Päivän horoskooppi torstai 27.6. – Lue, mitä tähdet lupaavat päivääsi!

Päivän horoskooppi torstai 27.6. – Mitä tänään on luvassa tähtimerkillesi? Horoskooppi ennustaa käänteet.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Päivän horoskooppi enteilee, millainen on tämä torstai.

Päivän horoskooppi torstai 27.6. – Mitä tänään on luvassa tähtimerkillesi? Horoskooppi ennustaa käänteet.
Teksti:
Paula Joentaus

Horoskooppi ennakoi, millainen päivä eläinradan merkillesi on tiedossa!

OINAS

Sinussa on puhtia kuin pienessä kylässä, ja nähdessäsi jotain missä on parantamisen varaa, käärit hihat ja ryhdyt hommiin saman tien. Nautit nähdessäsi työsi tulokset.

HÄRKÄ

Käytännön askareet hoituvat mallikkaasti, mutta asioiden ja hankkeiden suunnittelu tai ideointi voi olla takkuisempaa, joten se kannattaa jättää muiden huoleksi.

Lue myös: Kesän 2024 horoskoopit – Lue tähtimerkkisi ennuste ja selvitä, millaista suvea kesähoroskooppi sinulle povaa!

Kesän 2024 horoskoopit on nyt julkaistu. Onko luvassa rakkautta, iloa ja auvoa, vai jotain muuta? © iStock/Tero Vesalainen

KAKSONEN

Olet päättäväinen ja aikaansaava, ja muut voivat kokea jäävänsä jälkeen tai väsyä vauhdissasi. Sinun voikin nyt olla viisainta toteuttaa hankkeitasi itsenäisesti.

RAPU

Saatat inspiroitua jostain näkemästäsi tai kokemastasi, mikä voi herättää sinussa haaveen kartuttaa omiakin taitojasi tai toteuttaa itseäsi monipuolisemmin.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2024 – Katso mitä lohikäärmeen vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi

LEIJONA

Vaikka joku voi nyt kyseenalaistaa ajatuksiasi tai toimintaasi, se ei saa sinua poikkeamaan valitsemaltasi polulta. Olet hyvin päättäväinen ja päämäärätietoinen.

NEITSYT

Jos sinulla on ollut meneillään kissa ja hiiri -leikkiä jonkun romanttisen kiinnostuksen kohteen kanssa, haluat nyt selvyyden siitä, syveneekö suhde vai loppuuko leikki.

Lue myös: Täältä näet kaikki päivä- ja viikkohoroskoopit, jotta tiedät mitä lähipäivinä on luvassa!

Mietitkö, mitä lähipäivinä on luvassa? Lue Seuran viikkohoroskoopit tai päivän horoskoopit selvittääksesi!
Mietitkö, mitä lähipäivinä on luvassa? Lue Seuran viikkohoroskoopit tai päivän horoskoopit selvittääksesi! © Seura / Otavamedia

VAAKA

Saatat viimein olla valmis päästämään irti jostain asiasta tai suhteesta, joka on jo pitkään tuottanut paljon enemmän huolta tai mielipahaa kuin iloa ja mielihyvää.

SKORPIONI

Olet syvällisellä tuulella, ja sinun saattaa olla vaikea tempautua mukaan kepeään ilonpitoon. Sen sijaan loistat päästessäsi puimaan aidosti kiinnostavia aiheita.

Lue myös: Mitä horoskoopit lupaavat sinulle vanhempana? Lue Kaksplussan päivähoroskoopit

JOUSIMIES

Rahaan tai omaisuuteen liittyvät asiat korostuvat. Olet nyt haka keksimään, miten saat rahallesi mahdollisimman paljon vastinetta, ja saatat tehdä hyvän hankinnan.

KAURIS

Sinulla on nyt pilkettä silmäkulmassa, ja olet tavallista leikkisämpi. Romanttinen seikkailu saattaa viedä mennessään, ja vakiintuneidenkin suhde leiskuu ja kipinöi.

Lue myös: Horoskooppi 2024 – Arki, raha ja rakkaus! Tätä kaikkea ennuste lupaa tähtimerkillesi koko vuoden ajaksi

Vuosihoroskooppi 2024
Katso, millaisia oivalluksia vuosi 2024 tuo. Lue tähtimerkkisi vuosihoroskooppi 2024! © iStock

VESIMIES

Mielikuvituksesi ja luovuutesi ovat vertaansa vailla, ja niitä kannattaa hyödyntää ja ideoida jotain hauskaa yhteistä tekemistä. Usko pois, osaat sen paremmin kuin muut.

KALAT

Olet tavallista herkkänahkaisempi ja saatat yli tulkita muiden sanomisia tai tarkoitusperiä. Pyri välttämään turhaa draamaa ja kysy, jos et ymmärrä mitä joku tarkoittaa.

Lue myös: Kenen kanssa sinun kannattaa perustaa perhe? Horoskooppien yhteensopivuus voi paljastaa yllätyksiä

X