Todennäköisemmin käytät kuitenkin valovoimaasi hyvien asioiden edistämiseen.

Lue myös: Kesän 2024 horoskoopit – Lue tähtimerkkisi ennuste ja selvitä, millaista suvea kesähoroskooppi sinulle povaa!

Kesän 2024 horoskoopit on nyt julkaistu. Onko luvassa rakkautta, iloa ja auvoa, vai jotain muuta? © iStock/Tero Vesalainen

LEIJONA

Olet leppoisalla tuulella ja seuraat mieluummin sivusta muiden touhotusta tai väittelyitä kuin osallistut niihin itse. Päivä sopii rentoutumiseen ja akkujen lataamiseen.

NEITSYT

Olet lupautunut enempään kuin aikataulusi tai voimavarasi antaisivat myöten, mistä seuraa hässäkkää ja stressiä. Pyydä rohkeasti apua. Yllätyt miten helposti sitä saat.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2024 – Katso mitä lohikäärmeen vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi

VAAKA

Saat osaksesi kaipaamaasi arvostusta ja huomiota. Sanojasi kuunnellaan tarkasti ja mielipiteitäsi pidetään arvossa. Saat huomata, että sinulla on useitakin ihailijoita.

SKORPIONI

Olet pohdiskelevaisella tuulella, ja katselet asioita mielelläsi eri kulmista, mikä laajentaa näkemyksiäsi. Antaudut ehkä syvälliseen keskusteluun ventovieraan kanssa.

Lue myös: Täältä näet kaikki päivä- ja viikkohoroskoopit, jotta tiedät mitä lähipäivinä on luvassa!

Mietitkö, mitä lähipäivinä on luvassa? Lue Seuran viikkohoroskoopit tai päivän horoskoopit selvittääksesi!
Mietitkö, mitä lähipäivinä on luvassa? Lue Seuran viikkohoroskoopit tai päivän horoskoopit selvittääksesi! © Seura / Otavamedia

JOUSIMIES

Isossakin joukossa voit nyt tuntea olevasi yksinäinen. Se johtuu siitä, että ajatuksesi kääntyvät sisäänpäin. Jokin suuri oivallus tekee tuloaan. Hyvää kannattaa odottaa.

KAURIS

Tuttavapiirisi laajenee, ja kuvioihin voi nyt ilmestyä joku, joka sekoittaa pasmasi ja saa sydämesi läpättämään. Kumppania toivovan kannattaa heittää verkot veteen.

Lue myös: Kenen kanssa sinun kannattaa perustaa perhe? Horoskooppien yhteensopivuus voi paljastaa yllätyksiä

VESIMIES

Olet luomassa nahkaasi, ja jotain uutta on nousemassa pintaan. Teet vaivihkaa pieniä muutoksia, joiden yhteisvaikutus voi olla elämäsi kannalta suorastaan mullistava.

KALAT

Elämääsi voi nyt astua odottamatta joku, joka auttaa sinua tekemään jostain unelmastasi totta tai ainakin auttaa sinua ottamaan aimo harppauksen kohti tavoitettasi.

Lue myös: Horoskooppi 2024 – Arki, raha ja rakkaus! Tätä kaikkea ennuste lupaa tähtimerkillesi koko vuoden ajaksi

Vuosihoroskooppi 2024
Katso, millaisia oivalluksia vuosi 2024 tuo. Lue tähtimerkkisi vuosihoroskooppi 2024! © iStock

OINAS

Olet valmis kohtaamaan asian, jota olet vältellyt tai avaamaan sydämesi jollekulle. Sinussa on herkkyyttä ja rohkeutta, mikä tuo kohtaamisiin tunnetta ja aitoutta.

HÄRKÄ

Sanoillasi on nyt enemmän vaikutusta kuin ehkä ymmärrätkään. Saat niiden avulla paljon aikaan. Kannattaa kiinnittää erityistä huomiota siihenkin, miten puhut itsellesi.

Lue myös: Mitä horoskoopit lupaavat sinulle vanhempana? Lue Kaksplussan päivähoroskoopit

X