Päivän horoskooppi torstai 4.7. – Lue, mitä tähdet lupaavat päivääsi!

Päivän horoskooppi torstai 4.7. – Mitä tänään on luvassa tähtimerkillesi? Horoskooppi ennustaa käänteet.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Päivän horoskooppi enteilee, millainen on tämä torstai.

Päivän horoskooppi torstai 4.7. – Mitä tänään on luvassa tähtimerkillesi? Horoskooppi ennustaa käänteet.
Teksti:
Paula Joentaus

Horoskooppi ennakoi, millainen päivä eläinradan merkillesi on tiedossa!

OINAS

Nyt on hyvä hetki tavoitella aiempaa pontevammin jotain sellaista, mistä olet haaveillut jo kauan. Asiassa saattaa tapahtua rivakkaakin edistymistä. Luota itseesi.

HÄRKÄ

Uhkut nyt pontta ja luovuutta ja pystyt helposti saamaan muutkin ideoidesi taakse. Kaikenlainen yhdessä tekeminen sujuu hauskasti, kitkattomasti ja on hedelmällistä.

Lue myös: Kesän 2024 horoskoopit – Lue tähtimerkkisi ennuste ja selvitä, millaista suvea kesähoroskooppi sinulle povaa!

Kesän 2024 horoskoopit on nyt julkaistu. Onko luvassa rakkautta, iloa ja auvoa, vai jotain muuta? © iStock/Tero Vesalainen

KAKSOSET

Suunnitelmasi voivat mennä uusiksi, tai niiden tielle tulee hidasteita tai esteitä. Onnistut kuitenkin säilyttämään hyväntuulisuutesi ja pitämään lipun korkealla.

RAPU

Saat osaksesi runsaasti kiinnostunutta huomiota. Ilmassa on romantiikkaa ja seikkailunhalusi voi nyt nostaa päätään. Jos joku tai jokin sytyttää, tartut tilaisuuteen.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2024 – Katso mitä lohikäärmeen vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi

LEIJONA

Seuraelämä pitää sinut kiireisenä ja mielialasi korkealla. Nautit vauhdikkaista käänteistä ja saatat solmia jonkin uuden tuttavuuden, joka tuo jotain lisää elämääsi.

NEITSYT

Jokin kohtaaminen voi tänään saada sukat pyörimään jaloissasi. Olet tavallista spontaanimpi ja valmis näyttämään uusille asioille ja tuttavuuksille vihreää valoa.

Lue myös: Täältä näet kaikki päivä- ja viikkohoroskoopit, jotta tiedät mitä lähipäivinä on luvassa!

Mietitkö, mitä lähipäivinä on luvassa? Lue Seuran viikkohoroskoopit tai päivän horoskoopit selvittääksesi!
Mietitkö, mitä lähipäivinä on luvassa? Lue Seuran viikkohoroskoopit tai päivän horoskoopit selvittääksesi! © Seura / Otavamedia

VAAKA

Sinulla on onnea rahaan ja omistamiseen sekä ostamiseen ja myymiseen liittyvissä asioissa, ja olet myös tavallista kiinnostuneempi niistä. Teet ehkä hyvät kaupat.

SKORPIONI

Kanssakäymisessä muiden kanssa kannattaa olla kärsivällinen ja joustava, sillä vaara väärinkäsityksille tai erimielisyyksille on tavallista suurempi. Muista huumori.

Lue myös: Mitä horoskoopit lupaavat sinulle vanhempana? Lue Kaksplussan päivähoroskoopit

JOUSIMIES

Olet rohkea, energinen ja leikkisä, mikä on voittoisa yhdistelmä seuraelämässä ja henkilökohtaisissa hankkeissasi. Nautit siitä mitä teet, mikä näkyy ja valloittaa.

KAURIS

Pohdit ehkä jotain menneisyyteen jäänyttä asiaa tai suhdetta. Saatat nähdä sen nyt uusin silmin ja tehdä jonkin yllättävän ja silmäsi avaavan oivalluksen, mikä vapauttaa.

Lue myös: Horoskooppi 2024 – Arki, raha ja rakkaus! Tätä kaikkea ennuste lupaa tähtimerkillesi koko vuoden ajaksi

Vuosihoroskooppi 2024
Katso, millaisia oivalluksia vuosi 2024 tuo. Lue tähtimerkkisi vuosihoroskooppi 2024! © iStock

VESIMIES

Kanavoi valtava luovuutesi ja energiasi johonkin yhteiseen hankkeeseen, josta on iloa ja hyötyä muillekin. Pane alulle uusi hanke tai järjestä jokin hauska tempaus.

KALAT

Jos maltat hieman suunnitella, saat paljon aikaan ja ehdit moneen. Luvassa on kuitenkin hauska ja vaihteleva päivä, vaikka päättäisit vain mennä sinne minne nenä näyttää.

Lue myös: Kenen kanssa sinun kannattaa perustaa perhe? Horoskooppien yhteensopivuus voi paljastaa yllätyksiä

X