Seuran viikkohoroskooppi 10.7.–16.7. – Paljon onnea, Jussi ”69” Vuori!

Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Jussi ”69” Vuori täyttää 52 vuotta heinäkuun 11. päivä.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Paljon onnea Jussi ja muut merkkipäiviään viettävät! Lue tästä Seuran viikkohoroskooppi.

Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Jussi "69" Vuori täyttää 52 vuotta heinäkuun 11. päivä.
Teksti:
Paula Joentaus

Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat lähipäiviin. Iloista merkkipäivää muusikko Jussi ”69” Vuori!

Rapu (21.6.–22.7.)

Rakkauden ja romantiikan saralla on nyt erityistä kipinää, mikä näkyy niin vakiintuneiden kuin kumppania toivovienkin elämässä. Annat nyt itsestäsi vaivatta hyvin suotuisan kuvan. Sinussa on säihkettä, ja vetovoimasi on omaa luokkaansa. Jätä tilaa unelmoinnille ja tarjoa luovuudellesi uusia väyliä purkautua.

Leijona (23.7.–22.8.)

Älä epäröi lausua ääneen toiveitasi, sillä saatat saada niille tukea odottamattomalta taholta tai yllättävässä muodossa. Sinulla on taito asettaa sanasi oikein tai onnistua muuten edistämään pyrkimyksiäsi siten, että muut eivät koe tekevänsä sinulle palveluksia. Hankkeesi etenevät luontevasti omalla painollaan.

Lue myös: Kesän 2024 horoskoopit – Lue tähtimerkkisi ennuste ja selvitä, millaista suvea kesähoroskooppi sinulle povaa!

Neitsyt (23.8.–22.9.)

Luotat yleensä enemmän järkeesi kuin intuitioosi, mutta nyt kannattaa tehdä tietoisesti toisin ja kuunnella herkällä korvalla, mille sydämesi oikeasti sykkii ja mihin suuntaan vaistosi sinua kehottaa lähtemään. Myös kohtaamisissa kannattaa olla avoin ja vastaanottavainen. Saatat yllättyä varsin myönteisesti.

Vaaka (23.9.–23.10.)

Sosiaalinen elämäsi ottaa uusia kierroksia. Tuttavapiirisi laajenee, ja verkostoituminen on helppoa ja hedelmällistä. Toimit myös itse sillanrakentajana ja uusien suhteiden ja kumppanuuksien mahdollistajana saattamalla yhteen henkilöitä, joilla ajattelet voivan olla yhteisiä intressejä tai romanttista kipinää.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2024 – Katso mitä lohikäärmeen vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi

Skorpioni (24.10.–22.11.)

Eteesi voi tulla tilaisuus parantaa asemiasi jossain yhteisössä tai tehdä taloudellisesti kannattava sopimus, mutta etenkin ihmissuhteissasi sattuu ja tapahtuu nopeasti ja paljon. Elät vahvasti tunteella ja saatat tehdä äkkivääriäkin päätöksiä. Yllätyksiä riittää, joten ihastumisia ja vihastumisia tulee ja menee.

Jousimies (23.11.–21.12.)

Olet nyt valmis laskemaan haarniskasi ja paljastamaan ajatuksesi, tunteesi ja myös haavoittuvuutesi. Se tekee hyvää ihmissuhteillesi. Saat huomata saavasi osaksesi varauksetonta tukea, rakkautta ja ystävyyttä, mikä hellii sieluasi, auttaa lääkitsemään mahdollisia haavoja, tuo iloa ja lisää itseluottamustasi.

Kauris (22.12.–19.1.)

Olet nyt halukas irrottelemaan ja ottamaan hieman rennommin. Mukavuusalueesi ulkopuolelle uskaltautuminen kasvattaa rohkeuttasi ja saa sinut tuntemaan eläväsi täysillä. Jakson lopulla voit innostua räväyttämään oikein kunnolla. Suuntaasi sataa romanttista huomiota, ja seurastasi voidaan olla mustasukkaisiakin.

Lue myös: Vuosihoroskooppi 2024 – Arki, raha ja rakkaus! Tätä kaikkea ennuste lupaa tähtimerkillesi koko vuoden ajaksi

Vesimies (20.1.–18.2.)

Vaalit vapauttasi ja saatat reagoida vahvastikin, jos huomaat sen olevan uhattuna. Olet kekseliäs ja kokeilunhaluinen ja voit tuntea voimakasta halua uudistua jollakin elämäsi osa-alueella. Olet onnellisimmillasi, kun saat toteuttaa itseäsi vapaasti ja omassa tahdissasi. Kiehdot monia, mutta sinua on nyt vaikea hurmata.

Kalat (19.2.–20.3.)

Vaikka saatatkin nyt liidellä hieman jalat irti maasta ruusunpunaiset lasit silmilläsi, se ei tarkoita, että elämäsi olisi pelkkää hattaraa ja haihattelua. Kykysi unelmoida isosti on valtava voimavara, joka tuottaa upeiden visioiden lisäksi myös ideoita, joiden avulla niitä voi lähteä tavoittelemaan ja toteuttamaan.

Oinas (21.3.–19.4.)

Jos mielit romanttisia seikkailuja tai parisuhteen piristämistä, nyt pitelet käsissäsi valttikortteja. Kukaan ei osaa tempaista muita mukaansa niin kuin sinä. Seuraelämäsi on ylipäätään vireää, ja kujeilusi tuo siihen lisämausteensa. Raha-asioita koskevia päätöksiä tai isoja hankintoja kannattaa sen sijaan lykätä.

Härkä (20.4.–20.5.)

Ne, jotka ovat pitäneet sinua vakaana ja ennalta arvattavana, saavat nyt kokea yllätyksen. Paljastat itsestäsi villin ja kokeilunhaluisen puolen ja olet valmis seikkailuihin lyhyelläkin varoitusajalla. Kaikki, mistä nyt innostut, ei välttämättä kanna hetken huumaa pidemmälle, mutta jotain voi tulla jäädäkseen.

Kaksoset (21.5.–20.6.)

Huomiosi kiinnittyy nyt rahaan. Joudut ehkä tekemään valintoja sen suhteen, mihin panostat ja mistä olet valmis pihistämään. Tiukkakaan budjetti ei silti vaikuta jakson keskeiseen antiin, joka on syvällisissä ja henkevissä keskusteluissa. Ne voivat nyt auttaa avaamaan jonkin solmun tai antaa inspiraatiota.

Lue myös: Joko viikkohoroskooppi on luettu? Tämä päivän horoskooppi kertoo, mitä tänään tapahtuu!

Seuran päivähoroskooppi ja viikkohoroskooppi!
Seuran päivähoroskooppi ja viikkohoroskooppi! © iStock
X